Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
kuru cildlerde tahrişlenme yapıyoo bunu bana babam sölemişti cilde cok ii geldini bende sabah aksam pamukla silmeye basladım ve cildimde acayip kızarıklar meydana geldi yani bildimiz tahriş oldu hemen cild doktoruna gttim bana bepanthenin kremini verdi ve sodanın yaglı cildelere uygun oldugunu söledi...yaglı cildlerde parlaklı gdermek siyah noktaları temizlemek için iiyiymiş allahdan bi hafta sora gecti bidaha da asla kullanmayı düşünmüyorum ama cildi yaglı olanlar kullanabilir......:92:
Ben yaklaşık 1 aydır maden suyu içmekle kalmayıp yüzümü yıkıyorum günde 1 defa yapıyorum bunu duş alırkende saçıma mutlaka 1 şişe dökerim..Saçım için şuanda gözle görülür bir faydası yok ama yüzüme inanılmaz iyi geldi yüzümde ki sivilceler geçti hatta geçmiyen sivilcelerim de bile yok olma gözleniyor..Ben çok memnunum hatta şuan bile yanımda bir şişe maden suyu var.Şunuda belirteyim ben gazının kaçmasını beklemeden yüzümü yıkıyorum yüzüme çarptığımda yüzümün azcık yandığını hissetmek benim hoşuma gidiyor..Yıllardır yüzümde sivilce eksik olmazdı maden suyu sayesinde artık Dur diyebildim
buz kalıbına koyun arkadaşlar, ben asidi kaçmadan direk koyuyorum.iki günde bir yüzünüzde yuvarlak daireler şeklinde masaj yaparak gezdirin.etkisini görüceksiniz mutlaka.gerginleştirip, ölü çizgileri alıyor
her gün düzenli olarak kullanmak gerekiyor sanırım peki yüzü yıkarken gazını alıp mı kullanıyorsunuz yoksa direk açar açmaz elimize döküp mü yıkıyorsunuz sodayla?