Mahallemızdekı tecavuzcu ve sapıklar

Offf Turkinin de civisi cikmis.Aileler Cocuklarini bilinclendirmeli.Bakkala olabildigince anneler ve babalar gitmeli.Hickimse bu kimselerden alisveris yapmamali ki toplumsal vebal alinmamali...

en onemlısı de cocuklar onları gucsuz goruyolar bı de konusmuyacakalrını dusunuyolar gercektende cogu cocuk susuyo korkusundan belkı boyle kac tane cocuk vardır susan ozellıkle cocuklar uyarılmalı boyle durumalrda soylemelerı saglanamlı

rezillik diz boyu... oraya bakma buraya bakma şunu giymee off offf ne hallere getiriyorlar ya.... daha yeni haberlerde izledim kadın yine eski eşinden şiddet görmüş benim de mi ölmem gerekiyor diyor..
nedir bu kadınların çektiği yahu...genç yaşlı tecavüzcüler insanlık kalmamış arkadaş başka da bişey demiyorum ben.. ne diyim ...offf offf allah yardım etsin hepimize insanız diye geçinen bu pis tecavüzcüleri de ıslah etsin ne diyim...:47:

Bu sapıklar yüzünden kimseye güvenemez olduk. 9 Yaşındaki çocuklarım karate kursuna gidiyorlar geçen hafta sonu hocaları ile birlikte 7-8 çocuk pikniğe gitmek istediler. Kızımda tek kız olacaktı ama valla çocukların o kadar ısrarına rağmen güvenip gönderemedim. Birşey olacağından değil ama işte bu duyduklarım yüzünden paranoyak oldum herhalde.

Ne pişkin, ne onursuz, haysiyetsiz haya dan şereften yoksun insanlar var yaa.. mahallenin insanına yan gözle bakılır mı! 13 yaşındamış ne olacak o çocuğun geleceğil psikolojisi. sizin mahalle madem duymus hala ne diye açık durduruyorlar o dükkanı kendi çocuklarına da yapsınlar diye mi!

zamane kötü kimseye güven yok:50:
allah hepimizin evladını korusun
böyle pisliklerinde cezasını versin:23:

bu adamları aramıza salanlar utansın! bu nasıl bi adalettir allahım diyecek bişey bulamıyorum, hakaret etmeye bile değmezler:47:
biber gazı taşıyorum ben yanımda kızlar, gittigidiyordan falan alabilirsiniz. kimseye güven yok:50:

Cinselligi Toplumumuzda malesef TV de falan cok ön plana cikariyorlar...
Mesela bundan 2 hafta önce olmali,TV de haberlerdeydi galiba Muhabir Rusyada soruyor Vizenin kalkmasinin nasil oldugunu ve saaadece kadinlara soruyor,yani yine kadini bence cinselligi kast ederek ön plana cikartiyordu...

Cinselligi Toplumumuzda malesef TV de falan cok ön plana cikariyorlar...
Mesela bundan 2 hafta önce olmali,TV de haberlerdeydi galiba Muhabir Rusyada soruyor Vizenin kalkmasinin nasil oldugunu ve saaadece kadinlara soruyor,yani yine kadini bence cinselligi kast ederek ön plana cikartiyordu...

evet haklılar cunku bızım erkekler sapık belkı en sapık ulkeyızdır kafaların ıcınde neler donuyo bellı degıl dıger ulkelerde goz onunde olabılır ama bızım ulkemızde gızlı gızlı cok var

evet haklılar cunku bızım erkekler sapık belkı en sapık ulkeyızdır kafaların ıcınde neler donuyo bellı degıl dıger ulkelerde goz onunde olabılır ama bızım ulkemızde gızlı gızlı cok var

Düsün iste,bizim TV kanallari bu kadini cinsel obje olarak görmeyi destekliyor...
Ya adam sadece kadinlarla röpörtaj yapti,yani sanki dermiscesine oh ne güzel fistiklar gelin ülkeye...
birde cocuklarin bilgilendirilmesi cook önemli bu konuda,yani baslarina birsey gelse bile,aileye söyleyebilmeliler

Düsün iste,bizim TV kanallari bu kadini cinsel obje olarak görmeyi destekliyor...
Ya adam sadece kadinlarla röpörtaj yapti,yani sanki dermiscesine oh ne güzel fistiklar gelin ülkeye...
birde cocuklarin bilgilendirilmesi cook önemli bu konuda,yani baslarina birsey gelse bile,aileye söyleyebilmeliler

hele bu ınternette ne sapıklar var 10 yasındayım dıye gırsen kandırmaya calsıcak bı suru kısı cıkar galıba ,özellıkle cocuklar kıyamam yaz yazık degıl mı hayatları gıdıyo bılınaltına işlıyo omur boyu unutmayacak bi de konusmuyolar bu sefer sapıklar daha rahat oluyo belkı 2. yeltenıyo aynı cocukda ya da baskalarına

Evlimisin bilmiyorum ama imkanın varsa mahalleni değiştir. Gün geçtikçe insanlarımızda değer yargısı kayboluyur. Utanmadan o mahallede nasıl durabiliyorlar hayret ettim. O yaşlı amcayı da bence şikayet edin.

Ama malesef cogu zaman yetiskinlerde cocuguna inanmayabiliyorlar cocuk basina birsey geldiginde anlatsa bile.

böyle birşey yaşayan Cocuk kendini zaten suçlu hissediyor. Zaten anlatmaktan korkuyor. Anlatıpta inanmayacaklarından korkuyor. böyle çok olay var. gün yüzüne hiç çıkmayan, rezil olunmaktan korkulan. Cocukta yarattığı travmaya aldırış etmeden yada yaşayabileceklerini göz ardı ederk maalesef saklanyor olaylar.

Evlimisin bilmiyorum ama imkanın varsa mahalleni değiştir. Gün geçtikçe insanlarımızda değer yargısı kayboluyur. Utanmadan o mahallede nasıl durabiliyorlar hayret ettim. O yaşlı amcayı da bence şikayet edin.

yazın kurtuluyorum ınsallabızım bıle 2 hafta sonra haberımız oldu mıllet ne kadar sessız kızın aılesı nasıl baslarına yıkmıyo dukkanı mıllet nasıl susuyo anlamadım

böyle birşey yaşayan Cocuk kendini zaten suçlu hissediyor. Zaten anlatmaktan korkuyor. Anlatıpta inanmayacaklarından korkuyor. böyle çok olay var. gün yüzüne hiç çıkmayan, rezil olunmaktan korkulan. Cocukta yarattığı travmaya aldırış etmeden yada yaşayabileceklerini göz ardı ederk maalesef saklanyor olaylar.

Iste malesef suclularda buna dayanabiliyorlar..
zaten cocu veli ya inanmiyor yada dedigin gibi sakliyor...ve suca ortak olunuyor bir bakima

yazın kurtuluyorum ınsallabızım bıle 2 hafta sonra haberımız oldu mıllet ne kadar sessız kızın aılesı nasıl baslarına yıkmıyo dukkanı mıllet nasıl susuyo anlamadım

Aile sessiz kalmış ee tabi rezil olmaktan kızlarının adının çıkmasından korktukları için susup oturmuşlardır. Millet susar, diyorum ya değer yargısı kalmadı haberlerde izlemiştim sokakta kadını kaçırıyorlar millet bön bön bakıyor. Bir de şu yanı var insanlar başa bela almaktan korkuyor benim başıma gelmesinde ne olursa olsun diye düşünüyorlar.

bende sasıyorum nasıl mıllet bı sey dememıs 2 hafta hıc ses gurultu yok anlamadım yanı bende bılmeden 5-6 kesere gıtmıs oldım olay yasandıktan sonra obur adamın karısı vardı hatta tecavuz edenın kardesı hayatım felan dedı akrısına boyle kıbardı adam ne guzel boyle ınsanlarda avr dedım tabı su da var akrdesı tecavuz ettı dıye dıger adama bı sey dıyemem ama ınsan gene de ona da guvenemıyo gıdemıyo

Aile sessiz kalmış ee tabi rezil olmaktan kızlarının adının çıkmasından korktukları için susup oturmuşlardır. Millet susar, diyorum ya değer yargısı kalmadı haberlerde izlemiştim sokakta kadını kaçırıyorlar millet bön bön bakıyor. Bir de şu yanı var insanlar başa bela almaktan korkuyor benim başıma gelmesinde ne olursa olsun diye düşünüyorlar.

Bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığı var ne yazık ki.
insanlar başına bir felaket gelmeden ne yazık ki durumun vahamiyetini bilmiyor. sessiz kalıyor.
bizim en büyük problemimiz aslında yaşanan olaylar karşısında birlik olamamızdan kaynaklanıyor. Kadına şiddet, cocuk istismarı vb konularda ne yazık ki birlik olamıyoruz. bir tek milli maçlarda oda 90 dk lığına birlik oluyoruz.