- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
evcili olmayan veteriner olabilir -tercih meselesidir- lakin çocuk gelişimi ve psikolojisinden anlamayan öğretmen mümkünse olmasın.kimse öğretmenlerden çocuklarını evlat edinmelerini beklemiyor.Evcili olmayan veteriner olabilir, ama çocuk sevmeyen öğretmen olamaz
ufak ya da büyük farketmiyor her olaya tepkiniz aynı, dünyanın sonu gelmiş gibi. negatif enerjiniz o kadar güçlü ki bence kötü olayları çekiyorsunuz kendinize. ben öğrencilerinize üzüldüm, bu kadar mutsuz, bir sorun bulsam da kendimi paralasam kafasında bir insanın enerjisi onlara da geçiyordur muhakkak
Çocuk gelişiminden anlamak ve haberdar olmak için çocuk sevmeye gerek yok. Bunu okulda öğretiyorlar zaten.evcili olmayan veteriner olabilir -tercih meselesidir- lakin çocuk gelişimi ve psikolojisinden anlamayan öğretmen mümkünse olmasın.kimse öğretmenlerden çocuklarını evlat edinmelerini beklemiyor.
size çok teşekkür ediyorum.beni anladığınız ve bu anlayışınızı çok güzel ifade ettiğiniz için.ben cevap verip polemiğe girmek istememiştim.çok sağolun.Ay abartmayınya! Kadın yalnız yaşıyor evi taşlanıyor eli ayağı titremiş küfredip duruyor işte napsın?? Öğretmense insan da mı değil? Bi abartmayın ya. Öğretmen ama çok ilginç bir durum içinde yalnız başına kalmış, korkmuş, olayı kendisi bile anlayamamış bir kadın ya!! Hiç mi sinirlenmiyor söylenmiyorsunuz siz? Mesleğiyle ne alaı var? Bunları söyledi diye yarın gidip memlekette ne kadar öğrenci varsa dövecek küfredecek falan mı sanıyorsunuz? Nihayetinde insanız.
cevabı çok basit.çünkü camlar açıktı...O kadar taş nasıl olmuş da camı kırmadan pat pat odanın içine düşmüş?
Bu da düşündürücü.
incir ağacı için olsa peki hiç mi cama çarpıp bir takırdı dahi duymadın?
aynen öyle.ben ciddiye alamıyorum.kıskanan çok öğretmenleri.Yaw birileri yine konuyu öğretmenliğe getirmeyi becermiş. Nedir bu öğretmenlerin kk kadınlarından çektiği. Şimdi bu bayan öğretmen diye insanca tepkiler veremeyecekmi. Sanki olay sınıfta cereyan etmişte arkadaşta öğrencilerinin yanında bağırmış çağırmış küfürler etmiş. Ne enteresan kişiliklersiniz.
profil resmine bayıldımBurada kimseyi ayarlama hakkın yok konu açmışin ama millete satasiyorsun ne halin varsa gör bu tavrına sonra senin onlara bir şey yaptığını ve karşılığını aldığını düşünüyorum mersu
ay öğretmenler kadar eleştirilen bir grup yok zaten.kıskançlıktan başka bişey değil.ben evimde öğretmen değilim kardeşim.tuvalete de gidyorum uyuyorum da yeri geliyor küfür de ediyorum neden biliyor musunuz? önce insanım hem de kendi evimde çok çok rahaaaatttt bir insanım.okulda vermedim bu tepkileri.Öğretmenlerin anlık tepkileri olamaz mı? Öğretmenelr sinirlenip üzülemez mi. Bizim gibi duyguları olan etten kemikten insanlar değiller mi bu çok sevgili saygıyı hakeden öğretmenler?
bir öğretmen olup kaka yapmak da çok kötü di mi? en çok ben içli dışlıyım çocuklarla ama evimde kaka yapıyorum ne kadar iğrencim di mi? hiç yakışır mı bir öğretmene kaka yapmak?Bir öğretmen olup çocuklara bela okumak bana inanılmaz ilginç geldi. En çok siz içli dışlısınız çocuklarla ,bunu çözümlemek yerine sürekli lanet olsun demek gerçekten korkutucu
ay öğretmenler kadar eleştirilen bir grup yok zaten.kıskançlıktan başka bişey değil.ben evimde öğretmen değilim kardeşim.tuvalete de gidyorum uyuyorum da yeri geliyor küfür de ediyorum neden biliyor musunuz? önce insanım hem de kendi evimde çok çok rahaaaatttt bir insanım.okulda vermedim bu tepkileri.
mahallenin sıpaları canım.Nerede oturuyorsunuz
Gecmis olsun demekten baska bir aciklama yapmamışsınız, kasten mi biri size bir sey yapiyor yoksa cocuklar falan mi?
Bende anlamıyorum canım geçen bir öğrencimin annesiyle tanışıyoruz bir düğünde rast geldik ayyy öğretmen hanım ben baş edemiyorum siz eğitin diyor iyide evdeki eğitim başka okuldaki eğitim başka sınıfın içindeki laptop bataryasının kabloları makasla kesen 11 yaşındaki kız çoçuğu bu öğretmeninlerin sınav kağıtlarına su döken annesini aramış diğer öğretmen ben ne yapabilirimki beni dinlemiyor demiş siz eğitmelisiniz ben uğraşamam para veriyorum ben o okula deyip kapatmış ve daha niceleri böyle ödül gecesinde çoçuğu 3 ödül alınca öğretmene yedirdiklerim haram olsun neden az ödül verdin diye çemkirenmi ararsın neden öğretmenlere bu kadar yükleniliyor anlamıyorum bendeYa bu insanlarin su ogretmenlerle ne alip veremedigi var anlamis degilim. Evde bir cocugun yaramazligina tahammul edemeyip bagirip cagiran anne yok mu? Yok efendim cocuklari sevmeyen ogretmen olmasin. O zaman insanlari sevmeyende doktor olmasin ama insanlari durmadan azarlayan konusmasina dahi izin vermeyen oldu ki soruyu yanlis anladiniz ben sana onu mu soruyorum diye sinirlenen bir ton doktor var. Onlari elestiren pek cikmiyor ama. Cocuk sevmeyen ogretmen olmasaydi insan sevmeyen doktor olmasaydi emin olun hastanelerde doktor okullarda ogretmen bulamazdiniz. Ayrica cocuk sevmek ve cocuga nasil davranacagini bilmek ikisi farkli seylerdir.
Bişey olmaz anca ekranın ufak bi kısmı morumsu bi renkle kalır o kısma gelen yazıyı tam okuyamazsin o kadar. Dışarı sıvı akması için ekranın ciddi anlamda ikiye ayrılıp hava alması lazım o şekildeyse bilgisayar çalışmaz zaten.çok haklısın canım
götürmek için bilgisayarcıya epey bir yol çekmem llazım 6 yıllık ama taş gibiydi.ekran gidiyor yavaştan ama bu haliyle kalsa kullansam olur mu ki? zararı olur mu? içlerinde kimyasal sıvı varmış bunların sıkıntı olur mu ki?akar mı yani dışarı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?