• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mahalleden arkadaşıyım sanki?

helianth

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2021
610
964
18
Kızlar tam bir dert sayılmaz ama biraz önce erkek arkadaşımla yürüyüş yaparken sohbet ediyorduk. Konu konuyu açtı ve sonuç olarak bana sokakta çok güzel bir kız görsem sana gösteririm ne var bunda yani gibi bir cümle kurdu. Sanki sevgilisi değilim de erkek arkadaşıyım baya rahat kurdu bu cümleyi. Siz olsanız ne düşünürdünüz.

Kızlar tam bir dert sayılmaz ama biraz önce erkek arkadaşımla yürüyüş yaparken sohbet ediyorduk. Konu konuyu açtı ve sonuç olarak bana sokakta çok güzel bir kız görsem sana gösteririm ne var bunda yani gibi bir cümle kurdu. Sanki sevgilisi değilim de erkek arkadaşıyım baya rahat kurdu bu cümleyi. Siz olsanız ne düşünürdünüz.
ne kadar gereksiz bir muhabbet diye dusunurum

Göstersin.. Olacaklara razı demek ki 🤗

Boylu poslu,Yunan Heykellerine tas cikartan,karsimizdan salina salina gelerek arz-i endam eden bir erkek gorursem ben de sana muhakkak soylerim de..

Ee tabiki göster canım bende beğendiğim erkekleri gösteririm ne varki bunda de gül geç

Yolda gördügün birine ne kadar yakısıklı baksana de tepki verirse gecen gun sacmalamıstın dersin anlar sanırım. Ama yok tepki vermezse 1 dakıka durma ayrıl 😟 bu arada yasınız 17 falan mı

Ciddi bir şekilde bu cümleyi kurmuşsa ayrılırdım, ne demek güzel bir kız görsem sana gösteririm? ne diye gösteriyor? onlara benzemeni istediği için mi? gözün onları görüyorsa onlara git o zaman der terk ederdim.

Ne geniş adamsın derim

Yolda gördügün birine ne kadar yakısıklı baksana de tepki verirse gecen gun sacmalamıstın dersin anlar sanırım. Ama yok tepki vermezse 1 dakıka durma ayrıl 😟 bu arada yasınız 17 falan mı
Yok 17 değil. Olay şuradan çıktı bir komşuyu gösterdi kızları kesiyordu arabadan dedi. Sen kız kestiğini nerden anladın dedim uzaktaydı adam çünkü ve baktığı yönde 50 tane insan vardı sen de adamın baktığı yöndeki kızlara mı bakıyodun nerden anladın dedim. Hiç tavırlı sormadım cidden nerden anladığını anlamak için. O da bunu dedi işte. Yaşı da 34.

Kızlar tam bir dert sayılmaz ama biraz önce erkek arkadaşımla yürüyüş yaparken sohbet ediyorduk. Konu konuyu açtı ve sonuç olarak bana sokakta çok güzel bir kız görsem sana gösteririm ne var bunda yani gibi bir cümle kurdu. Sanki sevgilisi değilim de erkek arkadaşıyım baya rahat kurdu bu cümleyi. Siz

Back
X