Mahkeme sonucu

ayyy mad mikkelsen in onur savaşı jagten diye bi filmi var

aynı onun gibi. çok üzücü yav.

o filmi izlerken anca kuzey ülkelerinde olur böylesi demiştim şoklardayım.

Ya aynı film benim de aklıma geldi biliyor musun? Cidden çok üzülmüştüm onda da, hele onda kız anaokulu çağındaydı burada gene ergenlik çağında.

Ya aynı film benim de aklıma geldi biliyor musun? Cidden çok üzülmüştüm onda da, hele onda kız anaokulu çağındaydı burada gene ergenlik çağında.

aynen ben de üzülmüştüm köpek sahnesine hele.

valla bir yerlerde kız çocukları taciz edilip öldürülürken bunu suistimal eden şımarıkların olmasına sinirleniyorum.

Kız belkıde esınızı bırıyle karıstırmıs olabılır
Nasıl bı haksızlık bu ya
Olacak iş degıl
Sucsuz yere müebbet yıyenler var...
Cok gecmış olsun
Ben kalp krızı gecırırdım sanırım cok uzucu

çok geçmiş olsun öncelikle...burada yorum yapan kişilerin yorumlarına aldırış etmeyin çoğu kişi konu sahibin üstüne geliyor gerginlik oluyor bilerek yapıyorlar sanki .. kimse sizin ne yasadığınızı bilemez ..

Kız belkıde esınızı bırıyle karıstırmıs olabılır
Nasıl bı haksızlık bu ya
Olacak iş degıl
Sucsuz yere müebbet yıyenler var...
Cok gecmış olsun
Ben kalp krızı gecırırdım sanırım cok uzucu
Benzetmemişte aynı mahallede oturuyoruz. KıZ görmüş ama bence yanlış anlama oldu. .

Daha önce yorum yazdım mı bilmiyorum da, elde somut,kesin ve net delil yoksa kimseyi suçlamam. Kadın tacizleri, çocuk istismarları diyerek her önüme geleni aynı kefeye koymam. Beraat eden tecavüz suçlamasıyla müvekkillerim olmuştu hemde aynen bu şekilde. Belki bundan dolayı gençliğimde iyi bir ceza avukatıydım. 8 sene önce tabi, artık hiç bakmıyorum cezaya. Çok geçmiş olsun tekrardan.

Kızlar. . Bugün karar duruşması oldu. Hakim beraat kararı verdi. . Bu güzel beraat kandilinde çok şükür beraatini aldı ve suçsuz olduğu ispatlandı..

Herkese çok teşekkür ederim..
Gecmis olsun,
O cocuk ailesi ve kendi basini daha cok yakar gibime geliyor.
Biz de 13 yasinda olduk ama,
Bu adam beni taciz ediyor diye kafamizda kurup insanlari perisan etmedik.
Keske gercekten tacize ugrayan cocuklar konusabilseler..

Daha önce yorum yazdım mı bilmiyorum da, elde somut,kesin ve net delil yoksa kimseyi suçlamam. Kadın tacizleri, çocuk istismarları diyerek her önüme geleni aynı kefeye koymam. Beraat eden tecavüz suçlamasıyla müvekkillerim olmuştu hemde aynen bu şekilde. Belki bundan dolayı gençliğimde iyi bir ceza avukatıydım. 8 sene önce tabi, artık hiç bakmıyorum cezaya. Çok geçmiş olsun tekrardan.
Eğer böyle bişey yapacağına inansam onunla evli kalmazdım.. aklıma hiç acaba gelmedi benim.. ama böyle bişeyi kim yaparsa yapsın en ağır cezayı alır inş..

Back
X