EvetMerhabalar. Eski sevgilim bana sürekli ilişki için zorluyodu fakat ben onu reddettiğim için ayrıldık. Sonra yeni bi sevgili yapmış ve bu kızı uyarmak için çocuğun bana attığı sapık mesajların ekran görüntüsünü attım. Sizce mahkemelik olur muyuz??
Peki nasıl kendimi savunabilirim
Savunamazsiniz bu durumda. Ozel hayatin gizliligini ihlal etmissiniz. Nasil bu kadar dusunmeden hareket ettiniz? Size ne yeni iliskiye baslamis adamdan?Peki nasıl kendimi savunabilirim
O da beni taciz boyutuna varacak şekilde rahatsız etti amaSavunamazsiniz bu durumda. Ozel hayatin gizliligini ihlal etmissiniz. Nasil bu kadar dusunmeden hareket ettiniz? Size ne yeni iliskiye baslamis adamdan?
O zaman siz adamdan sikayetci olsaydiniz. Bu bir mazeret degilO da beni taciz boyutuna varacak şekilde rahatsız etti ama
3. Kisiye aktarmis iste adamin mesajlariniBisey olmaz iki kisi arasiindaki dedikodu gibi dusunun 3. Kisilere aktarilmadigi icin suc teskil etmiyor
Ailem duyardıO zaman siz adamdan sikayetci olsaydiniz. Bu bir mazeret degil
Resim atmadan söyleseydiniz zaten inanırdı ne gerek var ki resim atmaya onu anlamadım benO da beni taciz boyutuna varacak şekilde rahatsız etti ama
Ayni sey basima geldi sikayetci oldum savci takipsizlik verdi3. Kisiye aktarmis iste adamin mesajlarini
O zAMAN ŞİKAYETTE BULUNSAYDINIZO da beni taciz boyutuna varacak şekilde rahatsız etti ama
Ailem duyardı, adamla sevgili olduğum için sonuç alamazdımO zAMAN ŞİKAYETTE BULUNSAYDINIZ
Hadi canım sende basbayağı kıskandım desene şuna,yeni sevgilinin gözlerini açmak vazifen mi,kurtuldum diye sadaka vermek varken. bence gayette rahatsız değildin eski sevgilinin saplantılı bir şekilde seni bırakmamasındanMerhabalar. Eski sevgilim bana sürekli ilişki için zorluyodu fakat ben onu reddettiğim için ayrıldık. Sonra yeni bi sevgili yapmış ve bu kızı uyarmak için çocuğun bana attığı sapık mesajların ekran görüntüsünü attım. Sizce mahkemelik olur muyuz??
O da beni taciz boyutuna varacak şekilde rahatsız etti ama
Rahatsız olmasak ayrılmazdım ve başkasına kaptırmazdım böylelikleHadi canım sende basbayağı kıskandım desene şuna,yeni sevgilin gözlerini açmak vazifen mi,kurtuldum diye sadaka vermek varken. bence gayette rahatsız değildin eski sevgilinin saplantılı bir şekilde seni bırakmamasından
HayırBi şey sorucam sen şu sevgilisinin cinsel ilişki isteğini reddeden ve bu yüzden çocuğun "cinsellik yaşamazsan tabii terk edilirsin" diyen üye misin? O üyeninde sevgilisi yeni sevgili yapmıştı,üye kızı uyarmıştı falan? Ahım tutar mı diye konusu vardı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?