- 14 Şubat 2012
- 6.206
- 8.824
- 448
evet evet ister istemez gözetliyorlar gireni çıkanı...Ne zaman eve cinsiyeti erkek bir arkadaşımızı çağırsak yağ almaya un almaya geliyordu karşı komşu teyzemiz,bakıyordu hemen kapıyı açtım -üstüm başım normal-nefesalışlarımda bi hızlanma yok kötü yola düşmediğimizi görüp rahatlayıp gidiyordu![]()
Kollamaya çalışıyor demek ki seni iyi niyetli teyzeymiş seninki

Kötü niyetli komşu hiç çekilmiyor, benim altımda oturan manyak genç bir çift var onlara da küfretmek istiyorum sadece. Dedikoduyu geçtim direk iftiraya döküyor işi manyaklar. Evdeki canlı sayısı 3e çıktığı anda kocasını kapıya dayandıran, benim tüm iyi niyetime rağmen bir gece evde 3 insan + 1 kedi oturuyorken gürültü yaptığımızı söylemeye bile tenezzül etmeyip eve polis çağıran üstüne faturalarımı karıştırıp ailemin numarasını bulan onları arayıp haklıymış gibi saçma sapan şeyler anlatan bir komşum var ki. Anlattıklarına göre ben onlara '' Kiracı oldukları için sesten rahatsız oluyorlarsa evden çıkmalarını söylemişim '' Hanımefendi kocasını kapına gönderiyormuş çünkü beni uyarmaya geldiği bir akşam arkadaşlarım üzerine yürümüş, üstelik bunları anneme aktarırken evde 2 kız bir erkek olmamız çarpık mantığına fazla masumca gelmiş sanırım evde 2 kız 2 erkek olduğumuzu idda etmiş ki daha da bi eve erkek atıyormuşum gibi gözüksün. Neyseki 5 katlı apartmanda kendi altları ve ben dışında en üst kattaki teyzenin merdivenden iniş seslerini bile şikayet ediyorlardı ki annemler onları fazla ciddiye almadı.
Ay içim şişmiş resmen konuyu dağıttım, kendi zehrimi akıttım resmen sayfaya olsun, konu sahibi bundan alınacak ders, nereye gidersen git çirkef ve işgüzar komşularla karşılaşabilirsin, öğrenci semti diye seçtiğin semtte karşına çıkabilirler, nerede yaşadığın çok farketmiyor aslında.