Maske Tarifleri Madensuyunun cilde faydası oldugunu biliyor musunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
bence gazını filan almayın bende her sabah cildimi temizleyip duruladıktan sonra, en son sodayla yıkıyorum. açık sivilceleri yakıyor ve gazı sivilcelerime çok iyi geliyor.cilt lekelerinide ilk haftadan hafifletiyor.. kesinlikle gazının uçmasına izin vermeyin gazı giderse normal sudan bi farkı kalmıyor.

soda bana iyi gelmemişti bi hafta denedim sabah akşam cildimi canlandıracağına matlaştırmıştı. çok heveslenmiştim oysaki. fisfisfis

saça zararı yokmu gercekten ??sositososito

ben zararını görmedim, 30 yaşındayım. bu aralar saçlarımda beyazlamalar başladı şimdi saçıma dökmüyorum yüzüme döküyorum. denemeden bilemezsin. herkesin bünyesi farklı

ewet yuze maden suyu ve gulsuyu cok iyi geliyor ama saca suruldugunu duymamistir onuda denerim artikinD unlulerden bi cok kisi kuvete maden suyunu doldurup icinde yatiyo diye duymustum super bisey olurdu ama kamyonla falan getirtmek lazim sanirim :roflol:

ben dun tesadufen markette gorunce icmek icin aldim yatmadan aklima geliverdi bi yerde okuduklarim biraz pamuga doktum yuzumu sildim bugunde yaptim ustunede nemlendiriciyi surdum gayet guzel oldu artik sonucu almak icin bi kac ay deneyecegim gerci okadar cok sey kullaniyorumki hangisinin iyi oldugunu ogrenmek bayagi zor olacak.bu aralar tonik yerine kullanmayi dusunuyorum bakalim artik

Ben sabahları yüzümü normal suyla yıkadıktan sonra birde sodayla yıkıyorum yıllardır böyle cilde canlılık ve enerji katıyor

canim yillardir kullaniyorum diyorsun canlilik enerji katiyor demissin baska yani yuzunde kirisik falan varmi puruzsuzmu cilt tipin ne tuylenme yapiyormu sence biraz anlatir misin.uzun sure kullanmis birinden duymak cok guzel olacak

ben buz kalıplarının bir bölümüne maden suyu bir bölümüne de süt koyarak dondururum . her gün duştan sonra veya maske yaptıktan sonra dönüşümlü olarak kullanıyorum. böyle daha bir etkiisni gördüm ben cildim bebek gibi oldu. tavsiye ederim!!!...hihoyyyt:lepi:-tatlicadiarzu-

maden suyu tüylenme falan yapmıyor arkadaşlar bence rahatlıkla kullanabilirsiniz....

Ben sürekli yıkarım yüzümü maden suyuyla.. Pırıl pırıl oluyor, gözenekleri sıkılaştırıyor.. Çok uzun zamandır da yapıyorum.. Kıllanma falan yapmadı bende..

ben de maden suyuyla ilgili bir topik açmıştım rahatlıkla kullanabilirsiniz gerçekten cilde çok ama çok
faydası var

kızlar gazını kaçıralım mı kaçırmayalım mı ??

arkadaşlar soda mı madensuyu mu sürüyosunuz galiba ikisi birbirinden farklıymış

aa ne güzelmiş bende deniyeyim acilen.
haftada bir( yada haftada 2-3 ) yapsam olmaz mı?her gün üşenirim de

saçada sürülüyomus ya kızlar duruluyoruz dimi sonra saçımıza masaj falan yapıyo muyuz deneyen varmı? kurutur mu acaba zaten saçlarım kuru

ayrıca sodayla maden suyu farklı die biliorum ben ve bide gerçkten çok ii gelio denemeyenler mutlaka vardır denesinler bence
=)

bencede işe yarıyo ilk 1 haftada etkisi mükemmel toniğim bittiğinde hemen onu sürüyorumzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…