- 13 Eylül 2014
- 1.320
- 2.521
- 138
Hepimiz çektirdik kanser değiliz.. Yani hayatındaki tek sorun tomografi olamaz?ama gitsem de o hapları içsem de bu durum 2 kez bilgisayarlı tomografi çektirdiğim ve ciddi oranda radyasyon aldığım gerçeğini değiştirmeyecek
Ben de söyledim ama, bir bahane bulurlar ve gitmezler maalesef.Ben bir insan kendine bunca eziyet niçin yapar anlayamıyorum. Lütfen en kısa zamanda bir terapiste görünün, gerekirse o sizi bir psikiyatriste yönlendirir.
Bakın ben kanser üzerine çalışan bir araştırmacıyım, şu an çektirdiğiniz tomografinin değil de OKB' nizin sizin için daha çok tehlikeli olduğunu açıkça söyleyebilirim.
ben çok korkuyorum.1 tomografi çekilen insan atom bombası atılan yere 2.5 km uzaklıktaki insan kadar radyasyon alıyormuş
sen hangi konularda takıntılısın?Sakinan Goze Cop Batar En iyisi rahat ol bende takintiliyim ALLAHin izmiyle birsey olmaz diyorum rahatliyorum sende aklina gelince bunu tekrarla belki faydasi olur
ALLAH tez zamanda şifa versinAnnem kanser hastasi ve meburiyetten senelik kontrollerinde cektiriyor
illa ki bedene zarari var ama tek başına kansere sebep olmaz. Ampuller bile radyason yayiyor, pakete girmis gidala vs. risk her yerde
OKB doktora gitmeden beyin gücüyle geçmez mi?
haklısın kontrol konusunda sıkıntı varDüşüncelerinizi sağlıklı bir şekilde kontrol edebiliyor olsaydınız zaten OKB hastası olmazdınız.
Temizlik Ve Bazen Hastalik bulasirmi gibi bende de oluo ama her zaman degil ya atak gibi gelip gidiyo :)sen hangi konularda takıntılısın?
ALLAH tez zamanda şifa versin
haklısın kontrol konusunda sıkıntı varkendi kendine düzelecek bişey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?