mahkemem oldu

Askihafizhafza

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
356
160
33
5 nisan sabah 9.0 da mahkemem vardı ön duruşma idi .hakim 400 tl nafaka bagladı 200+200 .

Çeyizlik Eşyalarımın iadesine karar verdi .

Ziynet eşyalarımı bilir kişiye yolladı mahkeme kuyumcusu diye bir cümlede geçti arada . 150 tl bilirkişi ücreti varmış . bunun için .

çocugun velayeti de bende .

icra ile göstericem tabi.

ne soracagımı şuan unuttum .ama gayet güzeldi yeni konu olarak açmak istedim

herkeze teşekkürler .

mahkemesi olanlar kasmasın korkutugumuz gibi değilmiş.sadece hakim birazcık sesini yükseltir gibi oldu ama avukatım o sana bagrmıyor dedi .beni sınıyodu sanırım .hakketten olabilirmi acaba ,hakimin bagırdıgı arkadaslar varmı aramızda üzüldüm ben biraz sanki ya . .
gerçi eşimede bagrdı ama ona benden çok bagırdı oda korktugu için hiç bişey anlatamadı ....

bukadar .

birde çocugu her pazar 2 saat görücek .çocugu görme hakkı muhakkak adam şiddet uygulayan biri olsun olmasın her babaya veriyormu görme hakkını .hiç vermese kanuna aykırımıydı yoksa .

şimdi 2 ay sonra şahit dinlemesi var bnden 3 ondan ,2 şahit istedi . bişey olurmu ?

Hayırlısı olsun hakkında 400 lira az değil mi ya nasıl yetcek
Ailenlemi yasıcaksın destekcinler mi?

avukatın varmış çok da dert etme bu konuları

hakim bağırmamış sesini yükseltmiştir

bazen de gerçekten bağırmalık durum oluyor ama genelde yüksek sesle soruyorlar öyle mi oldu o böyle diyor sen ne diyorsun gibi soruları

Hayırlısı olsun hakkında 400 lira az değil mi ya nasıl yetcek
Ailenlemi yasıcaksın destekcinler mi?

evet bana görede az geldi .itiraz edebiliyormuyum bilmiyorum .bir de eşim asgari ücretle çalışan işçi .memur falan değil .üstelik borçları da var .bu yüzden dir belki .mahkemeye öyle yansıttı . ama elden aldıgı maaşı var 3000 bine yakın maaş alıyor .borçlarınıda abileri ile beraber ödüyor kardeşler arasında her biri için aynı şeyi yapmışlar .ama bunu kanıtlayamazdım ağzımıda kirletmek istemedim .ailem le kalıyoruz evet .

avukatın varmış çok da dert etme bu konuları

hakim bağırmamış sesini yükseltmiştir

bazen de gerçekten bağırmalık durum oluyor ama genelde yüksek sesle soruyorlar öyle mi oldu o böyle diyor sen ne diyorsun gibi soruları

yok hayır .bagırdı resmen .ama çok değil .bagırdıgı sey gereksizdi .belki de benim sabrımı sınadı bilemiyorum .

Çocuğu icra ile göstermek kadın olsun erkek olsun aşağılık bir durum. Bu cümleden tamamen haksız gorundunuz gözüme sebep ne olursa olsun çocuğa bunu yapmaya hakkiniz yok. Kendi savasiniza kininize çocuğu alet etmek anneligin neresine sigiyor. Ayrıca 2 kere icra ile alınca velayeti alma hakkı oluyor bunu da söyleyeyim.

evet bana görede az geldi .itiraz edebiliyormuyum bilmiyorum .bir de eşim asgari ücretle çalışan işçi .memur falan değil .üstelik borçları da var .bu yüzden dir belki .mahkemeye öyle yansıttı . ama elden aldıgı maaşı var 3000 bine yakın maaş alıyor .borçlarınıda abileri ile beraber ödüyor kardeşler arasında her biri için aynı şeyi yapmışlar .ama bunu kanıtlayamazdım ağzımıda kirletmek istemedim .ailem le kalıyoruz evet .
Babanın çocuğunu görme hakkı var.Hiç gormeme diye birşey yok.
Asgari ücret gozukuyorsa 400 bağlanması normal 1300 asgari ücret.
Elden aldığı maaş bence ispatlanmasi zor olur çünkü banka detayı yok.fatura vb yoktur.

5 nisan sabah 9.0 da mahkemem vardı ön duruşma idi .hakim 400 tl nafaka bagladı 200+200 .

Ziynet eşyalarımı bilir kişiye yolladı mahkeme kuyumcusu diye bir cümlede geçti arada . 150 tl bilirkişi ücreti varmış . bunun için .

herkeze teşekkürler .

mahkemesi olanlar kasmasın korkutugumuz gibi değilmiş.sadece hakim birazcık sesini yükseltir gibi oldu ama avukatım o sana bagrmıyor dedi .beni sınıyodu sanırım .hakketten olabilirmi acaba ,hakimin bagırdıgı arkadaslar varmı aramızda üzüldüm ben biraz sanki ya . .
gerçi eşimede bagrdı ama ona benden çok bagırdı oda korktugu için hiç bişey anlatamadı ....

bukadar .

Çok geçmiş olsun Allah size ve çocuğunuza çok güzel ve hayırlı bir yaşam nasip etsin.

Çocuğu icra ile göstermek kadın olsun erkek olsun aşağılık bir durum. Bu cümleden tamamen haksız gorundunuz gözüme sebep ne olursa olsun çocuğa bunu yapmaya hakkiniz yok. Kendi savasiniza kininize çocuğu alet etmek anneligin neresine sigiyor. Ayrıca 2 kere icra ile alınca velayeti alma hakkı oluyor bunu da söyleyeyim.

aşağılık durum senin yaptığın aman sen çok medenisin defol sayfamdan .adam cani bıçakla etrafa saldırıyo çocugu kesse bumu adil hey Allahım ya .nyse sakinim . hadi bye .

Babanın çocuğunu görme hakkı var.Hiç gormeme diye birşey yok.
Asgari ücret gozukuyorsa 400 bağlanması normal 1300 asgari ücret.
Elden aldığı maaş bence ispatlanmasi zor olur çünkü banka detayı yok.fatura vb yoktur.

zaten uğraşamayacagım üç kuruş için .biran önce bitsin yeter . ön duruşmaydı bu .belki son duruşma olur birdahaki olan .artık hayrlısı .

herkeze teşekkürler .

bukadar .
geçmiş olsun arkadaşım herşey çok daha güzel olucak evlatlarımızla.Allah bizlere ve evlatlarımıza sağlık sıhhat huzur versin.

Back
X