Mahçup olmaktan korkuyorum bakar mısınız?

Menekse2000

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2024
955
40
18
24
Erkek arkadaşım iş bulmuş kendi iş yerinde mutfak tarafında ben hariç 2 kisi daha çalışıyor ama çok işçi var 200 kadar orda çalışan 2 kişi de çok tecrubelidir buyuk ihtimal daha önce 2 gün mutfakta çalıştım orası küçük bir işletme olmasına rağmen çok zorlanmıştım ne kadar hızlı olsam da yetismiyordu ve mutfakta benimle beraber 4 kişi olmasına rağmen gerçi herkesin görevi farklıydı ama ayrıca daha önce iş tecrübem olmadı hele mutfakta çalışacak kadae tecrübeli hiç değilim elimden geleni yaparım ama yetiştirbilir mjyim beceremezsem erkek arkadaşıma da mahçup olmuş olucam tecrübesi olanlar var mı burda cok ısrar ediyor bende zaten ne zamandır iş arıyordum nedense aynı yerde çalışmak düşüncesi pek iyi bir fikir gelmedi kendisi de orda çok sevilen baya çalışkan gözde birisi yapamazsam diye korkuyorum ama kesin olumlu cevap da bekliyor ne zamandır da bunu bekliyordu orda çalışmamı istiyordu ama ben pek sıcak bakamiyorum ne yapmaliyim

Mutfakta ne is yapacaksiniz? Temposu cok yuksek, stresi cok olan bir yer mutfak citkirildim bir yapiniz varsa cok zorlanirsiniz. Kimse sizin nazinizi da cekmez herkes cani burnunda calisirken 😬
Evet çok acele olmak lazım citkirildim değilim ama tecrübem yok tecrübeyi geçtim o temposu yoğun yerde herkes kolay kolay yapamaz küçük işletmede çalıştım iki gün part time yinede gerçekten zor oluyor iki yüz kişiyle uğraşabilir miyim bilmiyorum yemekleri de kendileri yapıyorlar sen düşün

Evet çok acele olmak lazım citkirildim değilim ama tecrübem yok tecrübeyi geçtim o temposu yoğun yerde herkes kolay kolay yapamaz küçük işletmede çalıştım iki gün part time yinede gerçekten zor oluyor iki yüz kişiyle uğraşabilir miyim bilmiyorum yemekleri de kendileri yapıyorlar sen düşün
Tecrübe evde oturarak edinilecek bir şey değil. İş hayatı bu yorulacaksınız, yetişmeye çalışacaksınız, tökezleyecek ve hatta düşeceksiniz. Böylelikle öğreniyor insan.

Valla sen şu erkek arkadaşından kop dedikçe sen çocuğa iyice yakın olmaya çalışıyorsun kendi başını kendin yiyecen . Git kızım git çalış herkes anasının karnında öğrenmiyor yaparsın yaparsın sırf o çocuğu görcem die yine yaparsın sen

24 yaşında tempoya ayak uydurmaktan korkuyorsanız zaten hiç böyle işlere kalkışmayın. En dinç, verimli çağınızdasınız eğer bu işe mecbursanız ve de ekstra sorumluluk hissediyorsanız uyum sağlayacaksınız. Ha önden giden sevgiliyi mahçup ederim diyorsanız da hiç bulaşmayın. Üçüncü gün ben yapamıyorum diyip çıkarsanız adamlar bizi neden uğraştırdın der.
Kendi mesleğiniz varsa o alanda deneyim kazanmaya çalışın. Bu tarz işleri ne kadar uzun süre yapabilirsiniz ona göre düşünüp adım atın.

24 yaşında tempoya ayak uydurmaktan korkuyorsanız zaten hiç böyle işlere kalkışmayın. En dinç, verimli çağınızdasınız eğer bu işe mecbursanız ve de ekstra sorumluluk hissediyorsanız uyum sağlayacaksınız. Ha önden giden sevgiliyi mahçup ederim diyorsanız da hiç bulaşmayın. Üçüncü gün ben yapamıyorum diyip çıkarsanız adamlar bizi neden uğraştırdın der.
Kendi mesleğiniz varsa o alanda deneyim kazanmaya çalışın. Bu tarz işleri ne kadar uzun süre yapabilirsiniz ona göre düşünüp adım atın.
Yok normalde işten kaçmam da mutfak işi gerçekten oyle olmuyor ya çok çok aktif hızlı olmak lazım kendime guvenemedim bi kaç yıldır evdeyim ve dünya kadar insan gelecek ben yemek doldurcam onlara da birden o şeye gelemem ki ozguvensizim daha

Valla sen şu erkek arkadaşından kop dedikçe sen çocuğa iyice yakın olmaya çalışıyorsun kendi başını kendin yiyecen . Git kızım git çalış herkes anasının karnında öğrenmiyor yaparsın yaparsın sırf o çocuğu görcem die yine yaparsın sen
Ya yuhh nerden çıkardınız 😂😂 cok istesem giderdim gitmem istemeeyen benim zaten

Kime mahcup olmaktan korkuyorsunuz? İşverenler cv'nizi görerek almışlardır sizi işe, onlara şöyle tecrübeliyim, şöyle hızlıyım diye yalan atmadınız ya. Elbet başta biraz zorlanabilirsiniz ama tecrübe de böyle kazanılıyor. Baktınız olmuyor, dünyanın sonu değil. Erkek arkadaşınıza mahcup olmaktan mı korkuyorsunuz? O da sizi düşündüğü için iş bulmaya çalışmış, neticede sizin tarafınızda, endişelerinizi erkek arkadaşınızla paylaşın, rahatlarsınız. Ama zaten şu an için daha iyi bir alternatif yoksa bu iş de denemeye değer.

Yok normalde işten kaçmam da mutfak işi gerçekten oyle olmuyor ya çok çok aktif hızlı olmak lazım kendime guvenemedim bi kaç yıldır evdeyim ve dünya kadar insan gelecek ben yemek doldurcam onlara da birden o şeye gelemem ki ozguvensizim daha

Bi şu ailesiyle mutfak tezgahı yüzünden kavga eden üye (atanamayacağını düşünerek kpss çalışmayıp sisteme sallıyordu, abili kardeşli evde yatıyorlardı, sonra böyle abuk konularda kavga çıkıyordu, en son evden çalışacak iş arıyordu sanırım) bi de siz hiç çalışmakta gözünüz yok gibi. Evet mutfak zor ve stresli bir çalışma ortamı ama mutfak diyince ben de dahil çoğu kişi yemek yapma kısmında görev alacaksınız sanmış, siz yemek doldurmaktan bahsediyorsunuz. Yemekhane gibi bi yerde personele yemek dolduracaksınız diye anladım şuan. Tamam yorucu olur ona itirazım yok ama şunda ne gibi bir tecrübe gerekebilir allah aşkına tabağa yemek koycan gelen tepsisine alacak devam edecek ablacım yaa😅😁 200 kişi diyorsun, çok daha büyük kamu kurumlarında psikolog olarak çalıştım, yemekhanede kimse görevliye hadi hadi çabukkk yemek koyy diye baskı yapmıyor, herkes sırasını bekliyor yemeğini alıp gidiyor yani)

İş konusunu bilemiyorum mutfakta hiç calismadim.Ama eşimle 4 yıl aynı yerde çalıştık.inanilmaz problem oluyor.ona niye baktın buna niye güldün.Ayrica sevgilinizle konuşmada biz bile ertesi gün işe gitmek zorunda kalacaksınız.bence ayni yerde çalışıp bir arada olmak isi birazda sıkıcı hale geliyor insan birbirni ozlemeli

Back
X