- 21 Eylül 2009
- 196
- 37
- Konu Sahibi MeseZeytini
Arkadasim apartta kaliyor. 15 tatilde eve geldiklerinde kaldiklari daireyi su basmis bir sekilde buldular. Butun halilar islanmis, su 5,6 cm kadar cikmis, apart yoneticisi muslugu acik birakmissiniz baktigmizda sar sar akiyodu. Biz kapadik demis. Butun hasari evden son cikan arkadas odedi.en son o cikti o acik birakti demekki diye. Kiz oyle bisey olsa farkerdim birakmadim, dedi ama odedi yinede. Maddi olarak baya bi hasara ugradi. Ayni kisi, dun aparttaki diger arkadasiyla tum gun disardaymis. Ve ikisi de mutfaga hic girmemis. Eve geldiklerinde evi yine su basmis buldular. Yani muslukta bir sorun oldugu , o arkadasin acik birakmadigi anlasildi. Ama bu kanitlanacak bi seyde degil. Bu arkadas dava acmayi dusunuyor cunku hem maddi hem manevi hasara ugradi.
Ama pek bir bilgimiz yok bu konuda napabilecegine dair, fikri olan yardim edersr cok seviniriz. Ne olacaksa olay sogumadan yapmalı cunku.
Ama pek bir bilgimiz yok bu konuda napabilecegine dair, fikri olan yardim edersr cok seviniriz. Ne olacaksa olay sogumadan yapmalı cunku.