Mahkeme

Hayir tabiki de.Barisalim demedi.
Barışalım desin mi?
Aylardır senesi dolsun, adli tatil bitsin yazdınız sonra onun annesi gelirse benim de babam gelir yazdınız, şimdi de aynı anda dilekçe vermek gibi bir şey uydurdunuz. Okuma yazmanız var, adliyeye gidip dilekçe vereceksiniz. Babanız niye geliyor, eski eşin annesi niye geliyor? Dilekçeyi verip hemen 1 saat içinde boşanma davası mı başlıyor?

Bir araya gelcen eşinle
Dilekçeciye gitcen şiddetli geçimsizlikten boşanmak istiyoruz vs detayları onlar bilir
Sonra mahkeme sonra bitti gitti sen sağ ben selamet
Ayrı gayrı beceremezsiniz
Evliliği beceremezsin okeyde ayrılıgı niye beceremiyorsunuz

Aileler bunlar yine barışır diye korkuyor çünkü.

Sen boşanmak istemiyorsun. Bir umut belki seni görürse filmlerdeki gibi bir sarılma sahnesiyle barışacağınızı düşünüyorsun kesinlikle. Hala onu sevdiğini düşünüyorum. Ama sevgi hiçbir şeye çözüm değil. Karşılıklı anlayış, saygı ve hayattan beklentiler belirliyor çoğu şeyi. Umarım hakkında hayırlısı olur. Seni tanımıyorum ama çaresiz çırpınışlarını burdan bile hissediyorum. Onunla ya da onsuz bundan sonra sadece kendi mutluluğun için çabala sadece

Evet seviyorum.Ama ona karşı umudum yok.1 senede değişmeyen 1 günde değişmez.2 senemi verdim ona çok güzel günlerimizde oldu bırakın seviyim

Evet seviyorum.Ama ona karşı umudum yok.1 senede değişmeyen 1 günde değişmez.2 senemi verdim ona çok güzel günlerimizde oldu bırakın seviyim
Peki Nuran bu kadar seviyorsan bı çift terapisi fln denesiniz çözülmeyecek bir şeyler aslında yoktu ilişkinizde . Ciddi anlamda bir konuşun

He dese koşucan yani?
Ne anlatıyosun yine sen ya?
Git ver dilekçeni dön evine. İletişim kurmak olsun diye kavga etmeye çalışıyorsun hala
Adamın anası ile bizim kızın babasının bi bildiği var diyorum size, o kadın ta İzmir'den oğlanın başını beklemeye geliyor.

Benim mesajima begenmedim atmissin nuran ask olsun
Oysa ki "barisalim der mi beni gorunce karari degisir mi" diye sorsaydin guzelleme seklinde yazardim ben
Babani getirme lafindan bile sen "babani getirme belki sariliriz" olarak mesaj almissindir diye dusunuyorum

Adamın anası ile bizim kızın babasının bi bildiği var diyorum size, o kadın ta İzmir'den oğlanın başını beklemeye geliyor.
Ya katip seviyorlarsa barissinlar bir de öyle denesinler, denemeden ayrilirlarsa belki içlerinde kalacak bilemedim . Nuran daha kli başında biri olsa yorumlar geyik gelmez zaten bunu yazarken bile aklima sürekli kızım ben dediği geliyor . Yetişkin biri gibi davranmamizi zorlastiriyor

İnan seni tanidikca zorunluyu mumla arar olduk. Burasi senin gunlugun dehil kendi kendine konusur gibi konu aciyorsun

Kız barışıp ne yapacaklar, adam anasının eline bakıyor, anası ile barışsın bizim kız bence. Yoksa burda biri vardı, adamın anasından gizli kafede buluşuyolardı öyle olacak sonları.

Kız barışıp ne yapacaklar, adam anasının eline bakıyor, anası ile barışsın bizim kız bence. Yoksa burda biri vardı, adamın anasından gizli kafede buluşuyolardı öyle olacak sonları.
Kocaman insanlar ise girip çalışamayacak değil mi ? Çok haklısın yine katıp :)

Aman barışırlarsa bu sefer daha kötü, evlendik ama bakireyim diye vurgulayıp duruyo öyle bir şey olursa açacağı konuları düşünemiyorum. Destek almayı da kabul etmeyen birisi zaten

Saçmalama kavga etmek istemiyorum kiminle gelirsen gel lütfen baban gelmesin dedi öyle barisma niyeti yok

Nuran senin konularının modası geçmiş çok az yorum gelmiş. İnsanlar bile bıktı aynı lafları anlatmaktan. Sen de burda rezil oluyorsun sana dedim ki adam okuyorsa açma konu. Seninle dalga geçiyorlar adama rezil oluyorsun. Her neyse ya çocuk musunuz siz biri annesiyle gider biri babasıyla. Karşı taraf annen baban gelmesin der 30 yaşında insanlar sen de adamı seviyorsun adliyeye beraber gidelim orda sarılalım barışalım derdindesin ya offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…