Mağdur

Bİ sebep yok ortada birden bire oldu herşey ailesi beni istemiyordu zaten ilk baştan beri şimdi çoçuğumu alıp anasına verecekmiş. Bekarlığı özlemiş beyfendi. Ben onun için büyük bir sorumluluktum bide bebek olunca patlak verdi. Ama bu evlilik kolay bitemez

Parmağını kıpırdatmana değmez ne köy olur ne kasaba bu adam bundan sonra tek yapman gereken çoçuğuna iyi bir anne olmak öyle o adamın demesiyle olmuyor çocuğu annesine veremez

aile falan hikaye adam evlilik+çocuğun sorumluluğunu kaldıramamış ayrılmak istiyor,
bir de çocuğu sizden alacağını söylüyor
hala ne yazacaksınız ki?
geri dönse de 3 gün sonra yine gidecek, bir an önce siz de yeni hayatınızı kurmaya çalışın.
ayrıca çocuğu mahkeme size verir, kimse de elinizden alamaz.

Bekarlığı mı özlemiş ? İyi bırakın dönsün bekarlığına siz niye mesaj atıp barışmaya çalışacaksınız ki ?

Şimdi birleşirsin ikinci olduğunda bu seferde arkasını döner gider.
En baştan belliymiş aslında ama pek yapacak bişey Yok gibi.
Sen yine de sakince konuşmak istediğini söyle derdini anlatsın.

Hanımefendi ya annesi yada kendisi çoktan başka kadınlar bulmuşlardır zaten. Sizin derdiniz barışmak değil çocuğu bunlara vermemek olmalı.

Eşiniz kendi çocuğuna yazık ediyor. Çocuğunu da mı görmek için aramıyor sizi

Tırnağın ucunu bile atma, kaldı ki mesaj atmak... Saçmalama lütfen kendini küçük düşürme güçlü ol silkelen... Anası bahane, beyfendi sıkıya gelememiş ... Çocuğu da senden başka kimseye vermez hakim o iş yaş... Bekarlığı özleyen yaşasın paşa paşa ... Geri gelirse de affetme

Ben anlayamadım neden evlenmiş neden boşanıyor okuyunca çözümleyemedim. Ortada bir sorun var mı yani ciddi anlamda boşanma gerekçesi nedir?
Şahsen aklı selim insan bekarlık özledim diye boşanma davası açmaz yani açmamalı hem de yeni çocuğu doğmuşken. Çok üzüldüm. Evlenip çocuk yapınca mı aklı başına gelmiş.
Evlenirken vs nasıldı durumlar

Böyle annelerinde böyle ogullarinda varya ... suscam !!
Evlenip bari baskalarinin hayatini zehir etmeyin ettirmeyin .

Boyle bir evlilik bitse daha iyi olur ama
Kimse cocugunuzu sizden alamaz korkmayin. Yasiniz kac? Calisiyor musunuz? Calissaniz bebeginize bakacak anneniz var mi? Bunlar onemli. Haklarinizi alir bosanirsiniz. Cocuga nafaka da alirsiniz.

bekarlığımı özledim diyen adamı ailesi nasıl doldurmuş oluyor? allah aşkına tıynetisz adamlarla evlenip suçu hep başkalarına atıyosunuz. e adamla evlenenin hiç mi suçu yok?

keşke en baştan onun annesini dinleseymişsiniz
bilemiyorum herşey yolunda annesini dinleyerek boşandıysa bu adamdan size koca olmaz
yolunuza bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…