• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mahkeme karari olmadan cocuk gormek istiyor

Ablacim benim eski eşim 8 senedir çocuğunu görmüyor.
Ne nafaka var ne bişey.
Maddi yardımı geçtim manevi destek de olmadı
Telefon görüşmesi bile yok ama sonuçta baba.
İsterse 10 yıl sonra görüşmek istesin görecek.
Aynı sekse sizde ama çocuk üzerinde tek hak sizin değil.
Ok teşekkürler iyi aks

Karar çıksa gösteririm tabi foto video istediği zaman atıyordum. Şimdi karar yok bende göstermek istemiyorum
O kararın olmamasına guvenmeyin.
Çocuğunu istediği zaman görmek anne ve babanın hakkı.
Aynı durumda siz olsanız göstermedi diye bunu kullanirdiniz değil mi ?
Önce daha mantıklı düşünmenizi tavsiye ederim.
Bir kez görmesin diye siz cocugunuzla uzun süre göremeye bilirsiniz.

Karar çıksa gösteririm tabi foto video istediği zaman atıyordum. Şimdi karar yok bende göstermek istemiyorum
Öyle yap o zaman, mahkemede haksız bulunduğunda konu açma buraya yalnız. Videosunu atıyorsun da yüz yüze görüşmeden neden kaçıyorsun. Ayrıca bordrolu çalışansa mahkeme kararıyla nafakayı maaştan kestirebilirsin. Otomatik hesabına geçer

Öyle yap o zaman, mahkemede haksız bulunduğunda konu açma buraya yalnız. Videosunu atıyorsun da yüz yüze görüşmeden neden kaçıyorsun. Ayrıca bordrolu çalışansa mahkeme kararıyla nafakayı maaştan kestirebilirsin. Otomatik hesabına geçer
Ya sanane istediğim zaman konu açarım fikrini söyledin uzaklaş konumdan senin düşüncen sana hadi ya

Ya sanane istediğim zaman konu açarım fikrini söyledin uzaklaş konumdan senin düşüncen sana hadi ya
Yazdıklarımın İşine gelmemesine çok üzüldüm 🤣 annem de böyle yapar, haklı olduğumu bilince ve işine gelmeyince hakarete ve saldırıya geçer. Bildiğini oku canım, ne çocuk ne de dava benim, hakime de bu cevabı verirsin. nafaka vermiyor ben de çocuğu göstermiyorum gerekçesi de hakimleri çok tatmin eder zaten. Böyle devam et sen, adama haftada bir görüş hakkı verildiğinde hatta mesafeden dolayı yatılı görüş hakkı verildiğinde göreceksin çocuk göstermemeyi. Sana tuzak kurulduğunu söylüyoruz yine yaranamıyoruz, hayret bir şey

Yazdıklarımın İşine gelmemesine çok üzüldüm 🤣 annem de böyle yapar, haklı olduğumu bilince ve işine gelmeyince hakarete ve saldırıya geçer. Bildiğini oku canım, ne çocuk ne de dava benim, hakime de bu cevabı verirsin. nafaka vermiyor ben de çocuğu göstermiyorum gerekçesi de hakimleri çok tatmin eder zaten. Böyle devam et sen, adama haftada bir görüş hakkı verildiğinde hatta mesafeden dolayı yatılı görüş haya kkı verildiğinde göreceksin çocuk göstermemeyi. Sana tuzak kurulduğunu söylüyoruz yine yaranamıyoruz, hayret bir şey
Şuraya bak eminim cocugun yoktur senin. Ne pis düşüncelisin sen evlerden uzak. Aman aman burda ne kadar kaliteli insanlar var birde senin gibiler var bide nispet yapıyor gibi utanmıyorlar da . İşine bak

Avukatlar etik gereği detay paylaşıp yardımcı olamıyorlar.
Burada anlattiklariniza bakarak en az %90 kadın gösterin der normal olarak.
Bende şu kanunun şu maddesini açıklasın demiyorum gostermesen olur söyle olur gösterirsen böyle olur tarzi bisey. Neyse bekleyelim elbet iyi insanlar gelecek

Bende şu kanunun şu maddesini açıklasın demiyorum gostermesen olur söyle olur gösterirsen böyle olur tarzi bisey. Neyse bekleyelim elbet iyi insanlar gelecek
Çok ayıp ediyorsunuz.
Diğer arkadaşlar da bende iyiliginiz için gösterin dedik gerçekten normal olanı bu.
Siz bilirsiniz ne diyeyim kolay gelsin.

Şuraya bak eminim cocugun yoktur senin. Ne pis düşüncelisin sen evlerden uzak. Aman aman burda ne kadar kaliteli insanlar var birde senin gibiler var bide nispet yapıyor gibi utanmıyorlar da . İşine bak
İki kocaman evladım var, burada da çok çok tanınanlardan sayılırım. Düşüncem pis değil, buradaki pek çok insan gibi iyiliğin için yazdım, sen gerçekleri sevmedin, olay bu. Mahkemede hakime anlat derdini, benimle bir işin yok. Avukatın da bizden farklı bir yol göstermeyecek sana, kendini alıştırmaya bak.

Bu kadinlarinda nafakasini bile vermiyor cocugu gormeye hakki yok tavrına bayiliyorum, calisinda nafakasina muhtac olmayin. Gerci avukat oldugunuz yaziyor bilgilerinizde ama bilemedim:)
O cocugu tek basiniza yapmadiginiz icin gostermek zorundasiniz pasa pasa.
Avukat olmadığı garanti ama gerisini bilemem.

Bu kadinlarinda nafakasini bile vermiyor cocugu gormeye hakki yok tavrına bayiliyorum, calisinda nafakasina muhtac olmayin. Gerci avukat oldugunuz yaziyor bilgilerinizde ama bilemedim:)
O cocugu tek basiniza yapmadiginiz icin gostermek zorundasiniz pasa pasa.
Memurum zaten çalışıyorum 1 yıldır bakıyorum kızıma. Nafaka kızımın HAKKI. Kızımın. Babası benden bile nafaka talep ediyor. Ayrıca 500bin tl lik arabamı yedi. Üstüne üstlük 50 bin borç bıraktı.. ok. Çalışın da bakın ağzınızda pelesenk olmuş siz ne iş yapıyorsunuz

Memurum zaten çalışıyorum 1 yıldır bakıyorum kızıma. Nafaka kızımın HAKKI. Kızımın. Babası benden bile nafaka talep ediyor. Ayrıca 500bin tl lik arabamı yedi. Üstüne üstlük 50 bin borç bıraktı.. ok. Çalışın da bakın ağzınızda pelesenk olmuş siz ne iş yapıyorsunuz
Evet nafaka kızınızın hakkı ve tahsil etmek için yasal yollara başvurabilirsiniz.

Kızını görmek de babasının hakkı, o da bu hakkını kullanmak için yasal yollara başvuracaktır. O başvurulan yasal yolları da mahkemede ispat ettiğinde durum sizin aleyhinize olacak. Bunu anlamak bu kadar zor olmasa gerek.

Daha bebe 1 yasinda, yuzunu bile gormek istemedigin adamdan yapmayacaktin o cocugu.
Hala cocuk gibi gostermezsem ne olur diyor, biseyin örekesi olur.
Seviyeye bak sana mı soracağım xocuk yapıp yapamayacağımı bu hayattaki en güzel şey hic pişman olmadım. Siz cocuklarinizdan pişman misiniz babasıyla bosaniyorum diye yapmayacaktın ne alaka

Diyetisyenim, ihtiyaciniz varsa yardimci olayim. Ama ucreti karsiliginda, tabi siz bu sorulari avukata bile ucreti odeyip sormadiginiza göre 😂
Gelmis burda bizi avukat sanip zibilyon soru soruyor, bir de azarliyor. Avukat miyiz ulen biz?

Evet nafaka kızınızın hakkı ve tahsil etmek için yasal yollara başvurabilirsiniz.

Kızını görmek de babasının hakkı, o da bu hakkını kullanmak için yasal yollara başvuracaktır. O başvurulan yasal yolları da mahkemede ispat ettiğinde durum sizin aleyhinize olacak. Bunu anlamak bu kadar zor olmasa gerek.
Başvursun başvurması demiyorum yine de velayet bende olcak. İlk duruşmada hakim karar vermemiş ikincide zaten karar verecek bende 2.ye kadar hakkım var diye gostermesem olur mu diyorum ne büyüttünüz ya

Bu olayı yaşayan ne ilk kadınsınız , ne de son kadın olacaksınız . Tecrübelerini aktarıyor insanlar size . Neden bu kadar gerginsiniz ? Herkes size karşı tarafın eline koz vermeyin diye uğraşıyor . Mahkeme kararı olmadığı sürece göstermeniz sizin yararınıza olur diyor .
Kendi avukatınız vardır keşke önce sorsaydınız madem . İlla avukat fikri benim için önemli diyorsanız .
Ayrıca gerçekten sakin olmanızı tavsiye ediyorum . Nafakasını ödemediyse kızıyla hesabı ,sizinle değil ki . Siz elinizden geleni yapın kızınız için , beklentiye girmeden. Çocuk zaten çabucak büyür . Ne olduğunu kendi görür . Ayrıca gelecek için başka bir tavsiyem ; babasını ne olursa olsun kötülemeyin . Kızınızın iyiliği için .

Back
X