- 25 Aralık 2024
- 4.746
- En iyi cevaplar
- 1
- 9.040
- 73
- 28
Şirketi var tıra gidiyor senin paran var denize hiç gitmedinŞirket bizim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şirketi var tıra gidiyor senin paran var denize hiç gitmedinŞirket bizim
Ablacım evden çıkamıyorum ki köyde yaşıyorum öyle kafanin istediği gibi çıkamazsın kiŞirketi var tıra gidiyor senin paran var denize hiç gitmedin
Tamam işte paran varsa artık ünide gidersin zaten baban tıra gidiyorsa uzun süre gelmiyordurAblacım evden çıkamıyorum ki köyde yaşıyorum öyle kafanin istediği gibi çıkamazsın ki
İnşallah üniversite de öyle olurTamam işte paran varsa artık ünide gidersin zaten baban tıra gidiyorsa uzun süre gelmiyordur
Babanın şirketi varsa kyk çıkmaz ev tutarsın gidersin annene de üzülme 8. Olmasın diye dua etİnşallah üniversite de öyle olur
Konu gerçekse oku kendi hayatına bak. Annen de çok şikayetçiyse 7 tane
Öyle yapacağımKonu gerçekse oku kendi hayatına bak. Annen de çok şikayetçiyse 7 tane üremeseydi.
Sosyal medyada yazım kurallarına dikkat etmiyor olabilir. kendim normal hayatta dikkat ederim ancak sosyal medyada önemsemiyorum meselaEskiden konu fake diyenlere kızardım ama gerçekten bazı konulara inanamıyorum. Belki bana kızanlar da olacaktir.Geçenlerde bir konuya daha ayni eleştiriyi yapmistim. Diş hekimi olduğunu iddia eden bir konu sahibinde de aynı durum söz konusuydu. Üniversiteyi kazanmış bir insanın yazım şekli böyle mi olur? En azından noktalama işaretlerinden "nokta"'yi kullanın. Ne nokta ne virgül var. Kusura bakmayın da üniversiteyi kazandiginiza bu sebeple inanmıyorum. Universite kazanacak kapasitede biri bu şekilde yazmaz Bunun yalan olduğunu dusununce de konunuzun gerçekliğini sorguluyorum.
Ben üniversite mezunuyum ama bence ben de disleksi var de da ki nerelerde ayri olur nerelerde birlesiktir bir türlü öğrenemiyorum.Nokta kullanmak, cumlenin nerede başlayıp nerede bittiğini bilmek yazımın en temel kuralıdır. Noktalama işaretlerini eksiz bilmekle alakası yok. Azıcık mürekkep yalamış herkesin bileceği bir şey.
Aynı şeyleri yaşamış ve aile ile hala yaşayan biri olarak lütfen dışarıda okuyun anne baba ne kadar kavga etse de bir yerden sonra aralarını duzeltiyorlar. Lütfen dışarıda okuyun ve bir birey olmayı öğrenin emin olun ki hayatinda tek sen varsin ve bir noktadan sonra tek ilerlemeye mecbursun aileye bağımlı kalmamak gerekiyor endişelenme canım, hayırlı gecelerBenim babam ve annem aşırı baskıcı babam annemi döver bizi de döver zaten 7 kardeşiz tır şoförü babam annem ev hanımı ben 18 yaşındayim ama ne çocukluk yaşadım ne gençlik yaşadığım yerde Deniz olmasına rağmen hayatımda hiç denize gitmedim çok merak ediyorum sahili kumu ama gezdirmez bizi kendisi gider tek varsa yoksa temizlik yemek tirdan geldi mi kavga dayak zaten köyde yaşıyoruz bu sene üniversiteye gideceğim ama aklım anneme kalıyor babam birşey yapar diye umarım böyle devam etmez ya boşa geçmiş Bir Ömür istemiyorum daha neler neler varda anlatsam film olur bizim aileyi.
Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama malesef yeni nesil böyle. Ben 37 yaşındayım. Bizim zamanımızdaki gibi değil artık eğitim de üniversite sınavı da. Eksi netle bile üniversiteye giren var. O yüzden ben normal görüyorum.Eskiden konu fake diyenlere kızardım ama gerçekten bazı konulara inanamıyorum. Belki bana kızanlar da olacaktir.Geçenlerde bir konuya daha ayni eleştiriyi yapmistim. Diş hekimi olduğunu iddia eden bir konu sahibinde de aynı durum söz konusuydu. Üniversiteyi kazanmış bir insanın yazım şekli böyle mi olur? En azından noktalama işaretlerinden "nokta"'yi kullanın. Ne nokta ne virgül var. Kusura bakmayın da üniversiteyi kazandiginiza bu sebeple inanmıyorum. Universite kazanacak kapasitede biri bu şekilde yazmaz Bunun yalan olduğunu dusununce de konunuzun gerçekliğini sorguluyorum.
En azından okumanıza müsaade ediyor, buna bile şükreder olduk ne yazık ki.Benim babam ve annem aşırı baskıcı babam annemi döver bizi de döver zaten 7 kardeşiz tır şoförü babam annem ev hanımı ben 18 yaşındayim ama ne çocukluk yaşadım ne gençlik yaşadığım yerde Deniz olmasına rağmen hayatımda hiç denize gitmedim çok merak ediyorum sahili kumu ama gezdirmez bizi kendisi gider tek varsa yoksa temizlik yemek tirdan geldi mi kavga dayak zaten köyde yaşıyoruz bu sene üniversiteye gideceğim ama aklım anneme kalıyor babam birşey yapar diye umarım böyle devam etmez ya boşa geçmiş Bir Ömür istemiyorum daha neler neler varda anlatsam film olur bizim aileyi.
Zaten başka şehirde üniversite kazandım biraz korkutuyor benu çünkü daha önce tek başıma bir yerlere gitmedimAynı şeyleri yaşamış ve aile ile hala yaşayan biri olarak lütfen dışarıda okuyun anne baba ne kadar kavga etse de bir yerden sonra aralarını duzeltiyorlar. Lütfen dışarıda okuyun ve bir birey olmayı öğrenin emin olun ki hayatinda tek sen varsin ve bir noktadan sonra tek ilerlemeye mecbursun aileye bağımlı kalmamak gerekiyor endişelenme canım, hayırlı geceler
Aman yanlış insanlarla arkadaşlık kurma. Görmedim yapmadım diye de her şeye bodozlama sakın atlama. Önce öğren sonra uygunsa yap. Mesela yüzmek istiyorsun muhakkak belediyelerin kış yüzme kursuna kayıt ol. Öğren.Zaten başka şehirde üniversite kazandım biraz korkutuyor benu çünkü daha önce tek başıma bir yerlere gitmedim![]()
O zaman kendi yorumunuza da bakın. Sizin yazınızda da en az 8 hata saydım. İnsanların kendilerine bakmadan başkalarını eleştirmelerine BAYILIYORUM.Eskiden konu fake diyenlere kızardım ama gerçekten bazı konulara inanamıyorum. Belki bana kızanlar da olacaktir.Geçenlerde bir konuya daha ayni eleştiriyi yapmistim. Diş hekimi olduğunu iddia eden bir konu sahibinde de aynı durum söz konusuydu. Üniversiteyi kazanmış bir insanın yazım şekli böyle mi olur? En azından noktalama işaretlerinden "nokta"'yi kullanın. Ne nokta ne virgül var. Kusura bakmayın da üniversiteyi kazandiginiza bu sebeple inanmıyorum. Universite kazanacak kapasitede biri bu şekilde yazmaz Bunun yalan olduğunu dusununce de konunuzun gerçekliğini sorguluyorum.
Okuduğunu anlamak neden bu kadar zor?O zaman kendi yorumunuza da bakın. Sizin yazınızda da en az 8 hata saydım. İnsanların kendilerine bakmadan başkalarını eleştirmelerine BAYILIYORUM.