- 31 Ocak 2016
- 356
- 160
- 33
- Konu Sahibi Askihafizhafza
5 nisan sabah 9.0 da mahkemem vardı ön duruşma idi .hakim 400 tl nafaka bagladı 200+200 .
Çeyizlik Eşyalarımın iadesine karar verdi .
Ziynet eşyalarımı bilir kişiye yolladı mahkeme kuyumcusu diye bir cümlede geçti arada . 150 tl bilirkişi ücreti varmış . bunun için .
çocugun velayeti de bende .
icra ile göstericem tabi.
ne soracagımı şuan unuttum .ama gayet güzeldi yeni konu olarak açmak istedim
herkeze teşekkürler .
mahkemesi olanlar kasmasın korkutugumuz gibi değilmiş.sadece hakim birazcık sesini yükseltir gibi oldu ama avukatım o sana bagrmıyor dedi .beni sınıyodu sanırım .hakketten olabilirmi acaba ,hakimin bagırdıgı arkadaslar varmı aramızda üzüldüm ben biraz sanki ya . .
gerçi eşimede bagrdı ama ona benden çok bagırdı oda korktugu için hiç bişey anlatamadı ....
bukadar .
Çeyizlik Eşyalarımın iadesine karar verdi .
Ziynet eşyalarımı bilir kişiye yolladı mahkeme kuyumcusu diye bir cümlede geçti arada . 150 tl bilirkişi ücreti varmış . bunun için .
çocugun velayeti de bende .
icra ile göstericem tabi.
ne soracagımı şuan unuttum .ama gayet güzeldi yeni konu olarak açmak istedim
herkeze teşekkürler .
mahkemesi olanlar kasmasın korkutugumuz gibi değilmiş.sadece hakim birazcık sesini yükseltir gibi oldu ama avukatım o sana bagrmıyor dedi .beni sınıyodu sanırım .hakketten olabilirmi acaba ,hakimin bagırdıgı arkadaslar varmı aramızda üzüldüm ben biraz sanki ya . .
gerçi eşimede bagrdı ama ona benden çok bagırdı oda korktugu için hiç bişey anlatamadı ....
bukadar .