Mahkeme

elifnurbeyza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
8.795
4.458
103
31
Birkaç güne dilekçe vereceğiz.Hem ben çalıştığım için kısa süre hem haftasonu olduğu için grip oldum vs.Hemde vatandaşı şehirdisindan bekleyecegimiz için ortak dilekçe vermek gerekiyor ya.Nasil olacak ?

Rica ediyorum babam gelmesin dedi.Kavga ettik.Ben kavga çıkardım.1 ay önce aramıştı.Ben senin annenin gelmesine karısiyormuyum dedim.

Babamda baştan beri anlaşmalı ayrıl dedi.Ama geleceğini duyunca sen niye onunla muhatap oluyorsun dedi.Asla gelme dediğini söylemedim.Akrabalarima dahi söylemedim çünkü herkes benim sırrımı ortaya döktü.Bende hatta akrabalarım boşanma sürecini merak ediyor.Ki arayıp sormayan halin hatrin nasıl demeyenler samimiyet kurmayanlar.Vatandasi sosyal medyada takip ediyor mesela.

Ayrıca kv hakkında birşey duydum.Burada açıklamak istemiyorum.Ex okuduğu için.Beni ilgilendiren yada aşırı özel bir durum değil sadece babam onların evine gittiğinde şundan hoşlanmam dedi.Oda o kim oluyor da karışıyor gibi kelime kullanmis.Ve bu konuda devamlı yapan biriymiş.O yüzden beni istemedigini çözdüm.Ama bu karşı ciktigi şeye ben oğluna ilk tanistigimda karşıyım dedim.Annesi de biliyordu.Neden sonradan bizi tanımış gibi yapmışlar.

Şimdi nasıl olacak ? Anlaşmalı boşananlar yorum yapsın.Ben kendi sikayetlerimi tek başıma mi yazdiricam.Ortak karar ile mi ayrilicaz.

Ortak dilekçe derken?
Sizin adliyeye tek başınıza gidip boşanma dilekçenizi vermeniz yeterli, ikinizin birlikte gitmesine gerek yok, evliliğiniz 1 yılı doldurduysa anlaşmalı boşanma davası açarsınız ama 1 yıl dolmadıysa zaten çekişmeli açılacak ama ikiniz de boşanmakta kararlıysanız karşılıklı hiçbir şey talep etmeyecekseniz çekişmeli de olsa muhtemelen tek celsede biter.

Eğer sana yaptıklarından dolayı için soğusun istiyorsan babanla git dilekçe ver..her dediklerini yuttun bu hale geldi hala onların kazanmasına izin verme...yumuşuyorsun ama karşıdakiler insan değil..sürekli aklına gelen başka bir pislikleri çıkıyor
Ve ana kuzusu seni manipule ediyor senin evine senden önce anası yerleşti unutma inanma sakın yine değişen bir şey olmaz gelecekte

Kız ne anlatıyorsun sen aklım karıştı vallahi.

Dilekçe için ikinizin aynı anda verilmesini ilk defa duydum ben. Sen kendin ayrıca verebilirsin öyle bir zorunluluk yok ki

Benim 1 sene doldu.Ekim yazmıştım hep buraya.Carsamba gelecek o ben salı adliyeye gideyim o zaman.Sundan dolayı soruyorum.Anlasmali olduğun için şu şartları kabul ediyorsun diyorlar ya.

Unutamıyorum.2 aydır aklımda yoktu.Simdi aklıma geldi.Cildirdim eşyamı kullanmaları param yok diyip gelinlige gelin arabasına para vermemeleri.Kizinin nişanı olmuş baya gösterişli nisan yapmis mesela.
Şunu da söyleyeyim kimse demesin ki kv senin düğününü yapmak zorunda değil.Benim.icin değil oğlu için yapacaktı ve oğlu yıllarca onlara bakmış bu bir ve ikincisi kız tarafı olmamıza rağmen masraf yapmıyorsunuz ağzına geleni saydı.

Kız boşanma dilekçesi diyorsun kayınvalide babam için böyle demiş diyorsun aynı anda gitmek zorunda değilsiniz herhangi bir talebinizin karışılıklı bulınmasıoına dair dilekçeyi yazın verin ya ortak ya da ayrı ayrı yazın işte

Ona inat babanla git valla, o kim oluyor da karışıyor, denyo.
Babam üzülür, kötü olur diyorsan gelmesin ama sorun olmaz diyosan gelsin seninle, içeri girmez, bahçede falan bekler, sonra birlikte dönersiniz.
Ben de ailemle gitmiştim, onlar bahçede oturmuştu, ben içeri gelmelerini istememiştim, karşı tarafla karşılaşmaları falan olmamıştı, çıkışta da beraber dönmüştük eve.

Babama sen gelme veya gel demedim.Yada o senin gelmeni istemiyor demedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…