B Buffalosos Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye Katılım 19 Eylül 2018 Mesajlar 14.234 Emoji Skoru 38.029 Puanlar 598 30 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi jasemin34 #41 jasemin34 .!.: Öyle para hırsıyla davranmış ki. Mahkeme sürerken de nafaka talep etmiş utanmazın geliri benden çok çok fazlayken hem de Genişletmek için tıkla... İsimsiz kargo elbise yollamak lazım bu herife giyip gezsin kadından para koparmaya tenezzül edecek kadar dişil enerjili…
jasemin34 .!.: Öyle para hırsıyla davranmış ki. Mahkeme sürerken de nafaka talep etmiş utanmazın geliri benden çok çok fazlayken hem de Genişletmek için tıkla... İsimsiz kargo elbise yollamak lazım bu herife giyip gezsin kadından para koparmaya tenezzül edecek kadar dişil enerjili…
Vasfiyeteyzeniz Guru Kayıtlı Üye Katılım 1 Ekim 2013 Mesajlar 8.923 Emoji Skoru 19.148 Puanlar 448 Yaş 36 30 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi jasemin34 #42 E çekişmeli çekişmeli diye direten sendin dedik biz sana çekişmeli en çok seni üzer karşıya bişi olmaz diye
E çekişmeli çekişmeli diye direten sendin dedik biz sana çekişmeli en çok seni üzer karşıya bişi olmaz diye
J jasemin34 Bir sevdadır İstanbul.. Kayıtlı Üye Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 1.124 Emoji Skoru 1.699 Puanlar 133 30 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi jasemin34 #43 Vasfiyeteyzeniz .!.: E çekişmeli çekişmeli diye direten sendin dedik biz sana çekişmeli en çok seni üzer karşıya bişi olmaz diye Genişletmek için tıkla... Ben açmadım ki karşı taraf benden önce açmış
Vasfiyeteyzeniz .!.: E çekişmeli çekişmeli diye direten sendin dedik biz sana çekişmeli en çok seni üzer karşıya bişi olmaz diye Genişletmek için tıkla... Ben açmadım ki karşı taraf benden önce açmış
Vasfiyeteyzeniz Guru Kayıtlı Üye Katılım 1 Ekim 2013 Mesajlar 8.923 Emoji Skoru 19.148 Puanlar 448 Yaş 36 30 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi jasemin34 #44 jasemin34 .!.: Ben açmadım ki karşı taraf benden önce açmış Genişletmek için tıkla... Ama senin niyetin de vardı. İlk anda olay sıcağıyla geçeceksin anlaşmalı boşanmayı. Zaman geçtikçe kurtlanıyorlar
jasemin34 .!.: Ben açmadım ki karşı taraf benden önce açmış Genişletmek için tıkla... Ama senin niyetin de vardı. İlk anda olay sıcağıyla geçeceksin anlaşmalı boşanmayı. Zaman geçtikçe kurtlanıyorlar
Sigrid misandri yayma cemiyeti Pro Üye Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 5.828 Emoji Skoru 26.780 Puanlar 478 30 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi jasemin34 #45 jasemin34 .!.: Hayatında biri bence de var, yakaladım ve inkâr etti. Genişletmek için tıkla... E tamam. Delil olarak bi.şeyler almadınız mı?
jasemin34 .!.: Hayatında biri bence de var, yakaladım ve inkâr etti. Genişletmek için tıkla... E tamam. Delil olarak bi.şeyler almadınız mı?
J jasemin34 Bir sevdadır İstanbul.. Kayıtlı Üye Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 1.124 Emoji Skoru 1.699 Puanlar 133 30 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi jasemin34 #46 Vasfiyeteyzeniz .!.: Ama senin niyetin de vardı. İlk anda olay sıcağıyla geçeceksin anlaşmalı boşanmayı. Zaman geçtikçe kurtlanıyorlar Genişletmek için tıkla... Evet ama kendisi bilir yapacak bir şey yok..
Vasfiyeteyzeniz .!.: Ama senin niyetin de vardı. İlk anda olay sıcağıyla geçeceksin anlaşmalı boşanmayı. Zaman geçtikçe kurtlanıyorlar Genişletmek için tıkla... Evet ama kendisi bilir yapacak bir şey yok..
J jasemin34 Bir sevdadır İstanbul.. Kayıtlı Üye Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 1.124 Emoji Skoru 1.699 Puanlar 133 30 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi jasemin34 #47 Sigrid .!.: E tamam. Delil olarak bi.şeyler almadınız mı? Genişletmek için tıkla... Aldım, avukat bu delil olmaz dedi. Ben yine de hakime sunacağım
Sigrid .!.: E tamam. Delil olarak bi.şeyler almadınız mı? Genişletmek için tıkla... Aldım, avukat bu delil olmaz dedi. Ben yine de hakime sunacağım
Vasfiyeteyzeniz Guru Kayıtlı Üye Katılım 1 Ekim 2013 Mesajlar 8.923 Emoji Skoru 19.148 Puanlar 448 Yaş 36 30 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi jasemin34 #48 jasemin34 .!.: Evet ama kendisi bilir yapacak bir şey yok.. Genişletmek için tıkla... Bu süreçler düzgün insanı yoruyor. Hele karşı taraf böyle çirkefse. İnşallah sonunda sen kazanırsın
jasemin34 .!.: Evet ama kendisi bilir yapacak bir şey yok.. Genişletmek için tıkla... Bu süreçler düzgün insanı yoruyor. Hele karşı taraf böyle çirkefse. İnşallah sonunda sen kazanırsın
J jasemin34 Bir sevdadır İstanbul.. Kayıtlı Üye Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 1.124 Emoji Skoru 1.699 Puanlar 133 30 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi jasemin34 #49 Vasfiyeteyzeniz .!.: Bu süreçler düzgün insanı yoruyor. Hele karşı taraf böyle çirkefse. İnşallah sonunda sen kazanırsın Genişletmek için tıkla... İnşallah..
Vasfiyeteyzeniz .!.: Bu süreçler düzgün insanı yoruyor. Hele karşı taraf böyle çirkefse. İnşallah sonunda sen kazanırsın Genişletmek için tıkla... İnşallah..