Mahallemdeki gizli işler

Eğer uyuş madde ise biraz temkinli olun derim. İhbar etsenz adınız gizli tutlsa iş mahkemelik olsa yakalansalar karşı tatafon avukatının dosyaya bakma hakkı var. Ve sanırım isterse ihbar edeni de bulabiliyorlar. Avukat bi tanıdığımız söylemişti.
Kendi telefonunuzdan aramayın. İfşa olabileceğiniz hiçbiryerden de aramayın

Olay büyürse benim ihbar ettiğim anlaşılırsa diye biraz geri durdum açıkcası.. Gerçekten izlemesi heyecan vermiyor değil hehe
Ama siz ihbar etmedikçe de genç insanlar zehirleniyor belki.. ben olsam ihbar ederim inanın polisler isminizi vermez yani ki siz de vermeyin isterseniz polise isminizi.

Ama siz ihbar etmedikçe de genç insanlar zehirleniyor belki.. ben olsam ihbar ederim inanın polisler isminizi vermez yani ki siz de vermeyin isterseniz polise isminizi.
İsmimi vermem zaten sebebi de bu insanların ne kim olduğu belli olmaz bişey falan olur diye. Birdaha gördüğümde ihbar edeceğim bende merak ettim çünkü ne bu şey

Daha önce de bizim buralarda buna benzer olay oldu biz polisi aradık durumu anlattık polis geldi kimsiniz felan demedi zaten.İsimsiz orada oturdugunuz bir kaç hafta üstüste olunca şüphelendiğinizi ve saatlerini de verin onlar takibe alırlar pat diye gelmiyorlar.

Yani aramayım. Nereden ararsam arayım bi şekilde bulunurum. Korkum da o yüzden ya zaten

Yani aramayım. Nereden ararsam arayım bi şekilde bulunurum. Korkum da o yüzden ya zaten
Arkadasim belli ki yasadışı bir is yapiliyor
Göz mu yummak istiyorsun?
Belli milleti zehirliyorlar, belki adam öldürüyorlar
Susmak istiyorsan bu konuyu neden açtın ki?
Adresi ver ben arayayım polisi madem

Allah aşkına toplum olarak başımıza ne geliyorsa bana dokunmasınlar dememizden geliyor.
Çok şaşkınım gerçekten
Şimdiye dek 20 kere belki polisi aradım
3 hirsiz yakalattım is üstünde, hiç bir polis de adımı samimi sormadı

Her okuyanın aklına benzer yasadışı ifadeler gelmiş. Demek ki aklın yolu bir. Ben de uyuşturucu ticareti düşündüm. Hala korkuyorum deme.

Cok iyi niyetli gordum bacim seni

Isin icinde var bi bit yenigi

Ben arkadaşa kinaye yaptım zaten ayrıca susmak gibi bi niyetim yok kendi kendinize olay yaratmayın susmak istesem konu mu açarım allah aşkına akıllı düşünün. Hukukla ilgileniyorum dediğiniz gibi büyük olaylar varsa adımla bulaşmak istememem gayet doğal evden oturup yazmıyorum öylece

Her yerde eylem planı yapan şahıslar yakalıyorlar..
Benim de aklıma bu geldi niyeyse??
Allah esirgesin, umalım da basit bir şey çıksa

1 olur 2 olur tesaduf dersin rutin yapilan bi durum varsa ihbar etmen de fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…