Mahalle firininda yemek yaptirmak

Lokum_03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2015
304
227
53
33
Merhaba arkadaslar
Konum basliktaki gibi yemekle ilgili
Aranizda mahalle firininda yemek yaptiran varmi?
Hangi tur yemekleri yaptirabilirim
Can sikintisi yemege sardim bu aralar
Pide lahmacun yaptirdim
Onerileriniz neler ve nasil yapabilirim

Yemek konuları yemek bölümüne açılmalı değil mi?

hiç yaptırmadım ama bizim buralarda da var,o adetten.(not:istanbul)arada.özellikle ramazan ayında sık sık görüyorum.tepsi lerle,patlıcan kebap yaptırıyorlar.patlıcan,parça et,domates,biber ve de soğan esnaflar yaptırıp,dükkanların önünde iftar açıyorlar.
tavuk yaptıranda var.ona da,patates,domates,biber ve koyuyorlar.tavukları önceden,salçalı terbiye de bekletiyorlar galiba.böyle kırmızı ,kızarmış ve iştah açıcı gözüküyor.

Sagol canim onerin icin

Merhaba arkadaslar
Konum basliktaki gibi yemekle ilgili
Aranizda mahalle firininda yemek yaptiran varmi?
Hangi tur yemekleri yaptirabilirim
Can sikintisi yemege sardim bu aralar
Pide lahmacun yaptirdim
Onerileriniz neler ve nasil yapabilirim
gÜVEÇ,tava çeşitleri,börek çeşitleri,kek,baklava,fırında balık,biberli ekmek,patlıcan,biber, domates ve patatesközlemesi,fırında baharatlı patates.Fırında tavuklu-patates yine fırında patlıcan kebabı,yaptırabilirsin.Tuzda tavukda yapıyorlar.Bizim fırında bayağı bir çeşit pişiriyorlar Lahmacun içni evde kendiniz hazırlayıp fırına verebilirsin hem daha ucuz hem sağlıklı olur.

Hmm guzel tavsiyeler

Hmm guzel tavsiyeler
Mahallende fırın varsa imkanlarından yararlan derim hem daha güzel pişiyor vede ucuz oluyor poğaça türü bile pişiren gördüm.Şimdi şehir dışındayım burada pek görmedim fırın varsada bilmiyorum amam memleketimde her köşe başında oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…