Mahvedecek bu sinir beni...

kendı evın bitince mahalle temızlıgı mı yapıyorsun :)) aybu sinir herseyı yaptırır heaa :D

valla sorma balım o derece olyorum bazen:1::1::1:

serpito canım sen sinirlendiğinde sakinleşmeye çalışırken eşinin de sana destek olması gerekiyor...baskı yapılırsa gel içeri diye olmaz....

benim eşim anneme vldn temizliğe kalkmış çok sinirli belli gözünün önünde olmayalım der:1::1::1: kaçışırlar:1::1:
benim de o an istediğim uzak olsun olur zaten...

eşinle konuş sen sinirliyken seni biras rahat bıraksın....

bende bir hışım ev temizse bile temizliğe girişiyorum o hırsla genel bir temizlik yapıyorum resmen:1::1:[/QUOT

akşamları evde olduğu için tartışma genelde akşamoluyo gidip müzik dinliyom gelip kapaatıyo ne yapıyon diyo sakinleşmeye çalışıyom kapatma diyom allah alla yaa deyip kalk içeri gel deyip çıkıyo

Eşinle konuş canım ben sinirliyken yanıma gelme sakinleşeyim diye söyle konuş..Çık balkona derin derin nefes al güzelce tak kulaklığı terapi müzikleri var onları dinle rahatla herşey senin elinde yeter ki başarmak iste..Kolaya kaçma böyle yaptıkça eşinle aranda iletişimde kaybolur o zaman daha çok pişman olursun...Geri dönüşü olmayan pişman olacağın şeyler söylememeye dikkat et..En basiti al eline kalem kağıt içinden ne geliyosa bağıracağına yaz sonra yırtıp çöpe at söylemek istediklerini söylemiş oluyorsun bunu ailene yansıtmadan başarabilirsin...En basiti yahu insan evladını kucağına alıp koklayınca sinir minir kalır mı..?

bende sinirliyim ve bagiriyorum..sinirlenince ya temizlige girisirim yada muzik dinlerim..:31:

En güzeli sinirlendin mi bi besmele çek git güzelce abdest al bi bakmışsın ki sinir minir buhar olup uçmuş ;)

valla sorma balım o derece olyorum bazen:1::1::1:

serpito canım sen sinirlendiğinde sakinleşmeye çalışırken eşinin de sana destek olması gerekiyor...baskı yapılırsa gel içeri diye olmaz....

benim eşim anneme vldn temizliğe kalkmış çok sinirli belli gözünün önünde olmayalım der:1::1::1: kaçışırlar:1::1:
benim de o an istediğim uzak olsun olur zaten...

eşinle konuş sen sinirliyken seni biras rahat bıraksın....

bi kere gece sevgılıme sinirlenıp sabahın 6 sında evın her kösesını silip süpürmüşlüğüm var benımde :D ama bu ayda yılda bir vala eskıden daha sinirliydim de simdi hiç takmıyorumm bosverdımm en guzelıde bu ..sinirden yüzümde yaralar cıkardı hıc ucugum sıvılcem gecmesdı sımdıı sinirlenmem ıcın gercektenn güçlü sebepler olması gerekk anlık kızıyorum okadar oda gecıyor....

bi kere gece sevgılıme sinirlenıp sabahın 6 sında evın her kösesını silip süpürmüşlüğüm var benımde :D ama bu ayda yılda bir vala eskıden daha sinirliydim de simdi hiç takmıyorumm bosverdımm en guzelıde bu ..sinirden yüzümde yaralar cıkardı hıc ucugum sıvılcem gecmesdı sımdıı sinirlenmem ıcın gercektenn güçlü sebepler olması gerekk anlık kızıyorum okadar oda gecıyor....

Aynen öyle 06bebe kendimize yapıyoruz boşu boşuna sinir sahibi olup kendimizi yıpratıyoruz...Sanki bizi sinirlendirenlere bişi oluyo kendimize yapıyoruz...Napıyoruz kafamıza tokadan,eşarptan,şapkadan başka birşey takmıyoruz inşallah :)

Aynen öyle 06bebe kendimize yapıyoruz boşu boşuna sinir sahibi olup kendimizi yıpratıyoruz...Sanki bizi sinirlendirenlere bişi oluyo kendimize yapıyoruz...Napıyoruz kafamıza tokadan,eşarptan,şapkadan başka birşey takmıyoruz inşallah :)

vala öle sinirlendıgımız kısılerın ruhu bıle duymuyor bız kendımızı yırtıyorus yok yere amannnn boşverr...saglıgın yerınde mı aılenn yanında mı bitmiştir arkadas herseyı de takmıcann....allah korusun akıl saglıgı gıdınce ne kalıyor kı gerıye dusunsene kafan yerınde degıl vucudun saglıklı olmus neye yarar?

vala öle sinirlendıgımız kısılerın ruhu bıle duymuyor bız kendımızı yırtıyorus yok yere amannnn boşverr...saglıgın yerınde mı aılenn yanında mı bitmiştir arkadas herseyı de takmıcann....allah korusun akıl saglıgı gıdınce ne kalıyor kı gerıye dusunsene kafan yerınde degıl vucudun saglıklı olmus neye yarar?

Aynen öyle canım herşey kafada bitiyor işte..Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin cümlemize

kızlar birbirinden değerli yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızım uyandı onu emzirip uyuttum ancak uyuttum

yaa eşim onu yapmıyo işte. sinirlerime hakim olamıyorum bana yardımcı ol diyorum tamam diyor arkası gelmiyor ama . sonrada sen sinirlisin şöyle yapıyon böyle yapyon diyo bana

. önceden ilk zamanlar yanii eşim gelirdi öperdi kaldırır gönlümü alırdı alttan alırdı 3 senederi alttan al al al artık almıyor hep alttan alıyorum yeter diyor birazda sen al diyor gittiğimde falan gelip gönlümü almıyor artık en basitinden 10 dk sonra falan gelip kapıdan kalk hedi içeri gel falan diyor.

Psikiyatrım bana bu konuda şunları önermişti...

-Hergün yarım saat bir saat açık hava yürüyüşü...

-Mutlaka kitap okuma..

-Haftada bir eşle dışarda akşam yemeği..

-Günlük tutma..

-Arada çocuğu aile bireyine bırakıp tek başına alışverişe çıkmak..

-Çay kahve türevlerini en aza indirmek..

Son düzenleme:
Bağırmanın kız erkek ayrımı yoktur . Bağırarak konuşmak erkeğe de bayana da yakışmaz . Bağırmadan da derdinizi anlatabilirsiniz değil mi ? Bu kadar asabi olmak hoş bir durum değildir , kimseye bir şey olmaz kendinizi rezil edersiniz . Sizi tanımayan insanlara karşı , sorunlu bir tip izlenimi bırakırsınız . Neyse ki yaptığınızın hoş olmadığını siz de farkındasınız .

Genel olarak böyle asabi bir yapınız mı var ? evlenmeden önce de böyle sinirli miydiniz ? yoksa evlendikten sonra mı böyle oldunuz ? Bekarken aile ortamınız nasıldı ? Aileniz her şeyi bağırarak mı çözmeye çalışırdı ? Bu soruları soruyorum , ama bu kadar sinirli yapınızda bu soruların etken olduğunu düşünüyorum .

Eğer durumunuz çok ciddiyse mutlaka psikologdan yardım almanızı öneririm . Ama ciddi bir durum yoksa , nefes egzersizleri yapmanızı öneririm . Gerçekten çok faydalıdır . Nefes egzesizleri size düşünme fırsatı verir , fevri davranışlara engel olur . Eğer çok kızdığınız bir durumla karşı karşıya geliyorsanız , o ortamı derhal terkedin hemen başka odaya geçin . pencereyi açın derin derin nefes alıp verin . Çok rahatlayacaksınız .

Son düzenleme:
Bağırmanın kız erkek ayrımı yoktur . Bağırarak konuşmak erkeğe de bayana da yakışmaz . Bağırmadan da derdinizi anlatabilirsiniz değil mi ? Bu kadar asabi olmak hoş bir durum değildir , kimseye bir şey olmaz kendinizi rezil edersiniz . Sizi tanımayan insanlara karşı , sorunlu bir tip izlenimi bırakırsınız . Neyse ki yaptığınızın hoş olmadığını siz de farkındasınız .

Genel olarak böyle asabi bir yapınız mı var ? evlenmeden önce de böyle sinirlimiydiniz yoksa evlendikten sonra mı böyle oldunuz ? Bekarken aile ortamınız nasıldı ? Aileniz her şeyi bağırarak mı çözmeye çalışırdı ? Bu soruları soruyorum , ama bu kadar sinirli yapınızda bu soruların etken olduğuna düşünüyorum .

Eğer durumunuz çok ciddiyse mutlaka psikologdan yardım almanızı öneririm . Ama ciddi bir durum yoksa , nefes egzersizleri yapmanızı öneririm . Gerçekten çok faydalıdır . Nefes egzesizleri size düşünme fırsatı verir , fevri davranışlara engel olur . Eğer çok kızdığınız bir durumla karşı karşıya geliyorsanız , o ortamı derhal terkedin hemen başka odaya geçin . pencereyi açın derin derin nefes alıp verin . Çok rahatlayacaksınız .

mesajınız çok etkileyici teşekkür ederim . önceden de böyle sinirliydim ama eşimle nişanlandıktan sonra çok kalmamıştı bütün yoğunluğumu ona verdiğim için kolay kolay sinirlenmiyordum . eşimle biz tartışmazdık hiç nişanlıyken 9 ay boyunca bi kere bile tabi ailesi araya girmedikçe .

evlendikten sonra herkeste olur sıkıntılar olmaya başladı eşimin bu sıkıntılar karşısındaki tutumu beni çileden çıkarıyor ve o konular her açıldığında kendime hakim olamıyorum elimde olmadan sesim yükseliyor . evet ortamı terk ediyorum ama tartışıp küame derecesine geldikten sonra .

ben bunu şöle yorumluyorum eşime derdimi anlatamadığım için olabilir bu . neden diyeceksiniz ? bazı konularda eşimin benim dediğim gibi davranmasını istiyorum o da bunu ısrarla yamıyor sen böle devam edersen zor yaparım diyor . o zaman daha da alevleniyorum patlıyorum . sesimi yükseltmeyi bir savunma mekanizması olarak kullanıyorum . belki de öyle yaparak eşimin beni dinlemesini sağlamak istiyorum ters teptiğini biliyorum ama kendime de hakim olamıyorum

umarım kendimi anlatabilmişimdir

Psikiyatrım bana bu konuda şunları önermişti...

-Hergün yarım saat bir saat açık hava yürüyüşü...

bunu yapabilirim

-Mutlaka kitap okuma..

aöf te okuyorum bu biraz zor olabilir ama bekarken bunu yapıyordum çokta severim okumayı . ama sadece sinirlendiğimde deneyebilirim

-Haftada bir eşle dışarda akşam yemeği..

bu da nadiren olur

-Günlük tutma..

günlük yerine canım sıkıldıkça yazı yazdığım bi defterim vardı ona yazardım ama artık içimden gelmiyor yazarken sıkılıyorum bi etki etmiyor

-Arada çocuğu aile bireyine bırakıp tek başına alışverişe çıkmak..

gurbette olduğum için bırakacak kimsem yok

-Çay kahve türevlerini en aza indirmek..

çayı az içerim ama kahve bazen hergün 1 kupa bazende 2 günde 1 o da yarım kupa ya da 1 fincan türk kahvesi

kız vala sende kendimi görüom ben ne kadar benzioz onun içinmi kocaları bıktırdık ola

kızzz bacı benim kız konuştırmadı bugün bizi . evet canım ondan olabilir muhtemelen :) ben sorunu buldum kocalar normalde biz anormaliz hheralde ben başka sıkıntı göremedim bu işte :D

arkadaşımızın dediği gibi bir psikolağa görünsen hem çok etkili oluyor ablam da ilaç kullanıyor bal gibi bir hatun oldu dr sayesinde:1:

ahh bi merkezde olsam giderim kimseden de çekinmem de merkezde değilim . mesela eşim hastanede şimdi ben evdeyim gidemedim merkezde olduğu için bu geceyi orada geçirecek

sıkıldım yaaaa

canım eşine bağırman hiç hoş değil herkesin yanında :18: helede minik bebekine :50: bende çok sinirli bi insanım ama sevgilimle hiç kimse yanında tartışmayız oda bende tutarız kendimizi 7 senede belki bir iki sefer olmuştur bazen olabilir ama yaptığın kocanı bıktırmış belliki bencede bi piskologa git şimdi herkes gidiyor bakalım ne diyecek

şunu bidaha belirteyim sinirlendiğimde içimi bianda ateş kaplıyo beynime çıkıyor ama frenliyorum hoş msjlaşıyosak demediğim kalmıyo ama :27::27: bağırmıyorum

Back
X