- 4 Şubat 2019
- 4.212
- 9.022
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendinizi anlatabildiniz mi kendisine?Benim de kayınvalidem aynı modda. Ki ben sosyal medyadan hazetmem kullanmam, sürekli ifşa ediliyorum
Benim de kayınvalidem aynı modda. Ki ben sosyal medyadan hazetmem kullanmam, sürekli ifşa ediliyorum
düşüncesiz.sadece o anı düşünüyor.ilerisi berisini ötesini düşünmüyor.İşi inada bindirmese, benim karşı oluşum onun isteğini tetikliyor gibi.
Anladığı zamanlar da oluyor, direndiği zamanlar da. Diyorum ya bazen pes ediyorum.
Telefon kamerasını hususi bozamam sanırım.
Daha da acayipleştiği zamanlar da oluyor. Çok masum sanıyor bu durumu. Bazen diyorum ki ya senin için temiz ya da benim içim fazlasıyla ütopik
Bu laf sokmaları sosyal medyadan yapanların yaş sınırı olmuyor malesefahanda benim kv de öyle. sanki ergen anasını satim. Bir sosyal medyadan laf sokmalar,resim paylaşmalar. Ulan yaşının insanı ol. Kızdım bak yine.
Anlattım ama anlamadı. Oğlu da kızıyor ama yok.Kendinizi anlatabildiniz mi kendisine?
Sadece o anı. Ona sevimli mi geldi, bitti. İkna edemem. Paylaşır geçer. Anlık bitiriyor benidüşüncesiz.sadece o anı düşünüyor.ilerisi berisini ötesini düşünmüyor.
Sizin ki de inada bindirmese bari. Hayatımda bu kadar inatçı bir insan tanımadım inşallah ta daha tanımamAnlattım ama anlamadı. Oğlu da kızıyor ama yok.
O zaman şeytan diyor aç bir fake hesap sapıklık yap tehdit filan et korksun kapasın tüm hesaplarını. Töbe Töbe. Şeytana kulak vermiyoruz tabi.Yok hayır.
O şeytana kulaklarımı tıkıyorum şimdilik. Sosyal medya hesabının şifresini biliyorum, otomatikmen giriş yapılabilir. Girip silmek te var. Ama yapım gereği bakmam bile. İstiyorum ki o da hak versin ve anlasın. Zorlamayla, numaralarla değil de ikna olarak vazgeçsin.O zaman şeytan diyor aç bir fake hesap sapıklık yap tehdit filan et korksun kapasın tüm hesaplarını. Töbe Töbe. Şeytana kulak vermiyoruz tabi.