canım öğlen hakkaten az olmuş, pilav ve çorba olsaydıda olurdu, nasılsa ekmeği kesmişsin.. ilk ay 5-6 kg vereceksin, sonra 4-5 kg inşallah 5-6 aya kadar çıp çıtır hatun olup çıkacaksın...hiç zor değil... yukarıda yazdığım gibi, ben kendimi diyette gibi hissetmiyorum, hatta kvalidem şaka yollu-- sen bizden daha çok yiyorsun-- deyip gülüyor.. haklı kadın, ekmek hariç yemeğimi bir güzel yiyorum :)) sadece
(1) bol su, (2) üç öğün olacak şekilde yiyorum, öğünümü atlamıyorum (belki 1 ara yapabiliyorum), (3) akşam geç yemiyorum, (4) abur cubur yok, (5) karbonhidrat yok (arada kaçamaklarım hariç)... bunlar benim zayıflasamda hep altın kurallarım olacak inşallah.....
canım, kilo verince belinin ağrısı gidecek inşallah. düşünsene neredeyse 1 damacana büyüklüğünde ağırlık gitti bende (belkide daha fazla), şimdi kendimi daha dinç hissediyorum, bir damacana suyu 1 dk bile taşımak çok zor, oysaki ben aylarca taşımışım.... çok yazık hamallık yapmışım resmen.... (hala öyle var bi 15 kg kadar, taşıyorum sırtımda...) eminimki sende keyifli bir şeklde vereceksin kilolarını, hem yiyecek hem kilo vereceksin, iş arkadaşların ve eşin sana --- bizden daha çok yiyorsun, nasıl kilo veriyorsun böyle-- diyecekler..sen de --metabolizmama sağlık---deyip şimaracaksın

...