Mahkemeye Vermişler Beni, Haberim Yok İyi Mi?

Psychopaths

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
5.728
10.316
198
Selam canlarım....

İçim daraldı, canım çok sıkkın. Az önce mahkemeye verildiğini öğrendim. Sinirden köpürüyorum. Anlatıp içini boşaltmak istiyorum.

İstanbul'dan bu şehre yeni taşındım. Bu okul sezonunda, bu yeni okulda aile birliği başkanı oldum. İsteyerek de olmasa bir nevi içine çekildim. Her neyse.....

Geçen dönem de okul idaresi yolsuzluk vs yapmış. Ve bir iki çalışanı sigortasız çalıştırmış. O idare top yekün okuldan ayrıldı. Bu idare yeni.

İkinci dönem bitmek üzere, okul için çok uğraştım yeni müdürle. Harika bir bayan. İdealist eğitimci...

Az önce müdüre hanım beni aradı. Geçen sene burda çalışan bir bayan hizmetli, okul aile birliğini mahkemeye vermiş ve siz gözüküyorsunuz dedi. Ben dumur tabi. Hayatımda polislik bir olayım yokken mahkemelik oldum iyi mi?

Yahu nasıl olur bu? Onun şikayet ettiği okul aile birliği geçen senenin ve ben o zaman İstanbul da yaşıyordum. Nasıl mahkemeye verirken eski yönetim değil de yeni yönetim verilir anlamış değilim.

O kadar koşturdum okul için, mükâfatını bak!!!

Müdüre hanım ürkmene gerek yok dedi. Avukatla hallederiz, eski yönetim olduğunu bildiririz vs dedi.

Kızlar bu ne yahu? Olayla hiçbir ilgim olmadığı halde mahkeme kapılarında mi sürüncem ben.

Ne olur beni rahatlatin, mahkeme uzun mu surer ya da ne bilim bir dilekçeyle halledilir mi? Ben omrumde böyle birşey görmedim. İçim içimi yiyor ;(

bunda bu kadar panik yapacak birşey yok... eski yönetim olduğunu okul müdürünün de dediği gibi avukat aracılığı ile bildirirsiniz. yani adliyelerde sürünmenize gerek yok merak etmeyin.

Ne bileyim kızlar, ilk defa mahkemeye verildim. Çok tuhaf hissediyorum. Ayrıca tşk ederim sizlere.

ay olacak şey değil senin ilgin yokken hatta şehirde bile değilken ismini nasıl vermişler??boş yere moral bozulur gerçekten..ama korkacak bişey yok canım gerçek ortaya çıkar hallolur ikametgah adresiniz, kayıtlı olduğunuz zaman falan herşey kayıtlarda. endişelenme boşuna

İnşallah cnm ya. Eşim işten gelince ona da anlatıcam. Ne dicek bilemiyorum da ;(

insan bir ürküyor mahkeme avukat falan denilince o yüzden panik olmanızı anladım ama merak etmeyin bir şey cikmaz.

Biraz önce müdüre hanımla konuştum içimi rahatlatti. Sorun olmayacak dedi. Avukata danismis. Sizlik bir durum olmayacak demiş. Ayrıntılı bir şekilde söyledi işte.. biraz daha rahatım çok sukur. İlk duyduğum da panik olmustum.

Panik yapmayın birşey çıkmaz o okulu vermiş o zamanki aile birliğini bu zaten ispat edilir birşey o zamanki ikametiniz belli bir suç.varsa o kişisel birşey sonuçta birşey çıkmaz

Sizi değil okul aile birliğini mahkemeye vermişler. Şikayet hangi döneme aitse o dönemdeki kişiler sorumlu tutulur. Müdür size konuyu yanlış aksettirmiş. Muhatap okul aile birliği yani.

Hiç bir alakanız olmamasına rağmen adınızın geçmesi gerçekten can sıkıcı.

Üzülmeyin, bu tarz yönetim/başkanlık durumlarında kaçınılmaz oluyor böyle şeyler.

Sadece bir ifadeye cagrılirsiniz.Sgk lık bir durumsa müfettis cağırır sizi ifadenizde yardımcı olur .Ama simdi sakat bir durum yoktur insallah ona da bakacaklardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…