magdurum

beans

...
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
1.165
1.749
333
Bolu
Kızlar iyi aksamlar sinirden catlıyacagım okudugum universite de bir ust sınıfa gecebilmek için ortalamanın 2.25 olması lazım ben 2.24de kaldım.Zaten dönemim uzamisti 1 puan yüzünden yine uzayacak galiba hocaya sosyal medyadan yazdim kaldigim tek bir ders vardi onu da 48 ile kalmisim yani ama geri dönüş yapmadi.
Bütünleme kaldirildi.Mezun durumunda değilim ki tek ders sinavina göreyim çok canim sikildi.Ah bu aptal kafam ben ne yapicam?

Sosyal medya ile olmaz o iş.
Senin yerinde olsan giderim Düzce'ye gerekirse kapısında yatarım .
Bursa-Düzce arası mı uzak , bu kadar pisi pisine bir yıl kaybı mı daha kötü bir düşünün.

Direkt hocanın kendisiyle görüş, durumunu anlat ama yardımcı olacağını sanmıyorum. Üst sınıfa geçme notunuz da baya yüksekmiş. Vakıf üniversitesi mi? Bazı ünv. ve hocalar bilerek öğrenicileri geçirmiyorlar sırf para koparabileml için..

Yok canim devlet universitesi.Hoca yardim eder mi kendisine kalmis artik yapan yapiyor yani gördüm.

Sosyal medya ile olmaz o iş.
Senin yerinde olsan giderim Düzce'ye gerekirse kapısında yatarım .
Bursa-Düzce arası mı uzak , bu kadar pisi pisine bir yıl kaybı mı daha kötü bir düşünün.
Adamin evini bilmem yolunu bilmem canim bu kadar artik tacize girer diye düşünüyorum.

Yok canim devlet universitesi.Hoca yardim eder mi kendisine kalmis artik yapan yapiyor yani gördüm.

İnş canım yardımcı olur ama evine falan gitme ssakın hoca ters karşılayabilir ve ters tepki verebilir. Okulda görüş, bir ders için koca bi yılın maddi manevi olarak seni zorlayağını falan söyle

Tam da okulu 2 sene uzatmamın sebebidir kendisi.
Yaz okuluna gittim, dünya para verip(vakıf üni) onca ders aldım ama niyeyse notların açıklanma tarihi ile yeni dönem kayıt tarihi örtüşmüyordu.
Yani hem dersi geçip, ortalamayı tutturup hem para verip kaldım.
Benim kadar kerizi daha da yoktur herhalde.
O sebeple bilirim acısını, o son düzlükte tökezlemenin yangını bir başkadır, geçmiş olsun.

Sisteme yabancıyım ama benim arkadaşım büte kaldı hatta bir kaç güne bütünü verip gelecek .Okulla alakalı bir durum mu ?

Sen büt sınavını kaçırmış olmayasın ?

Son düzenleme:
Sisteme yabancıyım ama benim arkadaşım büte kaldı hatta bir kaç güne bütünü verip gelecek .
Okulla alakalı bir durum mu ?

Bütünlemeler kaldırıldı onun da kalkmış nasıl sınavı kaçıracak? Sistemi bilmiyorsanız yorum olsun diye yorum yapmayın lütfen. Üniversiteyi siz de kazanınca tüm sistemi öğrenirsiniz :)

Canım sana tavsiyem üniversitenin sayfasindan hocanın mail adresini bul ve güzel bir mail yaz hocana resmi olsun. Ayrica dahili numarasindan ofisini arayabilirsin. Çoğu zaman hocalar tatilde olmayabiliyor. Bilgin olsun.

Sisteme yabancıyım ama benim arkadaşım büte kaldı hatta bir kaç güne bütünü verip gelecek .
Okulla alakalı bir durum mu ?

Bütünlemeler kaldırıldı onun da kalkmış nasıl sınavı kaçıracak? Sistemi bilmiyorsanız yorum olsun diye yorum yapmayın lütfen. Üniversiteyi siz de kazanınca tüm sistemi öğrenirsiniz :)

Bak tatlım ikimizin yorumu da alıntıda .

Ben burada sisteme yabancı olduğunu belirterek sorularla konu sahibinin derdini anlamaya çalışan biriyim .

Sense konu sahibine yardımcı olacak hiç bir şey yapmayıp . Beni eleştirmek için eleştiren kişisin ...

Farklı kulvarlarda olduğumuz o kadar belli ki ... Benim yorumlarımdan uzak dur lütfen

Bence hocayla yüz yüze konuşmalısınız.
Benim son dönem bir dersim kalacaktı ve büt yoktu o zaman bizim ünide, ben çok panik olmuştum ve hocayla konuştum ki beni hiç ama hiç sevmezdi. Ama insafa geldi, geçer not verdi.

Pes etmeyin görüşün. Sene uzaması bu, şansınızı deneyin, inşallah geçersiniz.

Sisteme yabancıyım ama benim arkadaşım büte kaldı hatta bir kaç güne bütünü verip gelecek .Okulla alakalı bir durum mu ?

derdini anlamaya çalışsanız "büt yok derken ne demek istediniz?" gibi bir şey sorardınız. bütü kaçırsa gelir bunu yazardı herhalde konu sahibi. "bütü sen kaçırmış olmayasın?" hakikaten çok komik bir yorum, kaçırsa bundan haberi olmaz mı sizce?

bir kere de ölümle ilgili bir konuda sanki çok biliyormuşsunuz gibi ventriküler fibrilasyon olabilir diye akıl verdiniz. sonra da "titreme varmış o zaman vf değildir" diye bi kanıya vardınız… bunu da görünce söylemeden geçemedim. kimse siz yorum yapmayınca üzülmüyor. bilmediğiniz konular hakkında konuşmak zorunda değilsiniz.

Öğrenci bilgi sistemi Üzerinden hocalara mesaj atılıyor kimi üniversiteden. Onu bir dene istersen?

Ama notlar onaylanmadan düzceye gitsen iyi olur beklemek yerine. Belki hocayı yakalarsn, gitmeden önce okulu ara öğren tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…