- 13 Ağustos 2022
- 8.795
- 4.458
- 103
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Benim 1 sene doldu.Ekim yazmıştım hep buraya.Carsamba gelecek o ben salı adliyeye gideyim o zaman.Sundan dolayı soruyorum.Anlasmali olduğun için şu şartları kabul ediyorsun diyorlar ya.Ortak dilekçe derken?
Sizin adliyeye tek başınıza gidip boşanma dilekçenizi vermeniz yeterli, ikinizin birlikte gitmesine gerek yok, evliliğiniz 1 yılı doldurduysa anlaşmalı boşanma davası açarsınız ama 1 yıl dolmadıysa zaten çekişmeli açılacak ama ikiniz de boşanmakta kararlıysanız karşılıklı hiçbir şey talep etmeyecekseniz çekişmeli de olsa muhtemelen tek celsede biter.
Eski ye ex diyorlar ya ?Bu arada ex kim? Seni gerçekte tanıyan biri mi var burada?
O zaman ben salı gideyim.Carsamba gelecek.Hic bisey anlamadim. Ikinizinde inzaladigi tek bir bosanma dilekcesi vereceksiniz. Adliyeye ikinizin birden gitmesine gerek yok
Unutamıyorum.2 aydır aklımda yoktu.Simdi aklıma geldi.Cildirdim eşyamı kullanmaları param yok diyip gelinlige gelin arabasına para vermemeleri.Kizinin nişanı olmuş baya gösterişli nisan yapmis mesela.Eğer sana yaptıklarından dolayı için soğusun istiyorsan babanla git dilekçe ver..her dediklerini yuttun bu hale geldi hala onların kazanmasına izin verme...yumuşuyorsun ama karşıdakiler insan değil..sürekli aklına gelen başka bir pislikleri çıkıyor
Ve ana kuzusu seni manipule ediyor senin evine senden önce anası yerleşti unutma inanma sakın yine değişen bir şey olmaz gelecekte
İyi de onun burda ne işi var.? Siz burdasiniz diye mi üye olmuş?Eski ye ex diyorlar ya ?
O zaman ben salı gideyim.Carsamba gelecek.
Hayir tabiki de.Barisalim demedi.Kaçmazsınız değil mi beraber? Sana barışalım vs dedi mi?
Babama sen gelme veya gel demedim.Yada o senin gelmeni istemiyor demedim.Ona inat babanla git valla, o kim oluyor da karışıyor, denyo.
Babam üzülür, kötü olur diyorsan gelmesin ama sorun olmaz diyosan gelsin seninle, içeri girmez, bahçede falan bekler, sonra birlikte dönersiniz.
Ben de ailemle gitmiştim, onlar bahçede oturmuştu, ben içeri gelmelerini istememiştim, karşı tarafla karşılaşmaları falan olmamıştı, çıkışta da beraber dönmüştük eve.
O senin gelmeni istemiyor dersem babam eskisi gibi değil yaşlandıkça çenesi açılıyor.Baskalarina sır veriyor.Babama sen gelme veya gel demedim.Yada o senin gelmeni istemiyor demedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?