• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mahkemelik oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kocanız sizi hapse tıkıp yeni aşklara yelken açacak,çünkü aklı başında hiç bir erkek küfürleşip kavga eden iki kadını karşı karşıya getirmez,çok acil gibi bankamatiğe koşup sizi eski eşinin kapısına yollamaz.Sizi kurtaracak mesajları koştur koştur silmez.Bu adamla evlendiğinizde dönüştüğünüz kadına dönüp bir bakın polisin p sini bilmezken şimdi karakoldan çıkmıyorsunuz bir de bu adama çok lazım gibi çocuk yaptınız,iyice bu saçma evliliğe zincirlediniz kendinizi,bu gidişle sizin son durak Demir parmaklıklar .....

Aaa ben seni hatırladım. Eşin eski eşine de yardım ediyordu çocuğuna kurban kesilmişti çocuğa yardım etsin ama eski eş ne alaka denmişti. En sonunda seni sinir hastası etmiş adam. Yakında hapse de tıktırır tam olur.

Arkadaşlar merhaba . Eşimle 3 yıl önce kavga etmiştik mahkemelik olmıstuk bu yüzden hagb kararım vardı . Yani 5 yıl suç işlememem gerekiyordu. Ama yaklaşık 1 ay öncesinde eşimin eski eşi , oğlunun telefonundan eşimin gönderdiği videoya karşılık benim hakkımda şeytan demiş. Videoda çocuk benden bahsediyor tatlı kız diye hitap ediyor o kadın da TATLI KIZMI ? Şeytanın yüzünü görmeden 5 dk önce yazmış benim için. Bende bu mesajı görüp cinnet geçirdim be Birsürü küfür hakaret ettim o sinirle . Daha sonra çocuğu almaya gittik eşimin bankamatikte işi vardı çocuğu ben almaya gittim ve vermedi Orda küçük bi tartışma yaşandı sonra çocuğu bize hiç vermedi zaten elimiz boş döndük ( o küfür hakaret ettiğim mesaja karşılık vermiş ama eşim silmiş mesajları ) o tartışmadan sonra karakola gidip şikayetçi olmuş benden ettiğim kğfğrleri ekran resmi alıp bende şikayetçi oldum oda bana hakaret etti seni öldürürüm deyip tehdit etti ama elimde delil yok mesaj olayında da zaten eşim olay büyğmesşn diye mesajları silmiş o küfürlere karşı oda bişeyler yazmıs ama elimde ıspatım yok. Yani arkadaşlar 5 yıl hagb kararım vardı sizce ne olur kadın şikayetini geri almamakta ısrarlı para cezası mı alırım yoksa hapis mi
Buradaki kadınlar size bir şeyler yazmış sizde saldırmışsınız hanımefendi kesinlikle öfke probleminiz var. Ve yazılanlar sizi öfkelendirirecek şekilde değildi. Çabuk öfkelendiğiniz içinde karşı taraf bunu bildiğinden sizi kışkırtmış sizde çok güzel tongaya düşmüşsünüz. Ceza alır mısınız orasını bilemem ülkede ceza sistemi çok farklı çalışıyor çünkü ama kesinlikle tedavi görmeniz şart . Ben eski eşin yerinde olsam çocuğumu 1 saniye bile sizin yanınızda bırakmazdım

Arkadaşlar merhaba . Eşimle 3 yıl önce kavga etmiştik mahkemelik olmıstuk bu yüzden hagb kararım vardı . Yani 5 yıl suç işlememem gerekiyordu. Ama yaklaşık 1 ay öncesinde eşimin eski eşi , oğlunun telefonundan eşimin gönderdiği videoya karşılık benim hakkımda şeytan demiş. Videoda çocuk benden bahsediyor tatlı kız diye hitap ediyor o kadın da TATLI KIZMI ? Şeytanın yüzünü görmeden 5 dk önce yazmış benim için. Bende bu mesajı görüp cinnet geçirdim be Birsürü küfür hakaret ettim o sinirle . Daha sonra çocuğu almaya gittik eşimin bankamatikte işi vardı çocuğu ben almaya gittim ve vermedi Orda küçük bi tartışma yaşandı sonra çocuğu bize hiç vermedi zaten elimiz boş döndük ( o küfür hakaret ettiğim mesaja karşılık vermiş ama eşim silmiş mesajları ) o tartışmadan sonra karakola gidip şikayetçi olmuş benden ettiğim kğfğrleri ekran resmi alıp bende şikayetçi oldum oda bana hakaret etti seni öldürürüm deyip tehdit etti ama elimde delil yok mesaj olayında da zaten eşim olay büyğmesşn diye mesajları silmiş o küfürlere karşı oda bişeyler yazmıs ama elimde ıspatım yok. Yani arkadaşlar 5 yıl hagb kararım vardı sizce ne olur kadın şikayetini geri almamakta ısrarlı para cezası mı alırım yoksa hapis mi
Eski eşle irtibatı kesin.Merak etmeyin onu lütfen.Ruhunuz huzur bulmaz asla.

@Mirta daha iyi bilir ama hagbi ihlal ettigi icin 1-2 hafta tazyik hapsi gelmez mi?

Aaa forumda ilk 🤔 Misscim senle farklı fikirde olmak üzdü 🤭🤣

Ablamın sakladığı şeyler var. Aşırı agresif bir kişilik buluttan nem kapan ve olay çıkartan cinsten. Hagb ne biliyorsun değil mi? Mahkeme suç işlediğine karar vermiş ama cesasını ertelemiş daha önce suç kaydı olmadığından. Ama şuan suç kaydı var insan ne yapar dikkat eder ama otokontrolü yok ve ablam hiç birşeyden geri durmuyor. Daha önceki mesajlarımda yazdım bir kadının aile içinde ceza alabilmesi için yaralama olması lazım. Tehdit,hakaretten hapis cezası almaz. Ama erkek alır. Tehdit etti öldürcem seni dedi desen sokarlar hapise. Nerden biliyorum aile içi ve kadına şiddet büroda çalışanlar var 🤣 Ama ısrarla bardak fırlattım sadece ona denk gelmedi diyor, almaz ceza . Bilmeyen yer ama yemiyoruz. Önce ceza almış gitmiş eski eşle kavga etmiş birde oldu önüne gelenle kavga edelim hiç bir ceza almayalım böyle mi olmalı. Olmasın, kimse kimseye zarar veremesin, verirsede cezasını çeksin istiyoruz. Cinsiyet farketmeksizin...
Ya akıl var mantık var ben eşimi nasıl yaralayım Sdece tartışma be bardak fırlattım o kadar saklasam ne geçecek elime zaten habg kararı almışım saçmalamayın. Beni ne kadar tanıyorsunuz da agrewsif olduğuma karar verdiniz . 10 kere söyledim yine söylüyorum yaralama vs yok yok yok sadece bardak fırlattım be tartışma oldu hastaneye gidip rapor aldık raporda niye çıkmadı o zaman yaraladığım çok biliyorsunuz herşeyi

Valla kraekol yolu bilmezdim bu adamla evlendim evleneli rezillikten başka bişi görmedim
Bilmiyorum ben zaten boşanmalardaki sorumlunun %99 erkekler olduğunu düşünüyorum.Bizde,annesinin yetiştiremediği adamları,adam etmeye çalışmakla geçiyor kadınların ömrü.Kimsenin kaoslarına ortak olmayın, en çok kendinizi sevin ve kendinizi koruyun.Öfkenize yenik düşmeyin.Bu olay size ders olsun.Sakin olun lütfen.Geçmiş olsun.

Simdi hagb'niz e-devlet>vatandas uyap>dava sorgulama>ceza davalari kısmında gorunur, oraya bakiyorsunuz.

Benzer suc oldugu taktirde hagb'niz yatar, yani infaz yakarsiniz. Farkli ceza maddelerine tabi bir sucsa hagb hukumlerinize bagli olarak ya tekrar hagb alirsiniz ya da artik sucunuz 5 yil yatarin ustune ciktiysa infaziniz yanar ve hapse girer, bu sefer tamamini yatarsiniz (Avukat degilim, avukat bir arkadas dogrusunu anlatir benim bildigim bu sekilde)

Ancak, bir kadin olarak aile ici şiddetten nasil ceza almayi becerebildiniz, onu hic anlayamadim? Yani neredeyse imkansiz bi durum bu, cam bardak firlattim diyorsunuz, kocaniz bu yaralama sonucu beyin kanamasi falan mi gecirdide şikayetten vazgecildigi halde kamu davasina donusup ceza aldiniz?

Cidden cok ilginc.

Eski eşle itismekten vazgecin, kadinin sizinle ne derdi varsa var, kocanizi ayartmaya calismiyorsa sizi ilgilendiren bi durum yok, hos kocanizi ayartmaya calisiyorsada bu zaten kocanizin karaktersizligidir yine sizle alakali degil.

Acilen ofke kontrolu icin terapi almalisiniz, yoksa cocugunuz hapis koselerinde buyuyecek, gecmis olsun.

Bence sizin sinirleriniz fazlasıyla yıpranmış. Hapis cezasi ihtimaliniz ve kucuk bir cocugunuz var. Acilen bir avukat bulun derim. Bardagi firlatmayla hagb alinsaydi ulkenin 2/3si hapiste olurdu. Bir avukatin dosyanızı okuyup sizi yonlendirmesi lazim

Simdi hagb'niz e-devlet>vatandas uyap>dava sorgulama>ceza davalari kısmında gorunur, oraya bakiyorsunuz.

Benzer suc oldugu taktirde hagb'niz yatar, yani infaz yakarsiniz. Farkli ceza maddelerine tabi bir sucsa hagb hukumlerinize bagli olarak ya tekrar hagb alirsiniz ya da artik sucunuz 5 yil yatarin ustune ciktiysa infaziniz yanar ve hapse girer, bu sefer tamamini yatarsiniz (Avukat degilim, avukat bir arkadas dogrusunu anlatir benim bildigim bu sekilde)

Ancak, bir kadin olarak aile ici şiddetten nasil ceza almayi becerebildiniz, onu hic anlayamadim? Yani neredeyse imkansiz bi durum bu, cam bardak firlattim diyorsunuz, kocaniz bu yaralama sonucu beyin kanamasi falan mi gecirdide şikayetten vazgecildigi halde kamu davasina donusup ceza aldiniz?

Cidden cok ilginc.

Eski eşle itismekten vazgecin, kadinin sizinle ne derdi varsa var, kocanizi ayartmaya calismiyorsa sizi ilgilendiren bi durum yok, hos kocanizi ayartmaya calisiyorsada bu zaten kocanizin karaktersizligidir yine sizle alakali degil.

Acilen ofke kontrolu icin terapi almalisiniz, yoksa cocugunuz hapis koselerinde buyuyecek, gecmis olsun.
Acaba çocuklardan birine mi geldi bardak,eski eş çocuğa şiddet var diye şikayet mi etti???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X