Mahalledeki anlamsız ses kirliliği

Ama ben buradan balkonlarını görebiliyorum makineleri balkonda değil.
Benim camasir makinamda balkonda. Yeni bina da oturuyorum.Müteahhit zamaninda makina yerini balkona koymus. 2 küçük çocuğum var. Inanin haftanın 4 gunu kesinlikle gunde 5 kere makina aciyorum. Eger makina balkondaysa ses yanki yapar. Acik alandan dolayi sesin uzaktan daha fazla gelme durumu vardir.
Benim de bir küçük çocuğum var. Günde 5 defa bana abartılı geldi. 5 makine çamaşırı nasıl kurutuyorsunuz? Ben 2 defa zor çalıştırıyorum çünkü ikinciyi çalıştırmam için önce diğerlerinin kuruması lazım serecek yer olmuyor sonra.

Kizim tuvalet egitiminde, gunde en az iki kere camasir ve kurutma makinasi calisiyor evde. Oglum da atesli hastaydi, gece altina yapmis atesi yukselince.

Sabah ilk posta carsaflarini ve pijamalarini yikadim, kuruttum
Ikinci posta yorganini yikadim kuruttum
Ucuncu posta yastigi yikadim kuruttum
Yastik hala kurutmada bitmedi, bitince 4.posta normal kirlilerimizi yikayacagim ve kurutacagim..

Acaba bizim komsu ne dusunuyor bizim hakkimizda :))
Gece calistirmiyorsaniz kimse sorun etmez bence. Ama benim bahsettiğim kişiler gece 3 de 4 de bile çalıştırıyor. Hani arada bir olsa neyse. Ama bunlar her gün sabahlara kadar makine çalıştırıyorlar. Madem bu kadar sesli makinesi var yıkayacagini gündüz yıkasın.

bence siz o sesi bi daha takip edin , hatta kapıyı çalın.o nasıl makine öyle ya aklım almadı

Benim oturduğum yerde de aynen büyük bir makine sesi var. Ses sanki çok yüksek ama biz uzaktan duyuyormuşuz gibi, böyle uğultu karışık. Tren istasyonuna yakınım belki yük trenidir diyorum ama onların da öyle sesleri olmuyor ki. Bazen çok takıyorum delirecek gibi oluyorum

Aynı ses bizim üst katımızdaki evden geliyor.Sorduğumuzda kurutma makinesi(?) olduğu iddea ediliyor ama ben inamıyorum.
Ya lanet olsun kurutma makineleri resmen gürültü yapiyor. Beni o ses cok rahatsiz ediyor.Alt kattakilerin de var pek denk gelmedim camasir makinesinin sesi duyuluyor da bu duyulmaz sanirim. Ama ben kendi kurutmamizin sesinden cok rahatsiz okuyorum o ugultu vinlama sesleri kalbim güm güm atiyor yerinden cikacak saniyorum. O da olabilir belki diye yazmak istedim ama emin degilim

Ya lanet olsun kurutma makineleri resmen gürültü yapiyor. Beni o ses cok rahatsiz ediyor.Alt kattakilerin de var pek denk gelmedim camasir makinesinin sesi duyuluyor da bu duyulmaz sanirim. Ama ben kendi kurutmamizin sesinden cok rahatsiz okuyorum o ugultu vinlama sesleri kalbim güm güm atiyor yerinden cikacak saniyorum. O da olabilir belki diye yazmak istedim ama emin degilim
Inanin panik atak oldugumu dusunmeye başladım. Hatta bu konuda baslik acmayi da düşündüm en iyisi acayim konu sahibinin konusunu sabote etmek istemem. Kusura bakmayin.

Hiç kurutma makinem olmadı o yüzden nasıl ses çıkardıklarını bilmiyorum...Gerçekten o kadar ses çıkarıyor mu bu meretler? Belki dogru söylüyorlardır o zaman.Ama sürekli çalıştırıyorlar.Bir insan sürekli ne kurutabilir diyorum 😅

Bende kiracıyım yan evden bazen ağır kokular geliyor bende de bir şüphe oluştu acaba bunlar uyuşturucu mu imalat ediyor koku ağır kimyasal kokular olur ya öyle bir de adımın bakışları bir suçlu gibi etrafı gözetmesi:kahve:
Polisi ara söyle her şey olabilir

Sikayet edin , buyuk ihtimallemerdiven alti diye tabir edilen kacak bir atolyedir

Benim de bir küçük çocuğum var. Günde 5 defa bana abartılı geldi. 5 makine çamaşırı nasıl kurutuyorsunuz? Ben 2 defa zor çalıştırıyorum çünkü ikinciyi çalıştırmam için önce diğerlerinin kuruması lazım serecek yer olmuyor sonra.
Makina balkonda değilse birsey diyemem. Gunde 5 makina nasil mi oluyor. 2.5 ve 1.5 yasinda cocuklarim. Herseyi kendileri yemek istiyor. Kesinlikle yemek konusunda benden yardim almiyor sipalar. Ne kadar önlük taksamda illaki ustleri lekeleniyor. Bende lekeli gezmelerini sevmem. Hemen üst baş değişir. Ve leke cikarici ile mudahale ederim. Sonra da yikarim. Cocuklarimin kiyafetleri her zaman bizimkilerden ayri yikanir. Gun icinde banko 2 şer kere üstbas degistirilir. Kendi kiyafetlerimizi de cok biriktirmem. Hafta 2 kere de nefresimler yıkanır. Arti beyazlar ayri ve havlulari mi da ayri yikarim. Bu sekilde gunde 5 kere actigim oluyor. Oturdugum yerde esinti fazla var. O yuzden astigim camasir şuan 1 saatte kuruyor. Kışında 3-4 saatte kurur.

Back
X