Saç Bakım Ürünleri magicare saç serumu

auroras

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
696
14
116
Antalya
merhabalar.. ben yeni aldım bu ürünü (magicare) ucuz geldi hem hem de aldığım yerdeki bayan önerdi diye.. kullanan var mı acaba? faydasını gören falan.. ben tam da anlamadım nasıl kullanıldığını.. ıslak saça uygulayıp (her yerine) kuruttum.. saçlarım daha kuru gibi geldi ben mi yanlış birşey yaptım acaba?

ben de aynı şekılde bır kozmetıkçiden aldım, bir hafiflik verdı ama dedıgın gıbı sankı daha da kurudu, saçlarıma banyodan sonra ıslakken surdum cok zor tarandı.. inş ilk diye boyle olmuştur cumku ben bakım maskesını de almıştım.. bakalım ne olacak..

kuru saça daha iyi oluyor sanki canım.. bir de öyle dene..
ossions da aldım o da iyi değilmiş.. yorumlara baktım bi sarıkız marka beğenilmiş..

bugün bende gördüm serumu alıcaktım ama kk ya sormadan olmaz =) sonuç...kimse memnun değil mi şimdik?:26:

sarıkız alabiliyorsan onu dene canım.. serum hakkında en iyi diye tavsiye edilen o sanırım..

Ben magiccare serumdan kullanıyorum.Banyodan çıktıktan sonra havluyla saçımın nemini alıyorum hafif nemliyken 1-2 pompa sürüyorum.Güzel bir ürün saçımdaki kabarıklığı alıyor elektriklenmeyi önlüyor.Yalnız 2 pompayı geçerseniz saçınızı yağlandırır ve kirli bir görüntü oluşturabilir.Bir de saçınızın nemli olması lazım kuru saçta hiçbir işe yaramıyor.

Bende kullanmaya başladım. Çok memnunum. Hatta 2.şişeyi bitirmek üzereyim.
Saçlarım sarı sürekli boyadan yıpranıyor bu ürün bana çok iyi geldi saçlarım daha sağlıklı.
Vazgeçmiyeceğim bir ürün. Düşüncelerimi buradan yazmaya devam edicem...
Sorularınız olursa sormaktan çekinmeyin... Sevgiler

Back
X