Mahkeme, dava, adli tatil? Bilgisi olan?

Paradise lost

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2020
384
210
18
Arkadaşlar ben 10 gün önce boşanma dilekçesi verdim. Burada gördüm cuma günü adli tatil varmış. Eylül ayına kadar. Bana mahkeme günü nasıl haber edilecek. Arama mı geliyor yoksa posta mı yolluyorlar. Ve bu durumda benim davam Eylül sonrasına mı kaldı. Bilgisi olan?

Turkiyegov.tr den arama bölümünden dava olarak ara ara aratın . Sisteme düştüğü an direk görürsünüz . Eve postayla gelmesi daha uzun sürer muhtemelen

Turkiyegov.tr den arama bölümünden dava olarak ara ara aratın . Sisteme düştüğü an direk görürsünüz . Eve postayla gelmesi daha uzun sürer muhtemelen
Baktım durumda tesnip zaptı yapıldı diyor. Ama gün saat vermemiş. Bu durumda Eylüle kalır mı yoksa adli tatilde dava görülür mü.

Edevlette herşey yazar hatta edevlete girip UYAP vatandaş araması yaotirin herşeyi görürsünüz

Adli tatilden sonraya kalır. E devlette takip edin. Tebliğler ayrıca görülüyor diye biliyorum. Posta yoluyla da gelir.

Baktım durumda tesnip zaptı yapıldı diyor. Ama gün saat vermemiş. Bu durumda Eylüle kalır mı yoksa adli tatilde dava görülür mü.

Tensip zaptı hazırlandıysa size tebligat gelir yakın zamanda, belkide çıkartılmıştır bile. Duruşma günü Eylülden önceye verilmez artık adli tatilde duruşma görülmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…