- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
- Konu Sahibi miraclebeyb
-
Birşeyler yapmam lazımNasıl yani bebeğiniz olunca ne değişti ? Neler demiş olabilir ki eşinize annesi ?
Ayrıca annesinin lafıyla hareket ediyorsa da hiç yazmayın bence.Böyle erkekler evlenmesin ya gerçekten.
Bİ sebep yok ortada birden bire oldu herşey ailesi beni istemiyordu zaten ilk baştan beri şimdi çoçuğumu alıp anasına verecekmiş. Bekarlığı özlemiş beyfendi. Ben onun için büyük bir sorumluluktum bide bebek olunca patlak verdi. Ama bu evlilik kolay bitemez
Bİ sebep yok ortada birden bire oldu herşey ailesi beni istemiyordu zaten ilk baştan beri şimdi çoçuğumu alıp anasına verecekmiş. Bekarlığı özlemiş beyfendi. Ben onun için büyük bir sorumluluktum bide bebek olunca patlak verdi. Ama bu evlilik kolay bitemez
Eşiniz kendi çocuğuna yazık ediyor. Çocuğunu da mı görmek için aramıyor siziBende evliyim cocugum var annesi bizi ayırmaya calıştı sürekli sevgiliyken neyse evlendik mutluyduk sorun yok ta benim bebegim olana kadar daha yeni ayrıdık boşanma actı eşim. Ama kızlar ben onu cok seviyorum hala napacağımı bilmiyorm caresizim ona yazınca bana tera davranıyor annesi ne dediyse nasıl doldursuysa anlamış değilim. Kızlar ben napmalıym? Eşime yazsam mı 1 aydır konuşmıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?