Mahkeme

Bence olmayacak. Adı sapiga çıksın istemez.
Ben yeni sevgiliyi de takdir ettim. valla karakterli kızmış. Ben ciddiye almaz diye düşündüm.
bak ben zamanında bir adamla flörtleşiyordum. Ama nasıl hoşlanıyorum böyle içimin yağları eriyor.
2. görüşmemizden sonra ufak çaplı bir araştırma yaptım. Adam evli çıkmasın mı? Sonra adamın karısının facebook hesabından mesaj attım. “Kocan benle görüşüyor” dedim. Kadın beni aradı. Nasıl bana bağırıyor. “İkinizde rezilsiniz bilmem ne. sen aklın sıra bizim aramızı bozup, sana mı kalsın istiyorsun” filan dedi. nasıl üzüldüm. Ben bilmek hakkıdır diye düşündüm, uyarayım dedim. Ben adamın evli olduğunu öğrenince adamdan ayrıldım. Kadın evliliğine hiç bir şey olmamış gibi devam etti. Kadınların da sağı solu belli olmuyor.

Ben de şaşırdım. Genellikle böyle durumlarda erkekler diğer kadına iftira atar, sen özelsin onun önemi yoktu der. Kadın da kendi kazık yiyinceye kadar o kadin kotu, ben prensesim diye yaşar.

Off fenalık geldi bu alttan alttan inşallah seninde başına gelir temalı bir gün yaşarsanız anlarsınız,Allah sizede yaşatmasın laflarından. Başımıza gelmediğini ne biliyosunuz acaba ya?

Sanıyolar ki dünyada bi bunların başına kötü şeyler geliyor,bi bunlar yalancı insanlarla karşılaşıyor. Geldi güzelim en alası geldi hemde ama böyle yapmadım senin gibi yürüdüm gittim yoluma devam ettim. Değmeyecek bir adam için kendimi küçültemem çünkü. Sanada aynını tavsiye ederim. En azından kendini bu durumlara sokmazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…