Maharetli hanımlar acil yardımcı olur musunuz?

Yenii evlisin galiba ilk zamanlar olur böyle dikkatsizlikler.
Yok yok evli değilim. Annemin emeklerini ziyan ettim, komşularla toplaşıp yapmışlardı. Bi faydam yoktu zaten iyice rezil ettim bilmeden

Yemeyin derim . .
Havalar sıcak çünkü. .

sen kafani yorma annen onlari çokdan atmistir , anneler herseyi bilir :)
bilmem annen dedimi ama evin kokuyodurda buyuk ihtimal

Etli de vardı patatesli de. Çok üzüldüm şimdi ya. Bir derin dondurucu doluydu Ramazan hazırlığı ziyan oldu resmen

Yapacak bir şey yok, saglinizdan önemli değil hiçbiri.

Çözülüp günlerce kapalı bir alanda hava almadan kalmış bir şeyi tüketip zehirlenmek yerine atın çöpe gitsin.

Yok . Ya aynı şey geçtiğimiz sonbahar başımıza geldi . Tüm kışlık mahfoldu attık hepsini . İnsanın içine oturuyor birşey .

Malesef sözkonusu içinde kıyma olan bir yiyecekse kurtarılamaz. Bakteri oluşur.

Sormayın ya Rezalet yani ☺️ Evle, işle o kadar alakasızım ki hiç dondurucunun ona bağlı olduğunu bile bilmiyordum ☺️
Normalde ocağa bağlı değildir ki zaten. Hem bence kendine haksızlık etme fişi çekme gereği duyman bir artı. Ben oldum olası çekmem.

İşe yarar mı ki acaba. İçerisinde patatesli planlar vardı. Kurtarılır mı ki. Şimdi baktım da gerçekten birbirine yapışmışlar epey.
Mantıyı mantı olarak kullanamazsınız hamur olmuş çünkü o halde birbirine yapışmış çok yapışmıştır, öyleyse hamuru biraz buz dolabına koyun kendine gelsin karalere bölün bıçakla yağda kızartım üstüne yoğurt biber nane benim aklıma gelen bu...
Çok mu yapışmış?

Normalde ocağa bağlı değildir ki zaten. Hem bence kendine haksızlık etme fişi çekme gereği duyman bir artı. Ben oldum olası çekmem.
Bilemedim ya uzatma kablosuyla bağlıymış. ☺️ Ben de şehir dışına çıkıyoruz diye fişleri çekmiştim. Buzdolabınınkini çekmemişim Allah'tan ☺️ Gelecek kışa yetecek kadar mantı vardı. Bir de ekstradan komşunun mantısı da varmış bilemedim ya. Kötü oldu

İşe yarar mı ki acaba. İçerisinde patatesli planlar vardı. Kurtarılır mı ki. Şimdi baktım da gerçekten birbirine yapışmışlar epey.
Patateslileri atmayın yapın dediğim gibi yani ben kızarmış mantı da severim,kızartma seviyosanız beğenirsiniz

Yok . Ya aynı şey geçtiğimiz sonbahar başımıza geldi . Tüm kışlık mahfoldu attık hepsini . İnsanın içine oturuyor birşey .
Beceriksizliğime yanarım hiç aklıma bile gelmedi ya.

Patateslileri atmayın yapın dediğim gibi yani ben kızarmış mantı da severim,kızartma seviyosanız beğenirsiniz
Çoğu patatesli zaten ama onlar donmuş halde şu an. Annem de bilememiş geldiğinde fişi takmışlar ama yemek yapacağı Zaman fark etmiş.

sen kafani yorma annen onlari çokdan atmistir , anneler herseyi bilir :)
bilmem annen dedimi ama evin kokuyodurda buyuk ihtimal
Annem de bugün fark etmiş. Hiç koku filan yoktu. İftar için mantı çıkarmak istediğinde fark etmiş o da.

Yiyebildiginiz kadar yiyin gerisinide kolu komşuya verin.Mübarek ramazan hayir kazanmis olursunuz:)

Çoğu patatesli zaten ama onlar donmuş halde şu an. Annem de bilememiş geldiğinde fişi takmışlar ama yemek yapacağı Zaman fark etmiş.
benim için şekil mühim değil açıkçası keser haşlardım yerdim mantımı,olmadı biraz poaça hamuru yapardım ikisini bir yoğurursum hamurun dışına çıkmış patetes mühim değil poaçanın içini doldurur öyle bile yerdim,hatta alırım o patatesli mantı hamurunu topak topak merdaneyle açar aralarına yağ sürüp üstü üstüse dizer tepsiye yarar fırına börek diye atarım,çörek de yaparım aralarına biraz daha patatesli harç

Bilemedim ya uzatma kablosuyla bağlıymış. ☺️ Ben de şehir dışına çıkıyoruz diye fişleri çekmiştim. Buzdolabınınkini çekmemişim Allah'tan ☺️ Gelecek kışa yetecek kadar mantı vardı. Bir de ekstradan komşunun mantısı da varmış bilemedim ya. Kötü oldu

Savaş falan çıkarsa sana kaçıp gelelim maşallah

Back
X