mahallenin .........ları...

neler yaşadığımı tahmin edemezsin

evcili olmayan veteriner olabilir -tercih meselesidir- lakin çocuk gelişimi ve psikolojisinden anlamayan öğretmen mümkünse olmasın.kimse öğretmenlerden çocuklarını evlat edinmelerini beklemiyor.
Çocuk gelişiminden anlamak ve haberdar olmak için çocuk sevmeye gerek yok. Bunu okulda öğretiyorlar zaten.
Psikolog psikopattan anlamak için psikopat mı olmalı?
Kalp krizi nedir, belirtileri nedir anlamak için kalp krizi mi geçirmeli bir doktor?

size çok teşekkür ediyorum.beni anladığınız ve bu anlayışınızı çok güzel ifade ettiğiniz için.ben cevap verip polemiğe girmek istememiştim.çok sağolun.

Yaw birileri yine konuyu öğretmenliğe getirmeyi becermiş. Nedir bu öğretmenlerin kk kadınlarından çektiği. Şimdi bu bayan öğretmen diye insanca tepkiler veremeyecek mi? Sanki olay sınıfta cereyan etmişte arkadaşta öğrencilerinin yanında bağırmış çağırmış küfürler etmiş. Ne enteresan kişiliklersiniz.

aynen öyle.ben ciddiye alamıyorum.kıskanan çok öğretmenleri.

Öğretmenlerin anlık tepkileri olamaz mı? Öğretmenelr sinirlenip üzülemez mi. Bizim gibi duyguları olan etten kemikten insanlar değiller mi bu çok sevgili saygıyı hakeden öğretmenler?

Öğretmenlerin anlık tepkileri olamaz mı? Öğretmenelr sinirlenip üzülemez mi. Bizim gibi duyguları olan etten kemikten insanlar değiller mi bu çok sevgili saygıyı hakeden öğretmenler?
ay öğretmenler kadar eleştirilen bir grup yok zaten.kıskançlıktan başka bişey değil.ben evimde öğretmen değilim kardeşim.tuvalete de gidyorum uyuyorum da yeri geliyor küfür de ediyorum neden biliyor musunuz? önce insanım hem de kendi evimde çok çok rahaaaatttt bir insanım.okulda vermedim bu tepkileri.

Bir öğretmen olup çocuklara bela okumak bana inanılmaz ilginç geldi. En çok siz içli dışlısınız çocuklarla ,bunu çözümlemek yerine sürekli lanet olsun demek gerçekten korkutucu
bir öğretmen olup kaka yapmak da çok kötü di mi? en çok ben içli dışlıyım çocuklarla ama evimde kaka yapıyorum ne kadar iğrencim di mi? hiç yakışır mı bir öğretmene kaka yapmak?

Burada bir öğretmen arkadaş konu açmıştı kadını linç etmişlerdi resmen. Bir de orası sizin eviniz kendinizi en güvende hissetiğiniz yer... Çocukların yaptığı da normal değil, yaşı kaç olursa olsun.
Neyse takmayın kafanıza o an orada olabilirdiniz. O taş size gelebilirdi. Ben bir kadına küfürü yakıştıramam asla, nefret ederim ama benim bile çok sinirlendiğimde küfür ettiğim olmuştur. Ben olsam bende şok olurdum tek başınıza yaşayan bir kadınsınız sonuçta kolay değil ki.

Ya bu insanlarin su ogretmenlerle ne alip veremedigi var anlamis degilim. Evde bir cocugun yaramazligina tahammul edemeyip bagirip cagiran anne yok mu? Yok efendim cocuklari sevmeyen ogretmen olmasin. O zaman insanlari sevmeyende doktor olmasin ama insanlari durmadan azarlayan konusmasina dahi izin vermeyen oldu ki soruyu yanlis anladiniz ben sana onu mu soruyorum diye sinirlenen bir ton doktor var. Onlari elestiren pek cikmiyor ama. Cocuk sevmeyen ogretmen olmasaydi insan sevmeyen doktor olmasaydi emin olun hastanelerde doktor okullarda ogretmen bulamazdiniz. Ayrica cocuk sevmek ve cocuga nasil davranacagini bilmek ikisi farkli seylerdir.

Öncelikle geçmiş olsun çoğu kişi aman çoçukdur demiş çoçukdur ama kızlar yaaa kızcağızın başına falan gelip öldürseydi bide bu yönden bakmak lazım allah korusun ya gözüne gelip gözünüde kör edebilir zaten çoğu annenin ayyy çoçuk ne yapayım başedemiyorum demelerinden bu sorunlar yaşanıyor geçen yıl elinde sopayla oğlumun üzerine atlayan çoçuk oğlumun hayatı boyunca geçmeyecek olan hasar verdi gözüne oğlum bir ömür o gözüyle uzağı göremiyecek ve ailesi gelip özür bile demedi çoçuk o deyip geçiştirdi okul 2 gün uzaklaştırma verdi evet çoçuk ama benim çoçuğumun hayatını mafetti valla eğitemiyeceğin bakamıcağın çoçuğu dünyaya getiripde milletin başınada bela etmesin kimse bu çoçuklara taş atmanın zararlarını kimse söylememiş demekki onlar milletin evine taş atarken annesi babası nerdeydi acaba neden başı boş bırakılıyor bu çoçuklar

Son düzenleme:
Bende anlamıyorum canım geçen bir öğrencimin annesiyle tanışıyoruz bir düğünde rast geldik ayyy öğretmen hanım ben baş edemiyorum siz eğitin diyor iyide evdeki eğitim başka okuldaki eğitim başka sınıfın içindeki laptop bataryasının kabloları makasla kesen 11 yaşındaki kız çoçuğu bu öğretmeninlerin sınav kağıtlarına su döken annesini aramış diğer öğretmen ben ne yapabilirimki beni dinlemiyor demiş siz eğitmelisiniz ben uğraşamam para veriyorum ben o okula deyip kapatmış ve daha niceleri böyle ödül gecesinde çoçuğu 3 ödül alınca öğretmene yedirdiklerim haram olsun neden az ödül verdin diye çemkirenmi ararsın neden öğretmenlere bu kadar yükleniliyor anlamıyorum bende

Bişey olmaz anca ekranın ufak bi kısmı morumsu bi renkle kalır o kısma gelen yazıyı tam okuyamazsin o kadar. Dışarı sıvı akması için ekranın ciddi anlamda ikiye ayrılıp hava alması lazım o şekildeyse bilgisayar çalışmaz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…