Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
bence gazını filan almayın bende her sabah cildimi temizleyip duruladıktan sonra, en son sodayla yıkıyorum. açık sivilceleri yakıyor ve gazı sivilcelerime çok iyi geliyor.cilt lekelerinide ilk haftadan hafifletiyor.. kesinlikle gazının uçmasına izin vermeyin gazı giderse normal sudan bi farkı kalmıyor.
ben her hafta bir koli maden suyu alıp banyo rafına koyuyorum. anına da bir açacak. her duştan sonra banyodan sonra saçımı yıkadıktan sonra bir şişe saç diplerime gelecek şekilde döküyorum. bir şişede yüzüme. gazını falan çıkarmıyorum ki benim cildim allerjik bir cilttir. bir zararını görmedim. aksine yapmayınca cildim matlaşıyor sanki. birde saçıma dökünce saç diplerim rahatlıyor nefes alıyor sanki. ilk döktüğümde bir yerden dumamıştım. cilde iyi gelen saça da iyi geliyor genellikle diye dökmüştüm. ama baktım saç diplerimi rahatlatıyor.devam ettim. deneyin, bir zararı yok
ben zararını görmedim, 30 yaşındayım. bu aralar saçlarımda beyazlamalar başladı şimdi saçıma dökmüyorum yüzüme döküyorum. denemeden bilemezsin. herkesin bünyesi farklı
ewet yuze maden suyu ve gulsuyu cok iyi geliyor ama saca suruldugunu duymamistir onuda denerim artikinD unlulerden bi cok kisi kuvete maden suyunu doldurup icinde yatiyo diye duymustum super bisey olurdu ama kamyonla falan getirtmek lazim sanirim :roflol:
ben dun tesadufen markette gorunce icmek icin aldim yatmadan aklima geliverdi bi yerde okuduklarim biraz pamuga doktum yuzumu sildim bugunde yaptim ustunede nemlendiriciyi surdum gayet guzel oldu artik sonucu almak icin bi kac ay deneyecegim gerci okadar cok sey kullaniyorumki hangisinin iyi oldugunu ogrenmek bayagi zor olacak.bu aralar tonik yerine kullanmayi dusunuyorum bakalim artik
ben buz kalıplarının bir bölümüne maden suyu bir bölümüne de süt koyarak dondururum . her gün duştan sonra veya maske yaptıktan sonra dönüşümlü olarak kullanıyorum. böyle daha bir etkiisni gördüm ben cildim bebek gibi oldu. tavsiye ederim!!!...hihoyyyt:lepi:-tatlicadiarzu-
Ben sürekli yıkarım yüzümü maden suyuyla.. Pırıl pırıl oluyor, gözenekleri sıkılaştırıyor.. Çok uzun zamandır da yapıyorum.. Kıllanma falan yapmadı bende..