- 15 Ekim 2016
- 22.710
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.020
- 598
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
Teşekkürler, evet onu yazmayı unutmuşum , ekleyeyim hemenÇörekotunu rondodanmi gecircez tekrar
Teşekkür ederim canımEllerine,emeğine sağlık canım
Yarışmada bol şans diliyorum
Teşekkür ederimilk tariflerimiz benziyor. benmkinde sadece mahlep yok :) başarılar
Teşekkür ederim,yaparım tabiEllerine sağlık yavrukurt,çay saatlerinde yaparsın artık bizebaşarılar dilerim.
tabiki yaparım deynepciğim sen iste yeterkiEllerine sağlık yavrukurt,çay saatlerinde yaparsın artık bizebaşarılar dilerim.
Sen yaz bakalım ,elbet senin yaptığın ünlü kurabiyeleri bulacağım bir güntabiki yaparım deynepciğim sen iste yeterki
Bulamazsin conemmm o kadar guzel yaptimki kazen nazar degmesin diye sakladiSen yaz bakalım ,elbet senin yaptığın ünlü kurabiyeleri bulacağım bir gün
Kesin daha önce yapılan kurabiye yarışması kategorisindedir ,vaktim olunca bulacağım,inat ettimBulamazsin conemmm o kadar guzel yaptimki kazen nazar degmesin diye sakladi
Ben bulurumBulamazsin conemmm o kadar guzel yaptimki kazen nazar degmesin diye sakladi
Aeben şerbetli tatlılarda 1. oldu
Aebenin şerbetli tatlılar da 1.olduğunu bilmez miyim hiç,proluğumu o kategoriye borçluyum.Aeben şerbetli tatlılarda 1. olduKurabiye kategorisinde Kakao ve ben 1. oldu. .Tolin'de derece yaptı
Aebenin şerbetli tatlılar da 1.olduğunu bilmez miyim hiç,proluğumu o kategoriye borçluyum.Kurabiye kategorisinde de bakmıştım Kakaonun olduğunu gördüm.Tolin de katıldı mı o kategoriye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?