Mahalleden arkadaşıyım sanki?

Kızlar tam bir dert sayılmaz ama biraz önce erkek arkadaşımla yürüyüş yaparken sohbet ediyorduk. Konu konuyu açtı ve sonuç olarak bana sokakta çok güzel bir kız görsem sana gösteririm ne var bunda yani gibi bir cümle kurdu. Sanki sevgilisi değilim de erkek arkadaşıyım baya rahat kurdu bu cümleyi. Siz olsanız ne düşünürdünüz.
Çok şuursuzca.. Ama sevgilisi olan veya eşi, nişanlısı olan bir adam tutup da erkek arkadaşına "ooo kanka kıza bak çok iyi yaaa" falan da dememeli zaten..

Yani hepimiz yakışıklı ya da güzel birini görsek kör değiliz yani görüyoruz 😂 ama tutup da bunun muhabbetini yapmak da çok çirkin be..

Yok 17 değil. Olay şuradan çıktı bir komşuyu gösterdi kızları kesiyordu arabadan dedi. Sen kız kestiğini nerden anladın dedim uzaktaydı adam çünkü ve baktığı yönde 50 tane insan vardı sen de adamın baktığı yöndeki kızlara mı bakıyodun nerden anladın dedim. Hiç tavırlı sormadım cidden nerden anladığını anlamak için. O da bunu dedi işte. Yaşı da 34.

Adam ben baksam sana da gösteririm demiş

Yani siz göstermez misiniz

Tv de, sokakta vs değişik geleni

İlle de çok güzel olması gerekmez ki uyumlu bir giyim, farklı bir tarz, ne bileyim uzun boylu falan göstermez misiniz

Kadın erkek fark etmez mesela güzel saçı eşime gösteririm

Adam ben baksam sana da gösteririm demiş

Yani siz göstermez misiniz

Tv de, sokakta vs değişik geleni

İlle de çok güzel olması gerekmez ki uyumlu bir giyim, farklı bir tarz, ne bileyim uzun boylu falan göstermez misiniz

Kadın erkek fark etmez mesela güzel saçı eşime gösteririm
Ben de bu maksatla söylediğini düşündüm aslında ama başta bir tuhaf hissettim. Kıskançlık sanırım

Amma abartmışsınız ya. Bir şey yok bunda.
Güzel kadın görsem gösteririm, güzel kıyafet görsem gösteririm, aşırı yakışıklı birini görsem gösteririm, güzel saç rengi görsem yine gösteririm.
Televizyonda levent özdilek görünce de hey gidi çocukluk aşkım diye her seferinde söylerim. Kocamın çocukluk aşkı da candan Erçetin. Levent bey ve candan hanımın işi gücü yok da evliliğimize bomba koyacaklar sanki. Yolda gördüğün insanın da ulaşılmazlığı bundan fazla değil.
Bunun saygı duymamakla, karşı tarafı hemen cinsel olarak düşünmekle de alakası yok.

Yanı insaniz hepimiz gördüğümüz zaman içimizden güzelmiş yakışıklıymış deriz ama hayatımızdaki insan fikrimizi sormadığı sürece bu sınır korunmalı diye düşünüyorum. Bakmak ve görmek farklı şeyler benim için. Görebilir sorun yok ama siz olsanız dahi başkasına göstermek için ikinci kez bakmak saygısızlık geliyor bana.
O kadar geniş değilim:)

Gerizekalı derim yüzüne ne dicem IQ 70 max
70 fazla değil mi, -70'dir o. Konu sahibinin sevgilisi böyle mi bilmiyorum ama bir güzel kız gördüğünde gözleriyle yiyen insanlardan hiç hoşlanmam, resmen gözle taciz ediyorlar insanları.

Yok 17 değil. Olay şuradan çıktı bir komşuyu gösterdi kızları kesiyordu arabadan dedi. Sen kız kestiğini nerden anladın dedim uzaktaydı adam çünkü ve baktığı yönde 50 tane insan vardı sen de adamın baktığı yöndeki kızlara mı bakıyodun nerden anladın dedim. Hiç tavırlı sormadım cidden nerden anladığını anlamak için. O da bunu dedi işte. Yaşı da 34.
, 😐 yaşının adamı degil

Max 20 sanmıştım ergen bebe muhabbeti bu

İnsan beğendiği, hoşlandığı kadınla kanka muhabbeti yapmaz. Kanka muhabbeti yapalım, işi laçkalaştıralım diye teklifte hiç bulunmaz. Düz gerizekalı bu adam ben olsam soğur kaçardım

Aynısını dedim ve gösterebilirsin bence sorun yok dedi.

G.vat olmuş o zaman yapacak bir şey yok. Sen başk adamlara bak , o da başka kadınları gösterip oo kanka şu kızı gördün mü desin böyle geniş geniş takılın istiyor sanırım acaip bir kafa yani terk et gitsin

En azından dürüstmüş, açıkça söylemiş😜
Ya içinden kızlara "ah ulan be kıza bak" dese daha mı iyiydi😄

Biz son 1 senedir Antalya’da yaşıyoruz. Yaz gelince Kızlar bir dirhem bir çekirdek giyiniyorlar. Bir de buraya aşırı Rus geliyor. Onlarda ırk olarak uzun boylu, sarı saçlı, gösterişli kadınlar. Bazen yolda gerçekten taş gibi hatunlar görüyorum. Eşime bakıyorum kafa öne eğik. Belli görmüş ama bir daha bakmamak için özel çaba harcıyor. bakarken yakalarsam büyük problem 😂 Bir kaç kere “ Ne kadar güzel kadın filan” dedim. “Hiç fark etmemişim” diyor. Çakal Carlos 😀 Benim dışımdaki kadınlar için olumlu hiç bir kelime kullanmamayı öğrendi. Çünkü evlilik bunu gerektirir 💃🏻💃🏻

Kızlar tam bir dert sayılmaz ama biraz önce erkek arkadaşımla yürüyüş yaparken sohbet ediyorduk. Konu konuyu açtı ve sonuç olarak bana sokakta çok güzel bir kız görsem sana gösteririm ne var bunda yani gibi bir cümle kurdu. Sanki sevgilisi değilim de erkek arkadaşıyım baya rahat kurdu bu cümleyi. Siz olsanız ne düşünürdünüz.
Büyüdükçe cocukla

Tamam benim için sorun değil de
Ola ki karşımıza şöyle boylu boslu, yakışıklı, kaslı maslı bişey çıkarsa ben de sana gösterince ağır gelmesin :) derdim.

Back
X