iyi geceler kızlar başlıktan da anlaşılacağı gibi acaip bi sinir var ben de. eşimle tartışırken falan özellikle çok sinirleniyorum bağırmaya başlıyorum . erkek olduğu halde o bağırmıyo ben bağırıyorum . sadece evde değil nerede olurs olsun öyle. hakim olamıyorum kendime o da bundan rahatsız . hatta ailesinin bile yanında oluyor onlarda durur mu hemen bu durumu eşime aktarıyolar sana niye böle yapıyo herkesin yanında seni rezil ediyo falan diye. ben bu konuda hep haklı çıkmaya çalışıyorum ama eşim bu konuda çok haklı . bende rahatsız oluyorum ama önüne geçip kendime hakim olamıyorum . 1,5 yaşında kızım var o bile beni kızdırdığın da bağırıyorum . bi defa öyle bi bağrdım ki eşim büyük insana bağırır gibi bağırdın aferin sana dedi. en azından kızıma karşı bunu yapmamaya çalışıyorum artık ama eşime karşe değil işte . böyle yapa yapa eşimi kendimden soğutuyorum . kendisi de açık açık söylüyo zaten böle yaparak beni kendinden soğutuyon haberin yok diye...
aslında haberim var ama bişi yapamıyorum işte hakim olamıyorum kendime erkek olan o bağırıp çağıran ben . bugün tel de gene tartıştık bağırdım çağırdım üst komşum duymuş benim bahçeden geçerken . kadın aradı niye bağırıyodun öle merak ettim diye . onu anlayınca bişiler oldu bana eşime çok hak veriyorum ama ne yapacağımı bimiyorum. hele kv konusu açılınca kendimi kaybediyorum ..
ne yapmalıyım nolur önerilerde bulunun değişmek istiyorum artık yoksa sonunu düşünemiyorum ...
aslında haberim var ama bişi yapamıyorum işte hakim olamıyorum kendime erkek olan o bağırıp çağıran ben . bugün tel de gene tartıştık bağırdım çağırdım üst komşum duymuş benim bahçeden geçerken . kadın aradı niye bağırıyodun öle merak ettim diye . onu anlayınca bişiler oldu bana eşime çok hak veriyorum ama ne yapacağımı bimiyorum. hele kv konusu açılınca kendimi kaybediyorum ..
ne yapmalıyım nolur önerilerde bulunun değişmek istiyorum artık yoksa sonunu düşünemiyorum ...