Mahalleye rezil olduk yine

ResimdekiHayalet

Bir sen, bir ben, bir de kelek...
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2014
996
825
78
Merhaba arkadaşlar...

Yine eşimle alakalı bir konu açtım. Sizle konuşunca daha objektif olabiliyorum. Vereceğiniz cevaplara şimdiden teşekkürler.

Eşimi daha önce de anlatmıştım. Çok agresif birisi. Mesela diyelim ki ev de bir konuda % 100 haklı bile olsa üslubundan dolayı beni de çıldırtıyor olay savaş alanına dönüyor. Bir uyarı da bulunmak istediğin de, ya da bir şeye kızdığında öyle bir tepki veriyor ki, hani bir kadın bir erkeği aldatır da erkek yakalar ya. O kadar tepkili yani. Genel de bağırır, argo konuşur, güç kullanmaktan kaçınmaz.

Neyse gelelim konuya...
Bugün çocukları parka götürmek için evden çıktık. Bulunduğumuz sokak zaten ve sağlı sollu araç parkederler eşim de bizi araca bindirmek için yavaşladı bizi aldı 1 dk sürdü sürmedi araca bindik acele ile. Arkadan bir kamyonet bu süre içerisin de kornaya bir basıyor ki, sanırsınız yolu kapayıp sohbet etmişiz. Neyse tabi gerildik haliyle bir 10 metre gittik karşımıza motorsikleti ve 2 çocuklu bir aile denk geldi ve eşim onlara yol verdi. Arkada ki araç yine kornaya defalarca basıyor. Dedim ya sanki keyfimizden durduk. Yol o kadar dar ki, yol verdiğimiz halde adam zorla geçebildi.

Eşim bu kez çıldırdı..Araçtan indi ve arkadakine bağırmaya başladı derdin ne diye? O da yol ver dedi. Eşim de sana yol vereceğim diye çoluğu çocuğumu ezeyim?Görmüyor musun? her yer arac, hastan mı var? dedi. Adam da hastam falan yok mecbur değilsin yol vermeye onlara ben kornaya basıyorum bana yol vereceksin dedi... Allaaaah eşimin kayış koptu :18:

Mahallede olay çıktı bağrış çağırış herkes balkon da ben eşime takma gel bin arabaya cahille cahil olma diyorum ama dinleyen kim?

Bu konuda kesinlikle eşim haklıydı. Ama bu adamın öfke kontrolu niye yok? Ben diyorum ki; Tamam hepimiz insanız, önce bir uyar eğer halen dikleniyorsa o zaman öfkelen ama neden direk sesin yükseliyor?

Bu konuda anlatmak istediğim hani haklı bile olduğu konularda öfke kontrolu yok ve haksız konuma düşüyor.

Arkadaşlar yok mudur bunun bir çözümü?psikiyatriye gittik onu da bıraktı 1 kere gitti. Bunu huy edinmiş hep, geçer mi dersiniz? Bir de Ailesi hep yüksek sesle konuşur. Normal bile konuşsalar bağırıyor gibiler.

Şu huyunu yense sorunlar büyük ölçüde çözülecek ama farkında değil. Nasıl bir yol izlemeliyim sizce?

bu durumu o hiç dert etmemişe benziyor psikiyatriye gitmeyi bıraktığına göre? pekala başka bi yöndem daha var ama psikiyatr kadar etkili olmasa da, sarı kantaron var. sakinleştirici bi çay, onu dene bi istersen?

bu durumu o hiç dert etmemişe benziyor psikiyatriye gitmeyi bıraktığına göre? pekala başka bi yöndem daha var ama psikiyatr kadar etkili olmasa da, sarı kantaron var. sakinleştirici bi çay, onu dene bi istersen?

Söylüyorum ama anlamıyor. Bağırmıyorum, ben sana naptım falan diyor İşe yarar mı ki? Deneyelim bakalım.

Psikiyatriste değil de, psikologa gidin beraber. Ne güzel bir kez ikna etmişsin, eminim bir yolunu bulup bir kez daha ikna edebilirsin. Başka türlü kendi kendine düzelmez bu iş.

Söylüyorum ama anlamıyor. Bağırmıyorum, ben sana naptım falan diyor İşe yarar mı ki? Deneyelim bakalım.
babamda vardı agresiflik. bağırdığı an iletişimi kesip uzaklaşıyorduk, sakince konuşmadığın sürece duymuyoruz diye kestirip atıyorduk. yani şu süper dadı var ya tvde, aynı onun gibi çocuğu sakinleştirir gibi davranmak lazım erkeklere çay konusuna gelirsek, yan etkileri var birtakım araştır et, babam yapmaya üşenirdi mesela annem çayını getirirdi akşamları

Adamın karakteri bu ,pek değişmez gibi ,bizim annemin apartmanda metin abimiz var,pompalıyla çıkar ateş eder ,karakolluk olur ,gelir karısını döver ,mahallede bi olay olsun önce bu koşar satırla filan ,tam olay adamı yani ,hele bi sesi var ki allahım 1. Katta oturuyor 6. Kattan biz duyarız o derece,ama çokta severiz ,adam sinirli ,adamın asabı bozuldumu anasını tanımıyor ,normal zamanda da şeker gibidir,yani bu adam 20 yıldır tanırım hep aynı . ,sizin eşinizde pek değişmez gibi sanki ,suyuna gideceksiniz sürekli .

eşinin genel halini bilmiyorum ama bu anlattığın olayda sakin adam bile dellenebilir
zaten trafik canavarı böyle bişey

Son düzenleme:
Benim esimin de var ofke kontrol sorunu. Bugun de bize ilerleyin diyen minibus soforuyle tartisti. Yapma etme dedim bana da bagirdi.
Siddet huyu yok ama cok kavgaci Ailesi de boyleymis, hep kavga tartisma arasinda buyumus. Kabahat ailede ama elin kizini ugrastiriyorlar boyle.
Ben bugun kesin karar verdim, psikologa gidicez. Bagirma hiyundan nefret ediyorum, asiri agresif. Hic hosgormeyi bilmiyor.
Benle olan kavgalarinda alttan alir ama etrafindaki insanlarla cok tartisiyor
Bence sen de esini ikna et, psikologa beraber gidin. Belki bi faydasi olur.

Sari kantaron gercekten sakinlestiriyor. Ben bir donem cok ictim simdi de her gun adacayi yesil cay iciyorum. Meditasyon yapiyorum. Ama hala sinirliyim. Yapim boyle ne kadar sakin kalmaya calissam da bir yerde patliyorum. Sivri dilliyimdir biraz. Benim babamin ailesi de sizin esinizinki gibi onlardan da gecmis olabilir
Bir de ben ramazanda bayagi sakindim. Namaz kiliyordum oruc tutuyordum beni cok olumlu etkiledi dini konularla ilgilenmek. Deneyebilirsiniz. Ama sari kantaron ise yariyor kullandigi ilac falan yoksa icsin bence

Ayy keşke işe yarasa, kendine gerek yok ben yaparım sürekli Yan etkisi derken internetten mi araştırayım?

Ciddi mi yaa? Umutsuz vaka yani

eşinin genel halini bilmiyorum ama bu anlattığın olayda sakin adam bile dellenebilir
zaten trafik canavarı böyle bişey

Evet bu konuda kesinlikle haklı. İşte değindiğim nokta bazen çok haklı bile olsa hızını alamıyor, haksız konuma düşüyor. Üslup hatası çok fazla

Aile yapısından kaynaklanıyor da olabilir.Ne bileyim dra danışıp yan etkisi olmayan ya da az olan bi ilacı ezip yemeğine koyup yedirsen ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Psikologa da çıkışır bu. Ne güzel senle olan kavgalar da alttan alıyormuş ama bizim ki full..
Hıı dışardaki bayanlara naziktir ama

Yeter ki düzelsin valla aktarı taşırım eve

Aile yapısından kaynaklanıyor da olabilir.Ne bileyim dra danışıp yan etkisi olmayan ya da az olan bi ilacı ezip yemeğine koyup yedirsen ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Doktor yardımcı olur mu ki? :44: keşke öyle bir şey mümkün olsa günde 5 öğün kuru fasulye veririm.

Ayy keşke işe yarasa, kendine gerek yok ben yaparım sürekli Yan etkisi derken internetten mi araştırayım?
evet detaylıca araştır internetten. kocanın değişemiyceğiyle ilgili olumsuz birçok yorum gelmiş bu arada ama insanler gerçekten değişebiliyor. belki melek gibi olmıycak ama yine de daha sakin olucak. bi de bunun başka sebepleri daha olabiliyor küçükken sevgi eksikliği falan yaşamışsa, bilemiyorum birçok sebebi var. ama sinirlendiğinde "aaa ne bağrıyosun falan diye kızıldığında, suçlandığında" daha da sinirleniyorlar. Kimi zaman babam sinirlendiğinde annem, gülücükler atıyo falan "tamam kocacığım dert etme hallolur" falan der ve sırnaşır. sevgiyle kendine getirebilirsin eşini

Son düzenleyen: Moderatör:
Psikologa da çıkışır bu. Ne güzel senle olan kavgalar da alttan alıyormuş ama bizim ki full..
Hıı dışardaki bayanlara naziktir ama

Bizimki de disardaki bayanlara odundur.
Diyorum az nazik ol hanimlara karsi ama nerde
Evlendigimiz ilk zamanlar bana karsi da alttan almazdi. Eline ne gecerse firlatirdi. Diyordum evlilik bu muymus sacma sapan davraniyor sinirlenince.
Ben de artik diyorum ki bagirirsan seni dinlemicem. Bazen de sirf onu fitillememek icin baska odaya gidiyorum

Son düzenleme:

Yarın ilk işim o otu bulmak olacak. Evet yaa, bağırma dediğim de bağırmıyorum diyor farkında bile değil. Bir de şu var mesela kendi ailesinin açığı ile alakalı bir konu konuşulurken kapıyı, pencereyi kapatır. Ben de bunu anlamış değilim. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…