Mahalleye rezil olduk yine

Kesinlikle ibadetin sakinleştirdiğini düşünüyorum. Benim eşimde çok sinirlidir. Anında parlar, alçak sesle konuşmayı bilmez. Bu sene Rabbim nasip etti Umreye gittik. Geldikten sonra biraz daha sakin. Parlıyacağını anladığım zaman " hacı sakinnn" diyorum. Çok şükür daha iyi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bizimkide o şekilde bir şey fırlatıyordu. Bir fırlattı, iki fırlattı sesimi çıkarmadım aylarca. Bir gün damarıma bastı, çileden çıkardı, bardak fırlattı. Ben de artık patladım önce ütü, sonra tv ünitesini indirdim aşağı. O gün bugündür atma huyu pek yok olsa da biliyor sonrasını. Ben oda değişince oraya da geliyor, ya da daha çok bağırıyor. Yani illa ki duyuracak.

Allah kabul etsin.
Bizimkinin pek ibadetle alakası yok.
Geçmişte yediği haltlardan dolayı,
Tövbe et dedim.
Bana tövbe ettirip, beni bırakacaksın etmiyorum diyor.
Yerli yersiz oruc bozduğuda olmuştur.
Benim midem hasta, 3 sene oruç vs. yasak
Hemen beni kendine kıyas gösterir.
Sevindim adınıza

Vücudunda demir eksiği olan kişi aşırı asabi olabiliyor çok çay içenlerde var bu durum

Ben kadin basima ayni tepkiyi verirdim. Baska durumlari bilmem, ama burada cok normal sinirlenmesi.
.

Şimdi kocanız bence haklı.
Erkekler de ki anlayış şu şimdi kocanız inip düzgünce konuşsa karşıda ki kamyoncu belli ki öküzün teki adam belki daha çok üstüne gidecekti.
Kocanız da anlaşılan ezilmeyi asla kabul etmiyor.
Bu trafik te acayip kavgalar çıkıyor olay şiddete gitmemiş en azından.
Yapacağınız çok bir şey yok gibi maalesef

Geçmez canım böyle gelmiş böyle gider psikyatrde gittik diyorsun önemli olan daha büyük şeyler ile karşılasmasın bu hayatta zaman çok kötü :18: bu ülkede bir sigara yüzünden adam öldürülüyor umarım eşiniz kısa sürede bu öfke kontrolünü eline alır

geçmez eşinin karakteristik özelliği bu öyle kabul etmek zorundasın babamda öyle tepkileri çok uçtur biz öyle kabullendik..zamanla takmayacaksın ..rezil olmaktan utanmaz asla çünkü haklı olduğundan adı gibi emindir..ki haklıyken bile dediğin gibi haksız konuma düşerler..fakat değişeni görmedim bizim sülanenin erkekleri hep öyledir..

Bu karakter degil.bir tur davranis bozuklugu.bende boyleydim.psikiyatrist ile cozuldu sorunum.hakliyken haksiz konuma cok dustugum olurdu benimde.psikologla olacak is degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…