- 21 Eylül 2010
- 1.927
- 2.305
- 248
- Konu Sahibi ResimdekiHayalet
-
Kesinlikle ibadetin sakinleştirdiğini düşünüyorum. Benim eşimde çok sinirlidir. Anında parlar, alçak sesle konuşmayı bilmez. Bu sene Rabbim nasip etti Umreye gittik. Geldikten sonra biraz daha sakin. Parlıyacağını anladığım zaman " hacı sakinnn" diyorum. Çok şükür daha iyi.Sari kantaron gercekten sakinlestiriyor. Ben bir donem cok ictim simdi de her gun adacayi yesil cay iciyorum. Meditasyon yapiyorum. Ama hala sinirliyim. Yapim boyle ne kadar sakin kalmaya calissam da bir yerde patliyorum. Sivri dilliyimdir biraz. Benim babamin ailesi de sizin esinizinki gibi onlardan da gecmis olabilir
Bir de ben ramazanda bayagi sakindim. Namaz kiliyordum oruc tutuyordum beni cok olumlu etkiledi dini konularla ilgilenmek. Deneyebilirsiniz. Ama sari kantaron ise yariyor kullandigi ilac falan yoksa icsin bence
Doktor yardımcı olur mu ki? :44: keşke öyle bir şey mümkün olsa günde 5 öğün kuru fasulye veririm.
Bizimki de disardaki bayanlara odundur.
Diyorum az nazik ol hanimlara karsi ama nerde
Evlendigimiz ilk zamanlar bana karsi da alttan almazdi. Eline ne gecerse firlatirdi. Diyordum evlilik bu muymussacma sapan davraniyor sinirlenince.
Ben de artik diyorum ki bagirirsan seni dinlemicem. Bazen de sirf onu fitillememek icin baska odaya gidiyorum
Kesinlikle ibadetin sakinleştirdiğini düşünüyorum. Benim eşimde çok sinirlidir. Anında parlar, alçak sesle konuşmayı bilmez. Bu sene Rabbim nasip etti Umreye gittik. Geldikten sonra biraz daha sakin. Parlıyacağını anladığım zaman " hacı sakinnn" diyorum. Çok şükür daha iyi.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim bir arkadaşım çayına karıştırıyordu :) Bir doktora ya da Dr olan bi arkadaşına danışabilirsin
Vücudunda demir eksiği olan kişi aşırı asabi olabiliyor çok çay içenlerde var bu durum
Kuzenim Dr. ama yardımcı olur mu bilmem? Adamı öldürmeyeyim, yok yere katil olmakta var
Ben kadin basima ayni tepkiyi verirdim. Baska durumlari bilmem, ama burada cok normal sinirlenmesi.Merhaba arkadaşlar...
Yine eşimle alakalı bir konu açtım. Sizle konuşunca daha objektif olabiliyorum. Vereceğiniz cevaplara şimdiden teşekkürler.
Eşimi daha önce de anlatmıştım. Çok agresif birisi. Mesela diyelim ki ev de bir konuda % 100 haklı bile olsa üslubundan dolayı beni de çıldırtıyor olay savaş alanına dönüyor. Bir uyarı da bulunmak istediğin de, ya da bir şeye kızdığında öyle bir tepki veriyor ki, hani bir kadın bir erkeği aldatır da erkek yakalar ya. O kadar tepkili yani. Genel de bağırır, argo konuşur, güç kullanmaktan kaçınmaz.
Neyse gelelim konuya...
Bugün çocukları parka götürmek için evden çıktık. Bulunduğumuz sokak zaten ve sağlı sollu araç parkederler eşim de bizi araca bindirmek için yavaşladı bizi aldı 1 dk sürdü sürmedi araca bindik acele ile. Arkadan bir kamyonet bu süre içerisin de kornaya bir basıyor ki, sanırsınız yolu kapayıp sohbet etmişiz. Neyse tabi gerildik haliyle bir 10 metre gittik karşımıza motorsikleti ve 2 çocuklu bir aile denk geldi ve eşim onlara yol verdi. Arkada ki araç yine kornaya defalarca basıyor. Dedim ya sanki keyfimizden durduk. Yol o kadar dar ki, yol verdiğimiz halde adam zorla geçebildi.
Eşim bu kez çıldırdı..Araçtan indi ve arkadakine bağırmaya başladı derdin ne diye? O da yol ver dedi. Eşim de sana yol vereceğim diye çoluğu çocuğumu ezeyim?Görmüyor musun? her yer arac, hastan mı var? dedi. Adam da hastam falan yok mecbur değilsin yol vermeye onlara ben kornaya basıyorum bana yol vereceksin dedi... Allaaaah eşimin kayış koptu :18:
Mahallede olay çıktı bağrış çağırış herkes balkon da ben eşime takma gel bin arabaya cahille cahil olma diyorum ama dinleyen kim?
Bu konuda kesinlikle eşim haklıydı. Ama bu adamın öfke kontrolu niye yok? Ben diyorum ki; Tamam hepimiz insanız, önce bir uyar eğer halen dikleniyorsa o zaman öfkelen ama neden direk sesin yükseliyor?
Bu konuda anlatmak istediğim hani haklı bile olduğu konularda öfke kontrolu yok ve haksız konuma düşüyor.
Arkadaşlar yok mudur bunun bir çözümü?psikiyatriye gittik onu da bıraktı 1 kere gitti. Bunu huy edinmiş hep, geçer mi dersiniz? Bir de Ailesi hep yüksek sesle konuşur. Normal bile konuşsalar bağırıyor gibiler.
Şu huyunu yense sorunlar büyük ölçüde çözülecek ama farkında değil. Nasıl bir yol izlemeliyim sizce?
O yüzden bir doktora danış diyorum ya Allah korusun bi şey olmasın adama
Ben kadin basima ayni tepkiyi verirdim. Baska durumlari bilmem, ama burada cok normal sinirlenmesi.
.
Merhaba arkadaşlar...
Yine eşimle alakalı bir konu açtım. Sizle konuşunca daha objektif olabiliyorum. Vereceğiniz cevaplara şimdiden teşekkürler.
Eşimi daha önce de anlatmıştım. Çok agresif birisi. Mesela diyelim ki ev de bir konuda % 100 haklı bile olsa üslubundan dolayı beni de çıldırtıyor olay savaş alanına dönüyor. Bir uyarı da bulunmak istediğin de, ya da bir şeye kızdığında öyle bir tepki veriyor ki, hani bir kadın bir erkeği aldatır da erkek yakalar ya. O kadar tepkili yani. Genel de bağırır, argo konuşur, güç kullanmaktan kaçınmaz.
Neyse gelelim konuya...
Bugün çocukları parka götürmek için evden çıktık. Bulunduğumuz sokak zaten ve sağlı sollu araç parkederler eşim de bizi araca bindirmek için yavaşladı bizi aldı 1 dk sürdü sürmedi araca bindik acele ile. Arkadan bir kamyonet bu süre içerisin de kornaya bir basıyor ki, sanırsınız yolu kapayıp sohbet etmişiz. Neyse tabi gerildik haliyle bir 10 metre gittik karşımıza motorsikleti ve 2 çocuklu bir aile denk geldi ve eşim onlara yol verdi. Arkada ki araç yine kornaya defalarca basıyor. Dedim ya sanki keyfimizden durduk. Yol o kadar dar ki, yol verdiğimiz halde adam zorla geçebildi.
Eşim bu kez çıldırdı..Araçtan indi ve arkadakine bağırmaya başladı derdin ne diye? O da yol ver dedi. Eşim de sana yol vereceğim diye çoluğu çocuğumu ezeyim?Görmüyor musun? her yer arac, hastan mı var? dedi. Adam da hastam falan yok mecbur değilsin yol vermeye onlara ben kornaya basıyorum bana yol vereceksin dedi... Allaaaah eşimin kayış koptu :18:
Mahallede olay çıktı bağrış çağırış herkes balkon da ben eşime takma gel bin arabaya cahille cahil olma diyorum ama dinleyen kim?
Bu konuda kesinlikle eşim haklıydı. Ama bu adamın öfke kontrolu niye yok? Ben diyorum ki; Tamam hepimiz insanız, önce bir uyar eğer halen dikleniyorsa o zaman öfkelen ama neden direk sesin yükseliyor?
Bu konuda anlatmak istediğim hani haklı bile olduğu konularda öfke kontrolu yok ve haksız konuma düşüyor.
Arkadaşlar yok mudur bunun bir çözümü?psikiyatriye gittik onu da bıraktı 1 kere gitti. Bunu huy edinmiş hep, geçer mi dersiniz? Bir de Ailesi hep yüksek sesle konuşur. Normal bile konuşsalar bağırıyor gibiler.
Şu huyunu yense sorunlar büyük ölçüde çözülecek ama farkında değil. Nasıl bir yol izlemeliyim sizce?
Merhaba arkadaşlar...
Neyse gelelim konuya...
Bu karakter degil.bir tur davranis bozuklugu.bende boyleydim.psikiyatrist ile cozuldu sorunum.hakliyken haksiz konuma cok dustugum olurdu benimde.psikologla olacak is degil.
Yaaa :18: Siz ne ile çözdünüz? Ya da çözdünüz mü peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?