- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
Bir öğretmen olup çocuklara bela okumak bana inanılmaz ilginç geldi. En çok siz içli dışlısınız çocuklarla ,bunu çözümlemek yerine sürekli lanet olsun demek gerçekten korkutucu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok haklısın canım
götürmek için bilgisayarcıya epey bir yol çekmem llazım 6 yıllık ama taş gibiydi.ekran gidiyor yavaştan ama bu haliyle kalsa kullansam olur mu ki? zararı olur mu? içlerinde kimyasal sıvı varmış bunların sıkıntı olur mu ki?akar mı yani dışarı?
yok dedikleirne göre şahit çocukların yarış yapmışlar birbirleyile atarsın atamazsın diye.Öyle kullanma dahada kötü edersin. Bilgisayari tamir ettirmen daha mantıklı.
Ayrica ailelerden para istesen bilgisayar için vermezler.
Incir için mi yapmışlar.
Eski Oturdugum yerde yillar once yani böyle olaylar oluyordu ara sıra cam kırma çocuklar tarafindan ama aileler orali bile değildi para için o yüzden vermezler dedim.yok dedikleirne göre şahit çocukların yarış yapmışlar birbirleyile atarsın atamazsın diye.
lanet olsun deme canım.Cehennemdeki zincirlere verilen isimmiş kullanmak iyi olmazmışevet ya bilgisayrın ekranı hasarlanmış lanet olsun ya
Ay abartmayınya! Kadın yalnız yaşıyor evi taşlanıyor eli ayağı titremiş küfredip duruyor işte napsın?? Öğretmense insan da mı değil? Bi abartmayın ya. Öğretmen ama çok ilginç bir durum içinde yalnız başına kalmış, korkmuş, olayı kendisi bile anlayamamış bir kadın ya!! Hiç mi sinirlenmiyor söylenmiyorsunuz siz? Mesleğiyle ne alaı var? Bunları söyledi diye yarın gidip memlekette ne kadar öğrenci varsa dövecek küfredecek falan mı sanıyorsunuz? Nihayetinde insanız.Bir öğretmen olup çocuklara bela okumak bana inanılmaz ilginç geldi. En çok siz içli dışlısınız çocuklarla ,bunu çözümlemek yerine sürekli lanet olsun demek gerçekten korkutucu
ay bence siz abartmayın!mahallenin çocukları evine taş atmış, evet yanlış bir davranış ama gidersin anne ve babalarıyla konuşursun çözersin olayı.gerekirse maddi zararını gidermelerini istersin.ay ekranım da ekranım.ay içinden kimyasallar akacak, neden hep benim başıma geliyor neden ben neden ben diyerek olayı bu kadar büyütmenin anlamı nedir ki?evet nihayetinde insanız ama olaylar karşısında verdiğimiz tepkiler nasıl insanlar olduğumuzu gösteriyor.Ay abartmayınya! Kadın yalnız yaşıyor evi taşlanıyor eli ayağı titremiş küfredip duruyor işte napsın?? Öğretmense insan da mı değil? Bi abartmayın ya. Öğretmen ama çok ilginç bir durum içinde yalnız başına kalmış, korkmuş, olayı kendisi bile anlayamamış bir kadın ya!! Hiç mi sinirlenmiyor söylenmiyorsunuz siz? Mesleğiyle ne alaı var? Bunları söyledi diye yarın gidip memlekette ne kadar öğrenci varsa dövecek küfredecek falan mı sanıyorsunuz? Nihayetinde insanız.
Siz bu kadının daha önce neler yaşadığını biliyor musunuz? Hiçbirimiz bilmiyoruz. Hayat belki böyle biri olmaya itti bu insanı. Bi de o çözme işi 2 saniyede söyleyivermek kadar kolay olmuyor. Ben de yalnız yaşadım. Ben de öğretmenim. Bende korkudan vücudumdan kanın çekildiği anları bilirim sarhoşun biri zilimi çaldı gecenin 2 sinde diye. Bende küfürler savurdum o kadar ki aklımı kaybedercesine korkmuştum çünkü. Ama valla öyle de bir öğretmenim ki mesleğimin ilk yılında okuttuğum çocuğumla da hala görüşüyorum, velimle de okul müdürümle de. Öğrencilerim hala arayıp soruyorlar. Çıkıp konuşup da halledivereyim diye bi dünya yok canım. Nerde yaşıyor nasıl insanlarla bir arada yaşıyor bakalım. Bu kadar acımasız olmayın.ay bence siz abartmayın!mahallenin çocukları evine taş atmış, evet yanlış bir davranış ama gidersin anne ve babalarıyla konuşursun çözersin olayı.gerekirse maddi zararını gidermelerini istersin.ay ekranım da ekranım.ay içinden kimyasallar akacak, neden hep benim başıma geliyor neden ben neden ben diyerek olayı bu kadar büyütmenin anlamı nedir ki?evet nihayetinde insanız ama olaylar karşısında verdiğimiz tepkiler nasıl insanlar olduğumuzu gösteriyor.
ne demek buradakilerden daha adamdılar. doğulular genelde daha az adamlar ama oradakilerden daha fazla adamlar öyle mi?
ağzını topla. önce destur çek.
Evcili olmayan veteriner olabilir, ama çocuk sevmeyen öğretmen olamazAh bu öğretmenler oysa hepsi çocuk aşkıyla yanıp tutuşmalı![]()
Olduysa da istifa etsin liitfen...Evcili olmayan veteriner olabilir, ama çocuk sevmeyen öğretmen olamaz
![]()
![]()
Destur çek nedir ya? Neden destur çekecekmiş? Osmanlı dönemindeyiz siz de padişah soyundan falan mısınız?ne demek buradakilerden daha adamdılar. doğulular genelde daha az adamlar ama oradakilerden daha fazla adamlar öyle mi?
ağzını topla. önce destur çek.