- 6 Aralık 2018
- 6.691
- 15.594
- 248
Eski sevgilimin yeni sevgilisine kıskançlıktan mesaj atıp şimdi mahkemeye verilir miyim diye üç buçuk atacak kadar bozmadım en azındanKafayı bozmuşsunuz, o değilim diyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eski sevgilimin yeni sevgilisine kıskançlıktan mesaj atıp şimdi mahkemeye verilir miyim diye üç buçuk atacak kadar bozmadım en azındanKafayı bozmuşsunuz, o değilim diyorum
Ailenin eline zarf gelecek mahkemeden.e devletine düşecek.maddi tazminata bile çarptırabilirsin.benim anlamam kıt ama bunu biliyorumNolabilir
Nerden biliyorsun,o zaman böyle devam et insanların ilişkisine karışmaya,Yoo, mahkeme her şeyi çözmüyor çünkü
Ailesinin evine mahkemeden çağrı kağıdı gelince zaten öğrenecekler
Hoşuna mı gitti böyle yazınca?Ailenin eline zarf gelecek mahkemeden.e devletine düşecek.maddi tazminata bile çarptırabilirsin.benim anlamam kıt ama bunu biliyorum
Yeni sevgili adama mesajları gösterse iş iyice sarpa saracak haberi yokee daha ne o zaman? ben olsam kurtuldum canı cehenneme beni de artık saldı oyeeh, yeni sevgili yapmasına sevinirdim?
yahu soran sen ,konu açan sen,cevap verdik işte daaHoşuna mı gitti böyle yazınca?
Hoşuna mı gitti böyle yazınca?
E burada olay farklıMerhaba kızlar. 6 aydır süren bi ilişkim var. Fakat sevgilimin eski sevgilisi bana ulaştı. Benimki kızı cinsellik yaşamadığı için terketmiş. Sevgilimin uçkuruna düşkün birisi olduğunu söylüyor. Ve başka bi kızla denizde sarmaş dolaş fotoğrafı olduğu için eski sevgilisi olan kız çok üzülmüş. En son konuşmuşlar, benimki kıza "neredeydin bunca zamandır, 600 defa aradım neden açmadın" gibisinden mesajlar atmış. Kız da kendini engelletmeye çalışınca "vizelerinden sonra engelini kaldırırım" demiş erkek arkadaşım. Kızı bırakıp bana geldi fakat kız, erkek arkadaşımın kendisine çok zarar verdiğini söylüyor ve ah ediyormuş. Benimki de çok kız arkadaşı olan birisi. Ama bana da çok değer veriyo. Sizce napmalıyım?
sabıkalı artıkYa sana olacakları yazıyorlar. Hoşuna gitsin gitmesin bu sonuç
Çok komik hahahasabıkalı artık![]()
Ee taciz edeni gidip karakola şikayet etseydin madem rahatsız oldun?O da beni taciz boyutuna varacak şekilde rahatsız etti ama
Çünkü bu sapık bunu yapmaya devam edecekti uyarmazsamBi şey sorucam yeni sevgilisi bakire miymiş peki? Sen neden attın konuşmaları? Neden uyarma gereği duydun?
Merhaba kızlar. 6 aydır süren bi ilişkim var. Fakat sevgilimin eski sevgilisi bana ulaştı. Benimki kızı cinsellik yaşamadığı için terketmiş. Sevgilimin uçkuruna düşkün birisi olduğunu söylüyor. Ve başka bi kızla denizde sarmaş dolaş fotoğrafı olduğu için eski sevgilisi olan kız çok üzülmüş. En son konuşmuşlar, benimki kıza "neredeydin bunca zamandır, 600 defa aradım neden açmadın" gibisinden mesajlar atmış. Kız da kendini engelletmeye çalışınca "vizelerinden sonra engelini kaldırırım" demiş erkek arkadaşım. Kızı bırakıp bana geldi fakat kız, erkek arkadaşımın kendisine çok zarar verdiğini söylüyor ve ah ediyormuş. Benimki de çok kız arkadaşı olan birisi. Ama bana da çok değer veriyo. Sizce napmalıyım?
Uydurduğum flan yok, kafayı mı bozdunuz siz?Ee taciz edeni gidip karakola şikayet etseydin madem rahatsız oldun?
Ayrıca konularını uydurup durma bir bu açıdan konu açıyosun bir güncel kız arkadaş olarak.
Kız belkide çocukla birlikte olmakta bir sorun görmüyordur? Sen neden üstüne vazife olmayan şeye dahil oluyosun ki?Çünkü bu sapık bunu yapmaya devam edecekti uyarmazsam
Yine de olsun, ben uyarmak istedimKız belkide çocukla birlikte olmakta bir sorun görmüyordur? Sen neden üstüne vazife olmayan şeye dahil oluyosun ki?
Eski konuların görünüyor ya. Yeni sevgilim eski sevgilisi ile beraber olmamış konun var.Uydurduğum flan yok, kafayı mı bozdunuz siz?
Aferin şimdi de böyle üç buçuk atarsın işte mahkemelik olur muyum diye. Umarım üstüne vazife olmayan işlere burnunu sokmamayı öğrenirsin yoksa daha çok başın ağrır.Yine de olsun, ben uyarmak istedim