- Emoji Skoru
- -128
- Puanlar
- 16
Arkadaşlar merhaba . Eşimle 3 yıl önce kavga etmiştik mahkemelik olmıstuk bu yüzden hagb kararım vardı . Yani 5 yıl suç işlememem gerekiyordu. Ama yaklaşık 1 ay öncesinde eşimin eski eşi , oğlunun telefonundan eşimin gönderdiği videoya karşılık benim hakkımda şeytan demiş. Videoda çocuk benden bahsediyor tatlı kız diye hitap ediyor o kadın da TATLI KIZMI ? Şeytanın yüzünü görmeden 5 dk önce yazmış benim için. Bende bu mesajı görüp cinnet geçirdim be Birsürü küfür hakaret ettim o sinirle . Daha sonra çocuğu almaya gittik eşimin bankamatikte işi vardı çocuğu ben almaya gittim ve vermedi Orda küçük bi tartışma yaşandı sonra çocuğu bize hiç vermedi zaten elimiz boş döndük ( o küfür hakaret ettiğim mesaja karşılık vermiş ama eşim silmiş mesajları ) o tartışmadan sonra karakola gidip şikayetçi olmuş benden ettiğim kğfğrleri ekran resmi alıp bende şikayetçi oldum oda bana hakaret etti seni öldürürüm deyip tehdit etti ama elimde delil yok mesaj olayında da zaten eşim olay büyğmesşn diye mesajları silmiş o küfürlere karşı oda bişeyler yazmıs ama elimde ıspatım yok. Yani arkadaşlar 5 yıl hagb kararım vardı sizce ne olur kadın şikayetini geri almamakta ısrarlı para cezası mı alırım yoksa hapis mi