Kendisi düzce de be canim.Ben bursadayim.Sosyal medya aracılığı ile değilde yüz yüze görüşşeniz.
Yok canim devlet universitesi.Hoca yardim eder mi kendisine kalmis artik yapan yapiyor yani gördüm.Direkt hocanın kendisiyle görüş, durumunu anlat ama yardımcı olacağını sanmıyorum. Üst sınıfa geçme notunuz da baya yüksekmiş. Vakıf üniversitesi mi? Bazı ünv. ve hocalar bilerek öğrenicileri geçirmiyorlar sırf para koparabileml için..
Adamin evini bilmem yolunu bilmem canim bu kadar artik tacize girer diye düşünüyorum.Sosyal medya ile olmaz o iş.
Senin yerinde olsan giderim Düzce'ye gerekirse kapısında yatarım .
Bursa-Düzce arası mı uzak , bu kadar pisi pisine bir yıl kaybı mı daha kötü bir düşünün.
Yok canim devlet universitesi.Hoca yardim eder mi kendisine kalmis artik yapan yapiyor yani gördüm.
Günü birlik okula gidip anlatsan derdini ne kaybececeksin ki? Denemeden bilemezsin.Adamin evini bilmem yolunu bilmem canim bu kadar artik tacize girer diye düşünüyorum.
Bütünlemeler kaldırıldı onun da kalkmış nasıl sınavı kaçıracak? Sistemi bilmiyorsanız yorum olsun diye yorum yapmayın lütfen. Üniversiteyi siz de kazanınca tüm sistemi öğrenirsiniz :)Sisteme yabancıyım ama benim arkadaşım büte kaldı hatta bir kaç güne bütünü verip gelecek .
Okulla alakalı bir durum mu ?
Sen büt sınavını kaçırmış olmayasın ?
Sisteme yabancıyım ama benim arkadaşım büte kaldı hatta bir kaç güne bütünü verip gelecek .
Okulla alakalı bir durum mu ?
Bütünlemeler kaldırıldı onun da kalkmış nasıl sınavı kaçıracak? Sistemi bilmiyorsanız yorum olsun diye yorum yapmayın lütfen. Üniversiteyi siz de kazanınca tüm sistemi öğrenirsiniz :)
Sisteme yabancıyım ama benim arkadaşım büte kaldı hatta bir kaç güne bütünü verip gelecek .Okulla alakalı bir durum mu ?
derdini anlamaya çalışsanız "büt yok derken ne demek istediniz?" gibi bir şey sorardınız. bütü kaçırsa gelir bunu yazardı herhalde konu sahibi. "bütü sen kaçırmış olmayasın?" hakikaten çok komik bir yorum, kaçırsa bundan haberi olmaz mı sizce?Bak tatlım ikimizin yorumu da alıntıda .
Ben burada sisteme yabancı olduğunu belirterek sorularla konu sahibinin derdini anlamaya çalışan biriyim .
Sense konu sahibine yardımcı olacak hiç bir şey yapmayıp . Beni eleştirmek için eleştiren kişisin ...
Farklı kulvarlarda olduğumuz o kadar belli ki ... Benim yorumlarımdan uzak dur lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?