- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.538
- 248
Özellikle onu izlemek için çıkmıyorum birkaç kere denk geldiZehir hafiye misin bacım ne izliyorsun çıkıp çıkıp. Vuruverirler alnının çatından
siz istediğiniz kadar isimsiz ihbar ettiğinizi sanın telefon numaranız polisi aradığınızda görünür.
o yüzden direkt anlattığınız gibi anlatın. balkona hava almaya çıktığımda görüyorum vs diye.
gerçi ben olsam söylemezdim açıkçası. kendimi riske atmazdım.
Olay falan yarattigım yokBen arkadaşa kinaye yaptım zaten ayrıca susmak gibi bi niyetim yok kendi kendinize olay yaratmayın susmak istesem konu mu açarım allah aşkına akıllı düşünün. Hukukla ilgileniyorum dediğiniz gibi büyük olaylar varsa adımla bulaşmak istememem gayet doğal evden oturup yazmıyorum öylece
Merhaba herkesee size birkaç haftadır gözlemlediğim bi olayı anlatmak istiyorum, bisey yapmak gibi bi düsüncem,yada yapabileceğim bisey yok aklımda, belki siz biseyler dedikten sonra sekillenir bende de biseyler.
Ben ders çalısırken geceleri özellikte bunalıp balkona çıkıyorum bi bes dakika on dakika neyse iste. Birkaç kez gördüm bu olayı da olay şu; Evim cadde üzerinde ve caddenin kenarına (binamın da tam önüne) çöp toplama saati geçtikten sonra bir insan arabayla gelip koli bırakıyor, posetlerle dolu oluyor genelde burusturulmus gazeteler de oluyor. Bes dakika sonra da baska bi araba gelip koliyi deviriyor caddeye öylece içinden biseyi alıyor ve arabayla resmen gazı kökleyerek gidiyor. Ne alıp veriyolar anlamadım fakat bu artık bi rutin haline geldi hep aynı saatler..
Arabalar değisiyor bazen.. sürekli görüyorum artık bugün ne zaman gelecekler diye çıktığımda bi gözlemiyorum değil..
Merhaba herkesee size birkaç haftadır gözlemlediğim bi olayı anlatmak istiyorum, bisey yapmak gibi bi düsüncem,yada yapabileceğim bisey yok aklımda, belki siz biseyler dedikten sonra sekillenir bende de biseyler.
Ben ders çalısırken geceleri özellikte bunalıp balkona çıkıyorum bi bes dakika on dakika neyse iste. Birkaç kez gördüm bu olayı da olay şu; Evim cadde üzerinde ve caddenin kenarına (binamın da tam önüne) çöp toplama saati geçtikten sonra bir insan arabayla gelip koli bırakıyor, posetlerle dolu oluyor genelde burusturulmus gazeteler de oluyor. Bes dakika sonra da baska bi araba gelip koliyi deviriyor caddeye öylece içinden biseyi alıyor ve arabayla resmen gazı kökleyerek gidiyor. Ne alıp veriyolar anlamadım fakat bu artık bi rutin haline geldi hep aynı saatler..
Arabalar değisiyor bazen.. sürekli görüyorum artık bugün ne zaman gelecekler diye çıktığımda bi gözlemiyorum değil..
İyi kork napalım madem.Korkuyorum
Kamerya cek dikkat et gorulmd sonrada polse bildirMerhaba herkesee size birkaç haftadır gözlemlediğim bi olayı anlatmak istiyorum, bisey yapmak gibi bi düsüncem,yada yapabileceğim bisey yok aklımda, belki siz biseyler dedikten sonra sekillenir bende de biseyler.
+1Polise isimsiz olarak bildirebilirsiniz, uyuşturucu madde alışverişi falan yapıyor olabilirler. Muhtemelen yasal olmayan bir şeyler yapıyorlar. Ben bir kere bunun gibi olmasa da benzer bir durumu isimsiz bildirmiştim, sivil polisler tam evimin önünde aracı çevirip gözaltına aldılar içindeki adamı. Seyretmesi de eğlenceli oldu aslında ehehe. :)
siz istediğiniz kadar isimsiz ihbar ettiğinizi sanın telefon numaranız polisi aradığınızda görünür.
o yüzden direkt anlattığınız gibi anlatın. balkona hava almaya çıktığımda görüyorum vs diye.
gerçi ben olsam söylemezdim açıkçası. kendimi riske atmazdım.
Hukukcuyum demedim hukukla ilgileniyorum dedim konuyuda canım istediği için açtım seni ilgilendirmez fikir almak gibi bi hakkım var ihbar edeceğimi zaten kaç kere belirttim herşeyi okuduğun gibi onu da dikkatli okusaydın yazmana zahmet gerekmezdiOlay falan yarattigım yok
Herkes ihbar et diyor, yok bulunurum, yok korkuyorum
Millet de sana ne yapman gerektiğini söylemiş kimse üstüne gelmemiş ki kinayeye bağlayasın.
Hukukla ilgilenmekle iş çözülmüyor
Bayağı da susmak gibi bir niyetin var, konuyu neden actigin ise ayrı bir muamma
Yoksa hukukla ilgilenen insan napması gerektiğini zaten bilir, konunun basında ne yapacağım bir fikrim yok demez.
Hadi selametle...
Konu sahibi arkadaşım ben seni fazla cesaretsiz buldum..İnanın o ihbarinizla Belkide birçok can kurulacak uyuşturucu olduğunu düşünüyorum..Yasal olmayan sey var belliki. Ben sürekli bı kavga,şiddet olaylarında sürekli polisi aradigim için duyarlı vatandaş olarak polisi aramaktan değil aramamaktan korkarım.merak etmeyin iki kelam ettiniz diye polis sizi tutuklamaz.insanlik görevi yapmış olursunuz.hala mı aramadiniz ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?