Mahkeme karari olmadan cocuk gormek istiyor

Diyetisyenim, ihtiyaciniz varsa yardimci olayim. Ama ucreti karsiliginda, tabi siz bu sorulari avukata bile ucreti odeyip sormadiginiza göre 😂
Gelmis burda bizi avukat sanip zibilyon soru soruyor, bir de azarliyor. Avukat miyiz ulen biz?
Hahaha güldük. Saat geç oldu avukata soracağım aklıma takıldı sordum. Sizi ilgilendiriyor mu nereye ne sorup soracağım izacet mi alacağım. Sagolun diyetisyenlerin kendine hayrı yok genelde

Başvursun başvurması demiyorum yine de velayet bende olcak. İlk duruşmada hakim karar vermemiş ikincide zaten karar verecek bende 2.ye kadar hakkım var diye gostermesem olur mu diyorum ne büyüttünüz ya
E biz de size hakkınız yok diyoruz. Adam gelecek, çocuğu görmek isteyecek, göstermeyeceksiniz. Karakola gidecek, icra yoluyla alacak çocuğu bu da mahkeme sürecinize yansıyacak. Velayeti sizde olsa dahi ufacık çocuk bin km öteye götürülecek sizsiz, 15 gün bir ay kalacak. Gelecek sizde kalacak bir o kadar sonra tekrar götürülecek falan. Bu süreci eski eşinizle anlaşma yoluna giderek yürütmezseniz olan en çok çocuğa olacak. Aranızda telef olacak. Aklı başında, çocuğunu seven ve iyiliğini düşünen bir anne ona göre davranır.

Bu olayı yaşayan ne ilk kadınsınız , ne de son kadın olacaksınız . Tecrübelerini aktarıyor insanlar size . Neden bu kadar gerginsiniz ? Herkes size karşı tarafın eline koz vermeyin diye uğraşıyor . Mahkeme kararı olmadığı sürece göstermeniz sizin yararınıza olur diyor .
Kendi avukatınız vardır keşke önce sorsaydınız madem . İlla avukat fikri benim için önemli diyorsanız .
Ayrıca gerçekten sakin olmanızı tavsiye ediyorum . Nafakasını ödemediyse kızıyla hesabı ,sizinle değil ki . Siz elinizden geleni yapın kızınız için , beklentiye girmeden. Çocuk zaten çabucak büyür . Ne olduğunu kendi görür . Ayrıca gelecek için başka bir tavsiyem ; babasını ne olursa olsun kötülemeyin . Kızınızın iyiliği için .
Haklısınız ama benim konuşmalarım haricinde diğer hanimlarinkjnide yorumlar mısınız

E biz de size hakkınız yok diyoruz. Adam gelecek, çocuğu görmek isteyecek, göstermeyeceksiniz. Karakola gidecek, icra yoluyla alacak çocuğu bu da mahkeme sürecinize yansıyacak. Velayeti sizde olsa dahi ufacık çocuk bin km öteye götürülecek sizsiz, 15 gün bir ay kalacak. Gelecek sizde kalacak bir o kadar sonra tekrar götürülecek falan. Bu süreci eski eşinizle anlaşma yoluna giderek yürütmezseniz olan en çok çocuğa olacak. Aranızda telef olacak. Aklı başında, çocuğunu seven ve iyiliğini düşünen bir anne ona göre davranır.
Karakola şu durumda gidemez diye düşünüyorum çünkü elinde karar yok. Diğerlerinde haklisiniz

Karakola şu durumda gidemez diye düşünüyorum çünkü elinde karar yok. Diğerlerinde haklisiniz
Yoo gidebilir. Karar olmadığı için istediği zaman görme hakkına sahip çünkü. Karar olsa ve görme zamanı dışında geldiğinde göstermeseniz haklı olursunuz, şu durumda haklı değilsiniz.

Haklısınız ama benim konuşmalarım haricinde diğer hanimlarinkjnide yorumlar mısınız
Hayır yorumlamam . Çünkü burda amacım kimseyle siz de dahil polemiğe girmek değil . Ama sanırım siz hıncınızı buradaki üyelerden çıkarmak istiyorsunuz . Kolay gelsin. İyi forumlar .

Hmm nafakanin hakkin oldugunu cok iyi bilirsin ama, kizinin babasini, babanin kizini gormeye hakki olduguna basmaz kafaniz dimi?
Anca kendi isinize yarayan haklari bilin, sark kurnazi seni.
Senin kafan başka yerde calisiyor bence . Nafaka kızımın hakki ben nafaka zaten istemedim. Gelirim gayet iyi. Kızımın hakki ok. Kizim hakki.

Back
X