Mahcubum, üzgünüm :(

Bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış. Saçmalamış kaçmış bizde yazıp duruyoruz cevap veren yok..

Yorumlarınızı okudum.Kiminiz fake hesap demiş, kiminiz uydurma saçma hikaye, kiminiz bazı noktaları yanlış anlamış :(

Ne hesap fake, ne de ben erkeğim. Anlattığım olay inanması kabullenmesi tahammül etmesi güç olsa da GERÇEK.

Eşimi evlilik sürecinde aldatmadım, başka kişilerle ilişki kurmam EVLENMEDEN ÖNCE oldu. Birçoğunun tepkisini anlıyorum, ahlaksızlık yaptığımı da biliyorum. Bunu real de kimseye anlatamayacağım için burada yazma gereği duydum. Belki içimi dökmek, belki nasihat istemek için... Ben düşüncelerini ölçmeden tartmadan aklına geleni pat diye söyleyen bi kadınım. Aldatmışsın diyenler, eğer eşimi aldatmış olsaydım büyük ihtimalle şu an bumesajı yazmıyor olacaktım. İnsanların sözüne çok fazla kandığım için kimseyle görüşmüyorum zaten. Sadece kendimi affettirmek için ne yapmam gerektiğini bimiyorum :( Eşim ahlaksızlıklarımdan dolayı geçmişte dövdü , belki yaptıklarımla onu cezalandırmak istedim. Ama onu deliye döndüren de yine bendim :( Yaptıklarımdan mutlu olduğumu sanmayın her an bunun acını yaşıyorum. Anlayacağınızı hiç sanmıyorum.

Evlenmeden önce çalışıyordum, eşim parama çalışmama ihtiyacı olmadığını söyledi, ayrıca romatizmal rahatsızlığım olduğu için çalışmamamın benim için daha iyi olacağını düşündü ve işten ayrıldım. Evde yalnız kalıp sıkılmamam için arkadaşlarının eşleriyle tanıştırdı ve görüşmemi sağladı. Yaptığım iğrençliklerden dolayı kötü davrandı, hak ettiğimi biliyorum. 4 aydır hiçbir şekilde ona kötülük yapmıyorum, aklımdan bile geçirmiyorum. Çünkü değerini çok iyi anladım. Benim gibi birine tahammül edecek ender insanlardan biri. Belki 2. bir örneği yoktur bile... Bu iğrenliklerimi real de birine anlatsam ne söleyeceğini tahmin edebiliyorum, tepkisi tepkinizden farklı olmazdı buna eminim. Bu yüzden rahatlıkla sanalda anlatabiliyorum. İyi değilim, yaşadığım sadece vizdan azabı :(

Yorumlarınızı okudum.Kiminiz fake hesap demiş, kiminiz uydurma saçma hikaye, kiminiz bazı noktaları yanlış anlamış :KK43:

Ne hesap fake, ne de ben erkeğim. Anlattığım olay inanması kabullenmesi tahammül etmesi güç olsa da GERÇEK.

Eşimi evlilik sürecinde aldatmadım, başka kişilerle ilişki kurmam EVLENMEDEN ÖNCE oldu. Birçoğunun tepkisini anlıyorum, ahlaksızlık yaptığımı da biliyorum. Bunu real de kimseye anlatamayacağım için burada yazma gereği duydum. Belki içimi dökmek, belki nasihat istemek için... Ben düşüncelerini ölçmeden tartmadan aklına geleni pat diye söyleyen bi kadınım. Aldatmışsın diyenler, eğer eşimi aldatmış olsaydım büyük ihtimalle şu an bumesajı yazmıyor olacaktım. İnsanların sözüne çok fazla kandığım için kimseyle görüşmüyorum zaten. Sadece kendimi affettirmek için ne yapmam gerektiğini bimiyorum :KK43: Eşim ahlaksızlıklarımdan dolayı geçmişte dövdü , belki yaptıklarımla onu cezalandırmak istedim. Ama onu deliye döndüren de yine bendim :KK43: Yaptıklarımdan mutlu olduğumu sanmayın her an bunun acını yaşıyorum. Anlayacağınızı hiç sanmıyorum.

Evlenmeden önce çalışıyordum, eşim parama çalışmama ihtiyacı olmadığını söyledi, ayrıca romatizmal rahatsızlığım olduğu için çalışmamamın benim için daha iyi olacağını düşündü ve işten ayrıldım. Evde yalnız kalıp sıkılmamam için arkadaşlarının eşleriyle tanıştırdı ve görüşmemi sağladı. Yaptığım iğrençliklerden dolayı kötü davrandı, hak ettiğimi biliyorum. 4 aydır hiçbir şekilde ona kötülük yapmıyorum, aklımdan bile geçirmiyorum. Çünkü değerini çok iyi anladım. Benim gibi birine tahammül edecek ender insanlardan biri. Belki 2. bir örneği yoktur bile... Bu iğrenliklerimi real de birine anlatsam ne söleyeceğini tahmin edebiliyorum, tepkisi tepkinizden farklı olmazdı buna eminim. Bu yüzden rahatlıkla sanalda anlatabiliyorum. İyi değilim, yaşadığım sadece vizdan azabı :KK43:
Hala çelişki. Hala inanmıyorum bi daha da bu konuya yazmam :KK70::KK70::KK70:

Ay real değil yahu reel reel. İngilizce mi konuşuyoruz, battı da battı gözüme !

Yorumlarınızı okudum.Kiminiz fake hesap demiş, kiminiz uydurma saçma hikaye, kiminiz bazı noktaları yanlış anlamış :KK43:

Eşimi evlilik sürecinde aldatmadım, başka kişilerle ilişki kurmam EVLENMEDEN ÖNCE oldu. Birçoğunun tepkisini anlıyorum, ahlaksızlık yaptığımı da biliyorum. Bunu real de kimseye anlatamayacağım için burada yazma gereği duydum. Belki içimi dökmek, belki nasihat istemek için... Ben düşüncelerini ölçmeden tartmadan aklına geleni pat diye söyleyen bi kadınım. Aldatmışsın diyenler, eğer eşimi aldatmış olsaydım büyük ihtimalle şu an bumesajı yazmıyor olacaktım. İnsanların sözüne çok fazla kandığım için kimseyle görüşmüyorum zaten. Sadece kendimi affettirmek için ne yapmam gerektiğini bimiyorum :KK43: Eşim ahlaksızlıklarımdan dolayı geçmişte dövdü , belki yaptıklarımla onu cezalandırmak istedim. Ama onu deliye döndüren de yine bendim :KK43: Yaptıklarımdan mutlu olduğumu sanmayın her an bunun acını yaşıyorum. Anlayacağınızı hiç sanmıyorum.

Evlenmeden önce çalışıyordum, eşim parama çalışmama ihtiyacı olmadığını söyledi, ayrıca romatizmal rahatsızlığım olduğu için çalışmamamın benim için daha iyi olacağını düşündü ve işten ayrıldım. Evde yalnız kalıp sıkılmamam için arkadaşlarının eşleriyle tanıştırdı ve görüşmemi sağladı. Yaptığım iğrençliklerden dolayı kötü davrandı, hak ettiğimi biliyorum. 4 aydır hiçbir şekilde ona kötülük yapmıyorum, aklımdan bile geçirmiyorum. Çünkü değerini çok iyi anladım. Benim gibi birine tahammül edecek ender insanlardan biri. Belki 2. bir örneği yoktur bile... Bu iğrenliklerimi real de birine anlatsam ne söleyeceğini tahmin edebiliyorum, tepkisi tepkinizden farklı olmazdı buna eminim. Bu yüzden rahatlıkla sanalda anlatabiliyorum. İyi değilim, yaşadığım sadece vizdan azabı :KK43:

Eşinle tanışmadan önce geçmişte neler yaşadın ? Ailen ortamın nasıldı ? Psikiyatriye gitmeyi hiç düşündün mü ? En önemlisi eşini gerçekten seviyor musun ? Seviyorum diyorsan neden bu tarz davranışları seri halde yapmaya devam ettin ? Kadın olarak kendini nasıl bir konumda görüyorsun ve davranışlarını nasıl değerlendiriyorsun ? Buradan bakınca eşin kurban, sende psikopat gibi duruyorsun !

Eski yaşantınız sizi ilgilendirir ama evlendikten sonrası için kusura bakma bişey demek istemiyorum malum banlanabilirim :KK14: naptın nette erkeklerle konuşmaya devam mı :KK51: eski kocanı unutamadın mı bide onu merak ediyorum :KK14:

evlılık oncesı hayatlar kısının sadece kendısını ılgılendırır cok uclarda olmazsa daha kolay kabullenılır belkıde ama evlılık hata kaldırmaz ne kadın nede erkek tarafından hazmedılmez kolay kolay esın ya fazla acık goruslu yada bır ınsana beslenmesı gerekenden daha fazla sevgı beslıyor sıze bılmıyorum hangısı ama eger gecmıste yaptıkların vıjdanını rahatsız edıyorsa gecmıs artık bıtmıs sımdı yaptıklarınsa rahatsız eden kendını duzelt pısmanlıgını goster ve unutma bır ınsanın aılesı helekı esı mahremıdır baskasına kotulemek onu degıl ama senı bıtırır

tek kelime ile; ahlaksızsın.
kocan ya aşık ya da mezhebi geniş.
sakın çocuk falan yapmayın.
boşa da adamın hayatı kurtulsun.

Bende inanmak istemiyorum yani bukadar diZilerde filmlerde bile olmaz ama madem kocan herşeye rağmen seni kabul etti seviyo koruyo kolluyo dimi e sende dört aydır hiçbirşey yani hata yapmıyorsun madem e şimdi gayet iyi geçiniyorsunuzdur Ozaman! Ayrıca senin yaptıklarına hata denmez denemez hata yaptım deyip basitleştirme iğrençliklerini!

İyi ya artık dövmüyornuş, sadece saçını çekip boğazını sıkıyormuş. Müstahak desem kadınsın sonuçta diyemem ama bu gidişle eşine toz kondurmamayla bir sonraki konunuzu diğer dünyadan açarsınız. Biraz akıl lütfen !

Ben eşime sadece 1 kere askim bir adam var benle konustu koşa koşa vcye gitti sapik midir nedir kendince biseyler yapacak heralde korkuyorum dedim soylemedigi laf kalmadi ben bunu nasil dusunurmusum diye. Sakami bu pardon ?
Ne demek eski esim ......
Ne demek eş kotulemek ???
Ayrica madem bu kadar aranizda kultur farki vardi neden evlendiniz..
Bence cok kirmissiniz guvenini tekrar kazanmalisiniz biraz zor gibi ama hayirli olur insallah

:KK53:Dövüyor mu ? Dövmüyor mu ?Karar verin ne tuaf insanlarsınız :)
Dövmüyormuş da saçını çekip boğazını sıkıyormuş bir de eşi ailesine karşı çok saygılıymış ama görüşmek ve görmek istemiyormuş :D :D şaka gibi.... Ben olayın gerçekliğine inanamadım doğrusu çelişkili ifadeler var

Gecmiste ne yasadiysan yasadin adama ne yani? Kadinlar artik şiddetin hakedilecek bir durum olmadigini idrak edebilse keske.

Merhabalar,

İsmim Çiğdem. Size evliliğimde yaşadığım sorunumdan bahsetmek istiyorum, kimseye anlatamıyorum :KK43: Adeta sigara gibi tükeniyorum...3,5 yıllık evliyim. Eşim doğu da ben İstanbul da yaşamış olduğumuzdan evlilikte buna bağlı sorunlar yaşıyoruz. Örneğin ben baskısız özgürce ve kimseye hesap vermeden yaşadım. Eşimin yaşadığı yer ise doğu olduğundan ve özellikle ahlaki değerleri benimkiyle kıyas edilemeyecek derecede olduğundan tasvip edilecek bir yaşantım olmadı geçmişte. Eşim buna rağmen benimle evlendi ve bunu asla sorun haline getirmedi. Ancak evlendikten sonra benim birçok hatam oldu, sebebini rahat ve özgür yetiştirilmeme bağlıyorum. Hatalarımın bazıları şunlar :KK43: Eşimle ilişki halindeyken gayri ihtiyari eski eşim beni böyle.............. gibi ahlaksızca ve düşüncesizce bir söz sarfettim. O söyleyene dek farkına varamadım. Bunun üzerine eşim dövdü ama çok pişman oldu. Sonrasında erkek akrabalarımdan biri aradı telde konuştum ve bunu ona çok sonra söyledim. Eşimle kavga ettikten sonra tanıdığım arkadaşlara eşimi kötüledim, şikayet ettiğim kişiler aklımı bulandırdı etkiledi beni. İnternette tanıştığım reelde hiç görüşmediğim bir kıza derdimi anlattım ve beni bulunduğu şehire davet etti. Eşyalarımı toplayıp gittim ertesi gün gözyaşlarına boğuldum çünkü eşimi çok özlemiştim. Yeni tanıştığım insanlara onu şikayet ettim ve üç kez evi terk ettim haber vermeden. Eşim her defasında bana acıdığı ve sevdiği için affetti birbirimizden özür diledik ve evliliği devam ettirdik. Eşim adım atmasa ne halde olurdum düşünmek bile acı veriyor. Ve ailem evliliğimi onaylamadığı için eşime karşı hep ikiyüzlü davrandı, eşim ise aileme karşı çok samimi ve saygılıydı hatta öfkeli olduğu zamanlarda bile. Zaten ailemle hiçbir şekilde görüşmüyor görüşmekte istemiyor. Ve evlilik sürecinde geçmişte başka kişilerle ilişkiye girdiğimi öğrendi ve aklına geldikçe bu adeta çıldırıyor. Artık dövmüyor çok sinirlendiğinde saçımı çekiyor veya Boğazımı sıkıyor o kadar. Ama canımı acıtmıyor tabi söylediği sözleri saymazsak durum böyle. Ve bir defasında evi terkettiğimde o an düşünmeden boşanma kararı aldım eşimi ikna etmesi için net üzerinden bir iki erkekle iletişim kurdum eşim bunu öğrendi. Eşim bunu iffetsizlik olarak gördü ve benimle ilgili öğrendiği şeylerden dolayı artık bana güvenmiyor. Bunu açıkça söylüyor. Ben rahatsız oluyorum diye kendi ailesiyle bile görüşmeyi kesti. Beni hep korudu, koruyor da. Onu başkalarına kötülerken bile hep beni düşündü. Benim için herşeyini bırakıp geldi istanbula. İşini, ailesini, çevresini arkadaşlarını...Bu evlilik için gereğinden fazla mücadele etti, ediyor da. Ama artık bana dokunmak bile istemiyor. Başka erkeklerle birlikte olduğum düşüncesi onu benden uzaklaştırdı. Seviyor ama ne güveniyor ne de yaklaşıyor artık :KK43: Ben çok kötü şeyler yaptım ve onu asla kaybetmek istemiyorum. Beni artık dövmüyor ama sözleriyle incitiyor. Ama birşey diyemiyorum. Çoğu zaman yaptıklarımı hatırlayıp ağlıyor hıçkıra hıçkıra. Boşanmak istiyorsam hemen boşanacağımızı da dile getiriyor Ne yapacağımı bilemiyorum. Sizden yardım istiyorum. Ne yapmalıyım? Nasihate ihtiyacım var hemde çok :KK43: O olmazsa dalından koparılmış yaprak gibi savrulup dururum biliyorum. Ben ona karşı hayırsız kötü bir evlat gibiydim hep ama o şefkatli baba gibi. Vurdu kızdı pişman oldu bu huyunu bıraktı, bana hep kol kanat gerdi.Onu hiç aldatmadım bunu aklıma bile getirmedim. Çok düşüncesiz davrandım. Eşim çokşeyi kabullenmişti. Yaşıma geçmiş yaşantıma rağmen sahiplendi beni. Benden 4 yaş küçük ve çok sıkıntılı bir hayat yaşamış. Hayatından çemberinden geçmiş biri. Belki bu yüzden hep mücadele ediyor pes etmiyor ama güvenemiyor bana.
bir fake konunun daha sonuna gelmiş bulunuyoruz

Back
X