mahkeme günüm belli oldu

doga2200

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
3.238
1.703
333
37
beni merak eden cancağızlarım
mahkeme günüm nisanda
evet uzun bi süre ama çekişmeli davamın böyle uzayacağı belliydi
ben herşeye hazırlıklıyım,avukatımla yol çiziyoruz kendimize, sürekli haberleşme halindeyiz
karşı tarafsa gelen haberlere göre derbeder geziyomuş saç sakal birbirine girmiş iyice beyazlamış
ona herşey müstehak

şimdi sizce davaya gitmeli miyim ben de, pek gitme taraftarı değilim avukatım gidecek zaten merakta ediyorum neler denilecek nasıl geçecek ne iftiralarla karşılaşıcam

Benimde davam çekişmeliydi, ilk iki duruşmaya gittim haftasına beyin damarlarında çatlamayla acil ameliyata alındım:) (bilmem anlatabildim mi:)). Bence gitme gerekte yok, seni zaten konuşturmuyorlar, anlaşmalı dava gibi düşünme avukat ve şahitler konuşuyor oldu bitti.

Gitme
Sinirlerin bozulmasin
Konularini biliyorum yiprandin yeteri kadar
Birak avukatin halletsin zaten cekismeli olacak baska celselerde gerekirse gidersin

aman Allahım anladım canım anlamam mı?
insan sinirden stresten herşeyi yaşar o dönemde

Benim avukatım seni hiçbir davaya cikarmicam dedi. Bende zaten iftiralar dilekçede yazdığı için hiç kaldıracak halde değilim Allah yardimcimiz olsun benimkide mart ayında @hanzade_87

bence gitme.. boşuna sinirin bozulur tahrik etmeye çalışırlar seni.. zaten gitmemen bile onlara bir mesaj..

seni eski konulardan biliyorum nickinde yabanci gelmedi 10 ay evli kalmişsin. adam iddia oynamiş.. bilezikleri ne varsa satip parayı eşine vermişsin eşinde o paralari iddiaya oynamiş öle degilmi??
çok çekmişsin Allah yardimcin olsun.
bide iftira mi atiyo adam
ben o adama çok pis dövesim geldi..
sana bişeyi vermemek için boşanmiyo iftiralar ariyor..
çok zor ya Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştirsin...
inşallah artık bitsin bu davaa.

evet doğru hatırlamışsın arkadaşım
inş bi an önce biter daha fazla çirkinleşmeden

Sevindim kuzum! Bosver gitme.
Benim son davam 5 ocaktaydi, gitmedim. Sukur, bitti ve artik ozgur ve hurum yeniden! Son evraklari bekliyorum.

Darisi sana canim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…