- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
ayy şiştimm anladım necisin değilsinn ikide bir yazma anladım MUHATAP alınmaman gerektiğini söyleyip durma artık şiştim ..Sana kaç kere dicem bana dolu cümleler ile gel diye.
Mahalle kavgası havası, cennet mahallesi havaları olunca başa çeken sen mi insanlıktan bahsediyorsun?
Ben hangi kelime arasında objektifim demişim? Hümanistim demişim? Hiç demedim demem.
Bana gene sorumun cevabı olmayan şeylerle geleceksen de gelme.
Ne olursan ol gel diyenlerden değilim ben.
görünen köy kılavuz istermi.Öf he he.
Forumun bilirkişisi sensin dimi? Sen söyleyince doğru oluyor.
Peh..
yahu olivyaa bana diyorsun dün geceden beri kirlilik ,, seviyesizliğin dibini görmüşsün ,demişsin ,yazmışsın şahsi dertlerinizi paylaşmışsınız halada bu tarz yazabiliyorsun ..valla beynin yorulmuş seninn ama sende haklısın bir insan pc başında bu kadar durursa olacağı budur ŞİFALAR olsun sana cicimm..Ahahahaahhaha cok gülüyorum yyaaa, siyaset bölümü olmus geyik bölümü. Sahsi derdini özelden insanlara yaz benceKakao ve Ben , yani cümle kirliligi yapmayalim su siyasette.
Yani siyasette sadece siyaseti tartisalim ve konusalim.
Ah şu zanlarınız olmasavar bir yakınlığın. kocanmı ağabeyinmi kuzeninmi ahbabınızmı bilemem. ama sen onu çok iyi tanıyorsun
hı hı aspirin hı hııı:)Ah şu zanlarınız olmasaişte bunun için gerçekleri göremiyorsunuz..
ironi yaptığını anlamadınmıı..
Çocuklar benim için der ki;Başka bir topikte öğretmenim demiştin...
nasıl inanmak istersen öyle inann nasıl görmek istiyorsan öyle gör çünkü anladımki yapın bu senin senj dedin objektif göremiyorum o becerim yok diyee..yakalanınca ironi yaptı. yaw he he
görünen köy kılavuz istermi.
bunun bilir kişi olmakla alakası yok. herşey ortada.
okumak yetiyor
bknz ilk sayfa..
yuh diyorum bebegim falan..bi kadin bunlari diyemez..Bilmukabele değerli olivia sana minnettarım kışlar uzun kışlar soğuk eminim seninle anlam kazanacak
Çok şiirsel oldum bebeğim
Yat kız hadi gozlerine bayiliuorum ne olur mahrum etme beni ceylan gözlüm :)
Hafi hadi büyüklerin isine karışma muck tatlı küçük kurabiye canavarı seni
bunu bir kadın yazamaz zaten. birindede güzellik demiş.
Ahaahahahahironi yaptığını anlamadınmıı..
valla sen olayı Atatürke getir .İlk sayfadan sonrasıda var ama onları okusaydın keşke..
Ahh ama bu senin huyun dimi? Tek bir mesajı okursun ve ona göre yorum yaparsın.
Diğer yazılanları görmezsin çünkü işine gelmez.
Ortalık karıştırıyorsam da senden öğrenmişimdir emin ol.
Aynen canim.yuh diyorum bebegim falan..bi kadin bunlari diyemez..
yokk daha olamadım olamamda herhalde gümrükçüyüm canımm benn.. ANLAMADIN ironiyi sandımda uyarayım dedimm. ANLAMIŞMIYDINKİ..Sana mı sordum? Hayırdır sende mi avukatsın?
onun diğer bir adı MİKSERDİR bayılır ortalığı karıştırmaya.İlk sayfadan sonrasıda var ama onları okusaydın keşke..
Ahh ama bu senin huyun dimi? Tek bir mesajı okursun ve ona göre yorum yaparsın.
Diğer yazılanları görmezsin çünkü işine gelmez.
Ortalık karıştırıyorsam da senden öğrenmişimdir emin ol.
O kadar yoğun bi günümdeyim kiapranxx kiiizzz niye sustun ?
Söyle o kocana veya abine veya neyinse iste, bize asilmasin. Biz burada siyaset konusmak istiyoruz, tahrik edici cümleler kurmasin bize. Söyle siyaset konusmak istiyorsa gelsin adam gibi konussun, erkek merkek yapacak bir seyimiz yok, demekki kabul görüyor burada.
cevir kazi yanmasin diyoruz biz buna....Çocuklar benim için der ki;
Benim annem hem aşçı hem öğretmen hem avukat hem ütücü hem işçi
Çok yönlü olmak zor...
değil o kadar açıkki.yuh diyorum bebegim falan..bi kadin bunlari diyemez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?