- 27 Eylül 2008
- 428
- 155
- 323
- Konu Sahibi essiloratte
Kızlar ne anlamam gereketiğini nasıl yorumlamam gerektiğini bilemiyorum olayı ünlü bir mağazada eşime pantalon denemeye gittik eşim kilo aldığı için son zamanlarda sürekli bedeninden emin olamıyordu o kabinde denerken ben çeşitli pantolonları bulup farklı beden ve model götürüyordum ağ kısmını eğilip kalkarak dar mı diye bakarken ben de girdim yanına girmem kapının sert bir şekilde çalması bir oldu çıktım dışarı görevli kız öyle bir bakış atıyor ki bana size tarif edemem yanına gidip pardon hanımefendi bir sorun mu var diyecekken başkalarıyla konuşuyordu insanlar rahatsız olmasın diye uzaklaştım eşime söyledim dedim diğer kabinler boştu bu şekilde o surat ifadesiyle davranmaya hakkı yok dedim ve zaten mağaza cok kurumsal olmasına ragmen çalışanlar ne bir iyi günler ne hayırlı olsun şeklinde konusmıyor ben hep empati yaparım hatta dagıtmam kendim bazen elimle aldığımı düzeltir bırakırım ama o an cidden kadına cok sinirlendim müşteri hizmetlerine durumu anlattım. Bu yaşadığım kafama takılıp durdu bugün. Ben mi yanlıs anladım diye ama o bakısı unutamıyorum.