Mahremiyet!

Paylasimlardan şikayetçi olup her paylaşılanı
takip eden grup bir kenarda dursun sizin ki evin içindeymiş , bence can sıkıcı.

Bende sevmiyorum, kullanmıyorum. Dolayısıyla hoşlanmadığım bir durumu eşim sürekli yapsa bende kızarım.

Çözümü yok. Hastalık gibi bir şey , kendi kendine tedavi olunmuyor.

Sosyal medya yasağı getirin silin hesaplarını

Genelde bunu erkekler sorun eder ama bu sefer tam tersi olmuş.
Ben sizi sonuna kadar haklı buldum ama buna yapılacak pek bir şey yok maalesef.
Genelde farklılıklarımızla uyum sağlıyoruz birbirimize. Ama bu konuyu inada biniyor onun açısından

İşte... Neden düşünülmez ki?

Ben bilirim neyi paylaşacağımi dediğinde, bilmiyorsun ki uyarıyorum, neyi anlamıyorsun, evin mahremini insanların görmesinden rahatsızım demediginiz sürece çözülecek gibi durmuyo malesef..
Sabır diliyorum.
Çok teşekkür ederim. Öyle tezat düşünceleri oluyor ki bazen güler misin hinlenir misin, duygu karmaşası aldı başını gidiyor.

Akşamları oturttup, müge bağımlısı yaptım onu. İçi cız ede ede izledi. Ben de yavaştan, mahremiyet olmalı kimin hangi gözle baktığını daha da ziyade özelin bu denli ortaya saçılmaması gerektiğini anlattım. Konuştuk, tık.

Masum bir niyet nerelere getiriyor işi. Anlat anlatabilirsen

Bir ara sildim onu, paylaştıklarını görmemek için. Sonra annem arıyor kutluyor, kuzenim arıyor geçmiş olsun diyor, arkadaşlarım tarif istiyor derken geri ekledim. Çünkü bir haber olmak ta iyi olmadı

sosyal medya sorunu valla kurtulmak zor. demek ki sizin öyle olmanızdan rahatsızlık duymuyor. geçiştiriliyorsanız gerçekten düzelmez kavga çıkar yine canı sıkılan siz olursunuz.
Gerçekten bugün kü olaydan sonra sabahtan beri düşünüyorum

Yukarıda yorum yapan bir üyenin dediği gibi ev içinde her zaman kameralara müsait olunmuyor. Ben önemsiyorum.

Ben evin hic bir karesini paylasmayi uygun gormuyorum. O benim ozel yasam alanim. Esimi gectim arkadaslarim bile benden habersiz fotomu paylastginds sinir oluyorum. Normalde erkekler cok sevmez boyle surekli birsey paylaşmayi sasrdim .duzgunlukle soyleyin bana danista at diye en azindan

Ahh bir de eşim hak verse biraz. Herkesin o an ne yaşadığımı, ruh halimi, ev ortamımı açmak istemiyor olabilirim.
Eşinizin size hak vermesi gerekmiyor. Farklı düşüncelerde olmanız çok doğal. Sizin durumunuzda sorun, eşinizin kendi doğrularını sizin kişisel sınırlarınızı ihlal etme pahasına yaşatma inadı. Mahrem alanın halka arz edilmesi de basit bir problem değil fakat daha vahimi eşiniz sizin hassasiyetinizi ona göre mantıklı olmadığı için hiçe sayıyor. Bu asla kabul edilebilir değil. İstemiyorsanız istemiyorsunuzdur, rahatsız oluyorsanız rahatsız oluyorsunuzdur. Önemli olan sizin düşüncenize ne kadar katıldığı değil ne kadar saygı gösterdiği. Ona uzun uzun açıklamalar yapıp size hak vermesi için ikna etmek zorunda kalmamalıydınız. Ben rahatsız oluyorum cevabıyla yetinmeyi bilmeli ve koskoca adam işi çocuk inadına çevirmemeliydi.

Eşinizin geçiştirdiğini ve tartışma söz konusu olduğunda tavır yaptığını yazmışsınız. Muhtemelen bu konuyu konuşmak bu sebeple gözünüzde büyüyor. Ben de sanırım konuşmaya enerji bulamazdım böyle bir durumda. Yerinizde olsam çok net, kişisel haklara ve karşılıklı saygıya odaklı bir yazı yazar; rollerin değişmesi durumunda onun düşüncelerine katılmasam bile saygı göstermek zorunda olduğumu bildiğimden bu davranışa son verecek olduğumu, kendisinden de aynı anlayışı beklediğimi, kişisel sınırların ihlali durumunda konuyu tartışılabilir bile bulmadığımı söylerdim.

Bazen dilim yoruluyor. Kala kalıyorum.
Eğer gerçekten anı kalmasını istiyorsa; sosyal medya hesabı açıp kimseyi eklemeyin ve profilini gizli yapın.
Sevdim bunu, hemen teklifimi yapıyorum. Muhtemelen, uğraşamam 2 hesapla şifresi var falanlar filanlar der. Laf bitmez..

İçimi yansıtmışsınız, dermanım kalmadı konuşuyorum, çekim yaparken dikkat ederim der. Ama neye göre dikkat? Gene istemediğim bir durumun içindeyim. Bu defa herşeye muhalefet olan, uyumsuzluk yaratan, ana limon sıkan oluyorum.
Bir kaç videosunu şikayet ettiğim oldu, kaldırıldı. Aklına benim yaptığım gelmedi bile. Neden yapayım ki ona göre böyle bir şey. Yükleme şikayet ederim desem, bazen kaldırılmadığı oluyor. Çoğu konularda dediğim gibi farklılıklarımızla uyumlu oluyoruz. Ama bunda birşey yok diye düşündüğü şeyi, bunda birşey var yahu desem de enerji kalmıyor sonrası için. Bezdim

Bir ara sildim onu, paylaştıklarını görmemek için. Sonra annem arıyor kutluyor, kuzenim arıyor geçmiş olsun diyor, arkadaşlarım tarif istiyor derken geri ekledim. Çünkü bir haber olmak ta iyi olmadı

Evet sizden başka herkes haberdar.

Özellikle çocuklara şart koşsaniz , paylasilmamasi konusunda , dinler mi ?

Başka konularda aynı yılgınlığı ben de yaşıyorum, nasıl hissettiğinizi anlayabiliyorum. Her şeyi konuşabildiğiniz adam bazen çok basit bir mesele karşısında duvar oluveriyor. Büyük hayal kırıklığı.

Son bir konuşma yapıp yine işe yarmazsa küçük çaplı bir cinnet geçirmeyi düşünmez misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…