- 28 Ocak 2013
- 1.740
- 21
- 88
- 38
bende bir hışım ev temizse bile temizliğe girişiyorum o hırsla genel bir temizlik yapıyorum resmen![]()
kendı evın bitince mahalle temızlıgı mı yapıyorsun :)) aybu sinir herseyı yaptırır heaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bir hışım ev temizse bile temizliğe girişiyorum o hırsla genel bir temizlik yapıyorum resmen![]()
kendı evın bitince mahalle temızlıgı mı yapıyorsun :)) aybu sinir herseyı yaptırır heaa![]()
bende bir hışım ev temizse bile temizliğe girişiyorum o hırsla genel bir temizlik yapıyorum resmen[/QUOT
akşamları evde olduğu için tartışma genelde akşamoluyo gidip müzik dinliyom gelip kapaatıyo ne yapıyon diyo sakinleşmeye çalışıyom kapatma diyom allah alla yaa deyip kalk içeri gel deyip çıkıyo
Eşinle konuş canım ben sinirliyken yanıma gelme sakinleşeyim diye söyle konuş..Çık balkona derin derin nefes al güzelce tak kulaklığı terapi müzikleri var onları dinle rahatla herşey senin elinde yeter ki başarmak iste..Kolaya kaçma böyle yaptıkça eşinle aranda iletişimde kaybolur o zaman daha çok pişman olursun...Geri dönüşü olmayan pişman olacağın şeyler söylememeye dikkat et..En basiti al eline kalem kağıt içinden ne geliyosa bağıracağına yaz sonra yırtıp çöpe at söylemek istediklerini söylemiş oluyorsun bunu ailene yansıtmadan başarabilirsin...En basiti yahu insan evladını kucağına alıp koklayınca sinir minir kalır mı..?
valla sorma balım o derece olyorum bazen
serpito canım sen sinirlendiğinde sakinleşmeye çalışırken eşinin de sana destek olması gerekiyor...baskı yapılırsa gel içeri diye olmaz....
benim eşim anneme vldn temizliğe kalkmış çok sinirli belli gözünün önünde olmayalım derkaçışırlar
benim de o an istediğim uzak olsun olur zaten...
eşinle konuş sen sinirliyken seni biras rahat bıraksın....
bi kere gece sevgılıme sinirlenıp sabahın 6 sında evın her kösesını silip süpürmüşlüğüm var benımdeama bu ayda yılda bir vala eskıden daha sinirliydim de simdi hiç takmıyorumm bosverdımm en guzelıde bu ..sinirden yüzümde yaralar cıkardı hıc ucugum sıvılcem gecmesdı sımdıı sinirlenmem ıcın gercektenn güçlü sebepler olması gerekk anlık kızıyorum okadar oda gecıyor....
Aynen öyle 06bebe kendimize yapıyoruz boşu boşuna sinir sahibi olup kendimizi yıpratıyoruz...Sanki bizi sinirlendirenlere bişi oluyo kendimize yapıyoruz...Napıyoruz kafamıza tokadan,eşarptan,şapkadan başka birşey takmıyoruz inşallah :)
vala öle sinirlendıgımız kısılerın ruhu bıle duymuyor bız kendımızı yırtıyorus yok yere amannnn boşverr...saglıgın yerınde mı aılenn yanında mı bitmiştir arkadas herseyı de takmıcann....allah korusun akıl saglıgı gıdınce ne kalıyor kı gerıye dusunsene kafan yerınde degıl vucudun saglıklı olmus neye yarar?
Bağırmanın kız erkek ayrımı yoktur . Bağırarak konuşmak erkeğe de bayana da yakışmaz . Bağırmadan da derdinizi anlatabilirsiniz değil mi ? Bu kadar asabi olmak hoş bir durum değildir , kimseye bir şey olmaz kendinizi rezil edersiniz . Sizi tanımayan insanlara karşı , sorunlu bir tip izlenimi bırakırsınız . Neyse ki yaptığınızın hoş olmadığını siz de farkındasınız .
Genel olarak böyle asabi bir yapınız mı var ? evlenmeden önce de böyle sinirlimiydiniz yoksa evlendikten sonra mı böyle oldunuz ? Bekarken aile ortamınız nasıldı ? Aileniz her şeyi bağırarak mı çözmeye çalışırdı ? Bu soruları soruyorum , ama bu kadar sinirli yapınızda bu soruların etken olduğuna düşünüyorum .
Eğer durumunuz çok ciddiyse mutlaka psikologdan yardım almanızı öneririm . Ama ciddi bir durum yoksa , nefes egzersizleri yapmanızı öneririm . Gerçekten çok faydalıdır . Nefes egzesizleri size düşünme fırsatı verir , fevri davranışlara engel olur . Eğer çok kızdığınız bir durumla karşı karşıya geliyorsanız , o ortamı derhal terkedin hemen başka odaya geçin . pencereyi açın derin derin nefes alıp verin . Çok rahatlayacaksınız .
Psikiyatrım bana bu konuda şunları önermişti...
-Hergün yarım saat bir saat açık hava yürüyüşü...
bunu yapabilirim
-Mutlaka kitap okuma..
aöf te okuyorum bu biraz zor olabilir ama bekarken bunu yapıyordum çokta severim okumayı . ama sadece sinirlendiğimde deneyebilirim
-Haftada bir eşle dışarda akşam yemeği..
bu da nadiren olur
-Günlük tutma..
günlük yerine canım sıkıldıkça yazı yazdığım bi defterim vardı ona yazardım ama artık içimden gelmiyor yazarken sıkılıyorum bi etki etmiyor
-Arada çocuğu aile bireyine bırakıp tek başına alışverişe çıkmak..
gurbette olduğum için bırakacak kimsem yok
-Çay kahve türevlerini en aza indirmek..
teşekür ederim deneyeceğimBelki rahatlatici caylar iyi gele bilir ?
Dene derim, ve kesinlikle dua...
kız vala sende kendimi görüom ben ne kadar benzioz onun içinmi kocaları bıktırdık ola
arkadaşımızın dediği gibi bir psikolağa görünsen hem çok etkili oluyor ablam da ilaç kullanıyor bal gibi bir hatun oldu dr sayesinde![]()