Ama siz ihbar etmedikçe de genç insanlar zehirleniyor belki.. ben olsam ihbar ederim inanın polisler isminizi vermez yani ki siz de vermeyin isterseniz polise isminizi.Olay büyürse benim ihbar ettiğim anlaşılırsa diye biraz geri durdum açıkcası.. Gerçekten izlemesi heyecan vermiyor değil hehe
İsmimi vermem zaten sebebi de bu insanların ne kim olduğu belli olmaz bişey falan olur diye. Birdaha gördüğümde ihbar edeceğim bende merak ettim çünkü ne bu şeyAma siz ihbar etmedikçe de genç insanlar zehirleniyor belki.. ben olsam ihbar ederim inanın polisler isminizi vermez yani ki siz de vermeyin isterseniz polise isminizi.
İletirim kolisiyle alırlar bundan sonra hey Alaahım!Benim aklıma ilk silah geldi. Ama kolisiyle alsa daha mantıklı. Orada niye vakit kaybetsinki
Yani aramayım. Nereden ararsam arayım bi şekilde bulunurum. Korkum da o yüzden ya zatenEğer uyuş madde ise biraz temkinli olun derim. İhbar etsenz adınız gizli tutlsa iş mahkemelik olsa yakalansalar karşı tatafon avukatının dosyaya bakma hakkı var. Ve sanırım isterse ihbar edeni de bulabiliyorlar. Avukat bi tanıdığımız söylemişti.
Kendi telefonunuzdan aramayın. İfşa olabileceğiniz hiçbiryerden de aramayın
Arkadasim belli ki yasadışı bir is yapiliyorYani aramayım. Nereden ararsam arayım bi şekilde bulunurum. Korkum da o yüzden ya zaten
Cok iyi niyetli gordum bacim seniBen yanlıs yapılan bir iş oldugunu düşünmüyorum. Belli ki koliyi bırakan adam her günün aksamına çöpünü bırakıyor. Gelen de içinden artık neyse saglamları alıp gidiyor. Öyle birşey olsa uluorta yapmazlar diye düşünüyorum . Tabi belli olmaz yine de
Ben arkadaşa kinaye yaptım zaten ayrıca susmak gibi bi niyetim yok kendi kendinize olay yaratmayın susmak istesem konu mu açarım allah aşkına akıllı düşünün. Hukukla ilgileniyorum dediğiniz gibi büyük olaylar varsa adımla bulaşmak istememem gayet doğal evden oturup yazmıyorum öyleceArkadasim belli ki yasadışı bir is yapiliyor
Göz mu yummak istiyorsun?
Belli milleti zehirliyorlar, belki adam öldürüyorlar
Susmak istiyorsan bu konuyu neden açtın ki?
Adresi ver ben arayayım polisi madem
Allah aşkına toplum olarak başımıza ne geliyorsa bana dokunmasınlar dememizden geliyor.
Çok şaşkınım gerçekten
Şimdiye dek 20 kere belki polisi aradım
3 hirsiz yakalattım is üstünde, hiç bir polis de adımı samimi sormadı
KorkuyorumHer okuyanın aklına benzer yasadışı ifadeler gelmiş. Demek ki aklın yolu bir. Ben de uyuşturucu ticareti düşündüm. Hala korkuyorum deme.
Eskiden disarda telefonlar oluyordu. Hala varmi bilmiyorum. Oradan arayabilirsiniz. Ben cok merak ettim. Ararsaniz bizede gelismeleri yazin lütfenYani aramayım. Nereden ararsam arayım bi şekilde bulunurum. Korkum da o yüzden ya zaten
evet ya polyana anıma denk geldi . Sonradan bir daha okudum bana da öyle geldiCok iyi niyetli gordum bacim seni
Isin icinde var bi bit yenigi
1 olur 2 olur tesaduf dersin rutin yapilan bi durum varsa ihbar etmen de fayda varMerhaba herkesee size birkaç haftadır gözlemlediğim bi olayı anlatmak istiyorum, bisey yapmak gibi bi düsüncem,yada yapabileceğim bisey yok aklımda, belki siz biseyler dedikten sonra sekillenir bende de biseyler.
Ben ders çalısırken geceleri özellikte bunalıp balkona çıkıyorum bi bes dakika on dakika neyse iste. Birkaç kez gördüm bu olayı da olay şu; Evim cadde üzerinde ve caddenin kenarına (binamın da tam önüne) çöp toplama saati geçtikten sonra bir insan arabayla gelip koli bırakıyor, posetlerle dolu oluyor genelde burusturulmus gazeteler de oluyor. Bes dakika sonra da baska bi araba gelip koliyi deviriyor caddeye öylece içinden biseyi alıyor ve arabayla resmen gazı kökleyerek gidiyor. Ne alıp veriyolar anlamadım fakat bu artık bi rutin haline geldi hep aynı saatler..
Arabalar değisiyor bazen.. sürekli görüyorum artık bugün ne zaman gelecekler diye çıktığımda bi gözlemiyorum değil..
Anlattıklarına bakılırsa yasadışı bi iş yapıldığı aşikar ve senin gözetlemen şikayet etmenden daha tehlikeli. Asıl gözetlerken korkmalısın bu kişilerden birisi seni görse farketse kim bilir başına neler gelir.. biran önce şikayet et.Korkuyorum
Size söylemedim ki, size inanıyorum. Adam çöp atıyordur diyen üyeye söyledim. :)Her gün demedim çöp de demedim koli bırakıyorlar dedim inanmıyorsanız yorum atma zahmetindede bulunmasaydınız keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?