• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mahalle dedektifleri

Bence senin canın sıkılmış biraz 😂
iyi havalarda ben de dışardan gelince eve çıkmıyorum ya bankta oturuyorum ya kamelya da etrafa bakıyorum.bana da kıl olan komşu var mı ki ha ha ha?arabamın içinde oturup izlesem etrafı belkim kızmazlar o zaman.merdiven başında oturunca kızıyorlarmış baksana :KK45:

iyi havalarda ben de dışardan gelince eve çıkmıyorum ya bankta oturuyorum ya kamelya da etrafa bakıyorum.bana da kıl olan komşu var mı ki ha ha ha?arabamın içinde oturup izlesem etrafı belkim kızmazlar o zaman.merdiven başında oturunca kızıyorlarmış baksana :KK45:
Tek başına oturuyosan sorun olmaz ama 3 kişiden fazlaysa sıkıntı 😂

takıntısı olan kimsenin olmadığı bir yere taşınsın.mesela dün hastanedeydim beklerken diğer hastaları inceledim ne giydiklerine çocuklarına kadar.sonra avm ye gittim orada da yemek yerken yakınımdakilere baktım kahve içerken de etrafı bir kolaçan ettim.gözüm kapalı gezeceksem kimseye bakmayacaksam kimse de bana bakmayacaksa kıyafet bile satın almam ayol.giyerim gri haşortman altımı her yere onla giderim temizlik topuzuyla.insanların insanlara bakması kadar doğal bir olay mı var?

Onlardan hemen hemen her mahallede var. Seviyorlar böyle şeyleri. Kimisi kendi halinde meraklı melahat modunda takılıyor ama kimileri şu ana babaların “elalem ne der,konu komşu ne der” grubuna giren zehirli gruptan oluyor. “Senin kızı şunla gördüm” diye aile faciası yaratabiliyorlar. Bakarlarsa baksınlar siz hiç oralı olmayın. O tayfa evlilere pek musallat olmuyor genelde. Öğrenci evinde kalanlar daha çok ilgilerini çekiyor onlara sarıyorlar. 😂

Onlardan hemen hemen her mahallede var. Seviyorlar böyle şeyleri. Kimisi kendi halinde meraklı melahat modunda takılıyor ama kimileri şu ana babaların “elalem ne der,konu komşu ne der” grubuna giren zehirli gruptan oluyor. “Senin kızı şunla gördüm” diye aile faciası yaratabiliyorlar. Bakarlarsa baksınlar siz hiç oralı olmayın. O tayfa evlilere pek musallat olmuyor genelde. Öğrenci evinde kalanlar daha çok ilgilerini çekiyor onlara sarıyorlar. 😂
bizim sitede bekarlara da evlilere de sadece bakıyorlar ne giymiş saçı nasıl kilo almış mı vs diye.annemlerin evindeyse çocuğun evine gelen sevgilisini bile sorguluyorlardı. :KK45:

Bizim evin önüne de komsu teyzeler oturur sohbet ederdi. Gecerken selam verirdim. Hal hatir sorurlardi felan. Sahsen kafam da bunu hic büyütmedim. Ha orda oturuyorlar ha da birinin evinde. Ha bir sürü erkek orda oturup insana baksa rahatsiz olurdum ama. 🤷‍♀️

Yani şimdi başka yapacağı birşey de yokki. Gözlerini baglayamaz sonuçta 😝 belki tanışınca ön yargısını yener hem de takıntısı da geçer
okulda çocuklar bile öğretmenlerini tepeden tırnağa inceleyip bir de eve gidince anlatıyorlar.bundan kaçış yokk.velilerr de kapıda beklerken birbirlerini bir süzüyor.kimşne bir selam verip kimiyle de sohbet ediyoruz ayaküstü.kadınlara ne bakıyorsunn diyecek halimiz yok ya :KK45:

Dürbün edin bdhdhd

Herkes garipsemis ama ben seni anladim.. evin onune oturmak bana tuhaf geliyor.. bahcen varsa balkonun varsa oraya otur disariya oturmak dogru degil.. hele gelene gecene surekli bak filan.. 1 olur 2 olur sonra rahatsiz olursun

Back
X