- 24 Şubat 2017
- 1.383
- 3.337
- 63
- 44
- Konu Sahibi Pamukseker19
-
Cok tesekkur ederim.bende cok severim madimagi gerci buradaki diger yemeklerle sansim cok az ama tanitmis olurum dedim bilmeyenlere madimagiEllerine sağlık,çok severim madımağı.Başarılar dilerim.
Tesekkurler canimEllerinize sağlık, başarılar dilerim:)
Hiiiçç yemedim duydum ama nası yapılır tadı nasıl hiç bi fikrim yoktu.pazarda görürsem alıp yapıcam ellerinize sağlıkCok tesekkur ederim.bende cok severim madimagi gerci buradaki diger yemeklerle sansim cok az ama tanitmis olurum dedim bilmeyenlere madimagi
Tesekkurler mutlaka deneyin.Hiiiçç yemedim duydum ama nası yapılır tadı nasıl hiç bi fikrim yoktu.pazarda görürsem alıp yapıcam ellerinize sağlık
Tesekkur ederim.ellerine sağlık başarılar :)
O farkli bir bitki canim madimak degilBuna kömeç ye diyorlar mı? Buna benzer bi yemek yedim qmq adı kömeç ti??
Canım senin dediğin ebekömeci olmasın oda ic anadoluda oluyor. Cokta severim :)Buna kömeç ye diyorlar mı? Buna benzer bi yemek yedim qmq adı kömeç ti??
Olabilir.. aynı buna benzettim.. benim kv yapar. Hatayda sebzelerin ismini değiştiriyorlar belki öle bişeydir dedim.Canım senin dediğin ebekömeci olmasın oda ic anadoluda oluyor. Cokta severim :)
Tesekkur ederim canimAyyy madımakkk çok severim ya çocukken dağlarda gezerdik babannemler toplardıkk heyy gidii günler heyyy :))
Basarılar dilerim canım nefisss olmuşş :)
Tesekkr ederim canim.bazi pazarlarda bu mevsimde bulunuyor.kendine has bir tadi var.hiç yemedim ama ıspanak gibi duruyor yapılışı madımak başka yenlerde satılmıyor galiba :) ellerine sağlık başarılar dilerim
denemek isterdim gerçekten bulursam deneyeceğim canımTesekkr ederim canim.bazi pazarlarda bu mevsimde bulunuyor.kendine has bir tadi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?