- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.572
- 598
Ya benim nişanlım da haberim olmadan paylaşıyor beni bazen. O yüzden normal geldi biraz. Ama ben sorun etmiyorum, siz ediyorsunuz. Ha bence sorun edecek bir şey yok ama siz var diyorsanız eşinizin ona göre davranması lazım haklısınız.Sorun şu, sosyal medyada bugün kendimizi nasıl izleyeceğiz ..Hani gezersin, çekersin, anı olarak paylaşırsında neden her an kendimi kollamam gerekir ki evin içinde. Çek ve sakla.
nasıl açar ya bu ne rahatlık?? Ben odaya geçerken eş kişisi benden önce dalıp perdeleri kontrol ediyor, ki ben dikkatliyimdir sinir ediyor beni.. Bunlar nasıl rahat böyle enteresan.Bizim evin mutfak penceresi sorunu gibi, eşimle bitmek tükenmek bilmeyen uyumsuzluğumuzun, can bulduğu bir başka yer. Paylaşamıyoruz pencereyi, asla o pencereden gelen ışık konusunda hem fikir olamıyoruz.
Mutfak pencerem, direkt b bloktaki komşunun odası ile karşı karşıya ve ben o pencerenin jaluzisini asla açmam, en fazla biraz aralarım. Benim adam da doğal ışığa takık bir adam, illa ışık görecek kahvaltı yaparken. Adam sabahları bir açıyor mutfak penceresini, jaluziyi tavana kadar çekiyor, evin içi tavuk döner camekanı gibi karşı komşuya, karşı binanın çatısına herkese açılıyor.
Donla geziyorum abi ben evde, kapa diyorum, açma diyorum, millet izliyor seksi karını diyorum dinletemiyorum. Fenalık geldi vallahi 6 senedir aynı şeyin kavgasını yaşıyoruz.
Tuhaflıklar silsilesi bu adamlar. Ne düşünüyorlar, hangi akla hizmet anlaşılmıyor.Hava essinmiş, gece ışık mı yanıyormuş. Tuhaf olan şey, uyumadan önce kapalı olan perdeler sabah açık. Anlatamıyorum. Hadi perde olayını sabah uyanınca grand tuvaletimi giyer kalkıp tülü kapatırım da bu anlık video bayağı can sıkıcı.Bizim evin mutfak penceresi sorunu gibi, eşimle bitmek tükenmek bilmeyen uyumsuzluğumuzun, can bulduğu bir başka yer. Paylaşamıyoruz pencereyi, asla o pencereden gelen ışık konusunda hem fikir olamıyoruz.
Mutfak pencerem, direkt b bloktaki komşunun odası ile karşı karşıya ve ben o pencerenin jaluzisini asla açmam, en fazla biraz aralarım. Benim adam da doğal ışığa takık bir adam, illa ışık görecek kahvaltı yaparken. Adam sabahları bir açıyor mutfak penceresini, jaluziyi tavana kadar çekiyor, evin içi tavuk döner camekanı gibi karşı komşuya, karşı binanın çatısına herkese açılıyor.
Donla geziyorum abi ben evde, kapa diyorum, açma diyorum, millet izliyor seksi karını diyorum dinletemiyorum. Fenalık geldi vallahi 6 senedir aynı şeyin kavgasını yaşıyoruz.
nasıl açar ya bu ne rahatlık?? Ben odaya geçerken eş kişisi benden önce dalıp perdeleri kontrol ediyor, ki ben dikkatliyimdir sinir ediyor beni.. Bunlar nasıl rahat böyle enteresan.
Bazen diyorum ki alalım profesyonel bir kamera, vereyim eline, salayım dağa bayıra çekebildiğini çeksin alsın meramını. Sonra o kamerayla bizi zoomladığı geliyor aklıma ürperiyorum.İnstagram annelerinden sonra babalari da cikmis demek ki. Valla dediginiz gibi 37 yasindaki adama da bu ogretilmez ki. Cok dert etmemeye alisirsiniz sanki zamanlaama yerde goge haklisiniz onu da demeden gecmeyeyim
ay tam dayaklık, adama hiç dokunmuyor mu yav karımı görüyorlar diye. İnsan zaten çocuklu olunca günü gününü tutmuyor ki. Gece uyuyamıyosun, dinlenemiyosun sabah da uyanamıyosun haliyle. Bu adamların bir ortası yok mu ya çok rahatlar ya da boğuyolar insanı pöfffIşık alacakmış, sabah ışık görmek, ışığa doymak, günün başladığını anlamak istiyormuş bey efendi. Hayır mutfak buna müsait bir yer değil işte, açtığı an komşuya direkt naklen yayın. Umuru değil adamın "Bakmasınlar, sen de giy üstünü" diyor geçiyor. Bana da yaz geldi mi giyinmek külfet, evimin içinde donla gezemicek miyim arkadaşım?
Bizim bu jaluzi aç-kapa didişmemiz hemen hemen her sabah olur. O tavana kadar çeker, ben gelirim aşağıya indiririm.
Birinde yine han gibi açmış gitmiş, ben de uyanamamışım o sabah; sonra kalktım dalgınlıkla girdim mutfağa, karşı binanın çatısında ustalar dolu, gecelikle gördüler adamlar beni. Rezillik işte. Anlatıyorum da dinleyen yok.
Tuhaflıklar silsilesi bu adamlar. Ne düşünüyorlar, hangi akla hizmet anlaşılmıyor.Hava essinmiş, gece ışık mı yanıyormuş. Tuhaf olan şey, uyumadan önce kapalı olan perdeler sabah açık. Anlatamıyorum. Hadi perde olayını sabah uyanınca grand tuvaletimi giyer kalkıp tülü kapatırım da bu anlık video bayağı can sıkıcı.
Sessiz kalacak en son insanlandan biriyim. Deve kini var eşimde deyim yerindeyse. O gün iptal, bitti. Hiç çekemem trip falan diyorum. Konuşmaya çalışıyorum tatlı tatlı aldığım cevaplar, kim ne yapsın bizim evi, kim izler ki zaten vs vs. Bir ara paylaşımlarını sadece benim görebileceğim şekilde yapıyordu. Sonra birgün yanlışlıkla mı bilerek mi bilmiyorum ama arkadaşlarına açık edip paylaştı. Gelen beğeni sayısı cezbetti herhaldeÇok yanlış buluyorum bunu ben..tamam dışarda yada evde de uygun oldugunda ceker koyarsın sosyal medyayada evin içinde insan Her anını da çekip atmaz oraya ya..çok ayıp bi kere herkesin bir özeli olmalı yatak yorgan darmadağın,üst baş belli ki yine öyle..Ne gerek var ya?
Ben olsam öyle bir kızardım ki eşime bırak video paylaşmayı birdaha telefonu eline bile almaya cesaret edemezdi.
Sessiz kalmayın.
Beni, bizi, ailecek hepimizi paylaşsın gerçekten sorun yok. Ama şartları ortamı da gözetsin istiyorum. Yapmacık olurmuş o zaman da.Ya benim nişanlım da haberim olmadan paylaşıyor beni bazen. O yüzden normal geldi biraz. Ama ben sorun etmiyorum, siz ediyorsunuz. Ha bence sorun edecek bir şey yok ama siz var diyorsanız eşinizin ona göre davranması lazım haklısınız.
Sizde kimin ne düşündüğü değil,benim ne düşündüğüm ve istediğim önemli olmalı senin için deyin.Sessiz kalacak en son insanlandan biriyim. Deve kini var eşimde deyim yerindeyse. O gün iptal, bitti. Hiç çekemem trip falan diyorum. Konuşmaya çalışıyorum tatlı tatlı aldığım cevaplar, kim ne yapsın bizim evi, kim izler ki zaten vs vs. Bir ara paylaşımlarını sadece benim görebileceğim şekilde yapıyordu. Sonra birgün yanlışlıkla mı bilerek mi bilmiyorum ama arkadaşlarına açık edip paylaştı. Gelen beğeni sayısı cezbetti herhalde
Ahh bir de eşim hak verse biraz. Herkesin o an ne yaşadığımı, ruh halimi, ev ortamımı açmak istemiyor olabilirim.Çok çok haklısınız. Evimin dağınık halini neden başkaları görsün, yada karşımdaki binadakiler neden evimin içini görsün ? Ben de hiç hoşlanmam size yüzde yüz hak veriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?